| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bektasi ile bir hoca birlikte yola çikmislar, bir süre sonra hoca :
-Namaz saati! demis, baslamis kilmaya... Rekat üstüne rekat, selam üstüne selam... Bektasinin beklemekten cani sikilmis, hoca namazi bitirince sormus : -Yahu bu ne uzun namaz böyle? -Kazaya kalmis namazlarim vardi, onlari eda eyledim! Bektasi : -Eh ben de bir namaz kilayim! demis ve baslamis namaza... Ama ne namaz, bitmiyor, sonunda hoca dayanamamis : -Erenler, senin namaz da uzun sürdü! -Önümüzdeki haftanin namazini kildim! Hoca sasirmis : -Yahu olur mu böyle sey? Bektasi gülmüs : -Yukaridaki senin veresiyeni kabul ediyor da, benim pesinimi niye kabul etmesin? |
|
||||
|
||||
![]() Softanin biri , namaza alistirarak hayir kazanmak icin bektasiye demiski : Eger her gün namaz kilarsan , sana günde bes lira verecegim ...”
Bektasi’nin canina minnet ... “ Hay hay “ demis ve camiye gitmeye baslamis . Softa bektasi’yi izlerken , onun abdest almadan camiye girdigini görmüs . Gidip sert bir dille cikismis : - Erenler ! Bu nasil is ? Namazi , abdest almadan kiliyorsun , Sevap kazanacagin yerde üstelik günah isliyorsun . Abdestsiz namaz olur mu ? Bektasi hic istifini bozmadan söyle demis : - Bak birader , senin o dedigin sulu namazdir . O , degil bes , on liraya bile cekilmez . |
|
||||
|
||||
![]() YENGE HANIMIN EMEGI
Alevi-Bektasi canlardan Erzurumlu Asik Ahmet , softa ile tartisiyordu . Softa , Asik Ahmet’i , dini vecibeleri yerine getirmedigi , üstelikte sürekli raki ictigi icin “ Cehennemlik “ le itham ediyordu . Tartismanin sonunda alarinda su konusma gecti : - Hocam sen , cennete gidersen , vaadedilen 40 huriyi alir kabul eder misin ? - Allah emrettikten sonra , ederim tabii . - Peki yenge hanimin da inanci tam midir ? - Tamdir . Bes vakit namazini kilar , orucunu tutar , zekatini verir , gecen yil birlikte Haccimizi da yaptik .. - Desene Cennet’in kapisi onada aciktir . - Onu Allah bilir . - Diyelim ki o da cennete gitti . - Insallah ! - Peki Allah ona huri veremeyecegine göre , 40 gilman verecek degil mi ? - Gilman nedir ? - Yakisikli erkektir. Huri ne kadar güzelse , gilman da o kadar yakisiklidir . Softa öfkelendi :Tüh Allah belani versin kafir , diyerek kalkip yürür Aşik Ahmet arkasindan seslenir : - Haci efendi , neden kiziyorsun ? Yenge hanimin emegi bosa mi gitsin mi yani ! O da mükafatini alacak elbet . |
|
||||
|
||||
![]() Bektasiyi, rica minnet camiye götürmüsler.Hoca baslamis anlatmaya:
-Bir yer vardir ki orada, zengin fakir ayrimi yoktur.Dertli giren neseli olur.Oraya giren herkesin gönlü ferahlar .Bilin bakalim, burasi neresidir? Bektasi yanit vermis: -Neresi olacak, meyhane... |
|
||||
|
||||
![]() Sultan Abdülmecid bir gün Bogazici"nde büyük bir bagin tam ortasindaki köskünde oturan bir Bektasi babasini ziyarete gitmis. Bektasi, o gün komsu bagdaki bir arkadasini ziyarete gitmis. O dönünceye kadar padisah bagin her tarafini dolasmis. Bektasi dönünce karsilikli konusmaya baslamislar.
- Erenler bagin masallah cok büyük. üzümünü ne yapiyorsun?" - Müritlerle ve canlarla birlikte yeriz Sultanim." - Buradaki üzüm yemekle biter mi?" - Yemedigimizi de sikip ficilara basar, suyunu iceriz!" - Peki ama, sikilmis üzüm sarap olmaz mi?" - Vallahi Sultanim, biz üzümü sikip ficilara basarriz. Allah ne isterse o olur. üst tarafina karismak haddimize mi?" |
|
||||
|
||||
![]() Bektasinin Ticarete atilacagi bir dönemde 1 Milyara ihtiyaci vardir.
Camiye gider ve baslar dua etmeye: - Allahim bana 1 Milyar Ticarete atilacagim.... - Allahim bana 1 Milyar Ticaret yapacagim.. Hemen yanindaki dilenci: - Allahim bana 1 Milyon Ekmek parasi.. Bunu duyan Bektasi hemen cikarir 1 Milyonu verir ve: - Simdi defol git gözume gözükme, böyle ufak islerle Allah`i mesgul etme... Körmüsün burada büyük islerle ugrasiyoruz.... |
|
||||
|
||||
![]() he bacim gii
![]() ![]() erkekler nasil söylerler.."cennette huri kizlari gezer allah deyu deyu" , bizimde cennette gilmanlarimiz gezer Allah deyu deyu ![]() aahh onlarin güzelligini bi görseler, bu dünyadaki hiyarlara yan gözle bile bakmaz kizlar ![]() hadi gayret bacim biz oyalanamdan haztirlik edek, gilmanlarimiz bizi bekliii ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Devleti mikip sogana cevir sonrada ne yaptiysam vatanim ve milletim icin yaptim de, olmaz öyle sey. Yurtseverlik politika ile az ama isin ile cok ugrasmaktir. Okumus yurduna ve millete hayirli insandan söz ediyorum ben. Köprü yapan, cevre uzmani, doktor vesaire.
|
|
|||
|
|||
![]() bulamadigini veya yasayamadigini: Huri ve Gilmanlarda mi bulacak??! buna Islami Siber -Seks denir mi ? ve neden 40? yani grup seks öldükten sinra mi mübah? vah vah vah.
|
|
||||
|
||||
![]() ne güzel hikaye yazdin afferim sanada.
bugün kü motom: size huriler ne kadar bekliyorsa bizide gilmanlar bekliyor!!! Hadi bacilarim gayret edelim sabretin ve hazirlik edelim burdakiler ne ki, gilmanlarimiz süperrr ![]() ![]() |