| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() viel zu Weise und kenne mich in Kuran aus..... darum brauche ich ekien Ideologie von irgendeinem Vollidioten.... auch die jenigen sind Idioten die einem Blind folgen.....
|
|
|||
|
|||
![]() Öyle ise ise surdan bak..... bu azinliklarmi daha iyi yolda... yoksa sizler gibi düsünenlermi ????????
Amerikalilarin Politikasini kimse sevmeyebilir.... aber es ist ein tatsache das deren Demokratie besser ist als die der Araber und änliche Länder.... |
|
|||
|
|||
![]() ama diger devletler farkli konusuyor....
Dün bir Türkiye hakkinda belgesel seyrettim..... Technik Made in Türkei wir bald eine begahrte ware sein... das war der Fazit..... sen ufak ve yazif görebilirisin devletimizi, ama ben ve yönetenler farkli görüyor ve dpnyada ferkli konumnlara dogru ilerliyoruz...... Senin bakis acin cok degisik..... gerilemenin bir anlami yok... cagi yaklamak ve dahada ileri gitmek zorundayiz.... Bald sind wir auch einen Industrienation.... sogar sehr bald |
|
|||
|
|||
![]() etmiyorsun..... baskalarinin seni düsman gözüyle görmesinde elbette seninde payin cok ama cok büyüktür....
Baskalari baskasinin icine bakamaz... o yüzden tavirlarinla ve davranislarinla kendini oldugun gibi göstermek zorundasin..... Baskalari beni ilgilendirmez lafini bir gec sen..... dünyada yalniz yasamiyorsun..... seni ilgilendirmeye bilir... ama baskalarini ilgilendirir.... ve sonunda gleip ABD nin Iraka yaptigi gibi, kafanin üstüne otorur..... Bunlari Kuranin ruhunu anlamadigindan söylüyorsun... eger Kuranin ruhunu anlasadin, Insanin yasama sebeplerinden bir taneside, senden güclü olanlara yenilmememz icin var oldugumuzu anlardin........ Dedim ya Kuranin Ruhunu anlayacaksin..... ALinin Velinin ruhunu degil........ |
|
||||
|
||||
![]() Televolelere bak vergilerimizi carcurt edenlere bak TC nin uzun vadeli planlarini orda göreceksin.....
|
|
|||
|
|||
![]() diye tanimlanmamasi icin ne yaptin...... ?????
Söyle bir geri yaslan ve düsün senin katkin dinde ne olmustur.... Bir seferde kendini elestir be adam... kendini elestirmeyen insan, zaten insan degildir..... olamazda....... Insan durmadan egitim icerisindedir... kendini yeniler degisiklik yapar ve hayatini zenginlestirir...... Demokrat insanlar bunun farkinda...... Insallah günün birinde senda farkina varirsin...... aslind kalbinin derinliklerinde bunu biliyorsun, ama kabul edersen sillarin bosa gidecegini bildigin icin verdrängen ediyorsun.... sonuc olarak Piskolojik bozukluk olarak ceryan eder.... ben bezeri olaylari cok gördüm..... dengesizlik ve hircinlik ist dass resultat.... die anderen sind schuld an meiner Elend..... Kann das nicht mehr hören |
|
|||
|
|||
![]() das war keine Antwort.... noch mal bitte.... und diesmal nachdenken überlegen und dann schreiben....
|
|
||||
|
||||
![]() cok seviyorsun.
karsindakini de senin kadar aptal zannediyorsun. su yehovacilara biraz benziyorsun. aklin sira "akilli" sorularla olayi cevirecegini zannediyorsun. varsayimlarla birilerin hayatini nereden bilebilirmisiz? demek ki aslinda peygamber gelmemisti yani hayatta oldugunu nasil bilecegiz ki? hitlerde yoktu aslinda, yahudiler uydurdular. |
|
||||
|
||||
![]() pardon sarrrrrrrtttttttttt
ok simdi oldu ciawwww |
|
||||
|
||||
![]() sende bu esseklik varken, her avrupali müslümanlar terörist dedimi onun kicina sokulup iceriden koklamak icin iste böyle sacmalamaya baslarsin.
ESSEK o terörist müslümanlardan bahsedenler kendi kapilarinin önündeki pislikleri temizlesinler. müslümanim deyipde terör estirenlere gelince ben onlarin avukati degilim ve herkesin yedigi ... da sorumlu degilim. |