| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Guten Morgen Mädels ![]() |
|
||||
|
||||
![]() yok mu bu asalaklari, bos köpekleri...kudurmus dul karilari burada oyalayacak birileri...
yok mu icinizde namuslu bir makine mühendisi ,bu dul avrata nikah kiyacak...kendisi chatin en güzel duludur..... beyni fuhus yuvasi oldugu icin diyer hemcinlerini de kendi gibi saniyor..son derece tecrübeli.. motor kelimesi bu dulun lugatinda rosbik anlamini tasiyor....var bildigiki böyle yaziyor, dul karida tecrübe konusuyor.. ilgilisi olan bu pasasade nickine mail gönderebilir...nicki pezevenkleriyle ortak kullaniyor.. sabahlari makine mühendisi , aksamlari dul dana/kari ...geceleri de kancik ... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kiskandigin her satirda belli oluyor. sen kim ben kim. dengim degilsin edepsiz. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
cocuklu dul bir karinin fake nickle bu saate chatte olmasi ne kadar dogru? dul bir kari bu saate chatte ne arar????? benim kiz kardesiminde cocugu var saat 21.30 koltukta uyuya kaliyor, 22.00 yataga uyuklayarak gidiyor...sabah 5.30 yeyenime kahvalti hazirlamaya kalkar.... bak kendi pisligini hemcinslerine saldirarak iftiralar atarak temizliyemezsin....ben 1000 erkegin arasinda da yatsam tirnagima bile zarar görmeden aralarindan cikarim.....ya sen delik yerini nasil koruyucaksin......? beim werde ne yaptigimdan sana näää???? pezevenklerinle bulusup beni arayan sensin? kendini yaptirmak icin mi bulusturdun onlarla? demek ki yapiyorsun...kendin yaptigin icin bizleride kendin saniyorsun... hem sen bacaklarini acmasan ne olur ??? senin beynin kocaman bir kerhane.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tanimadigi adamin oteline giden sen degilmisin. ben cok duydum orospu hikayesi ama adamin ayagina otele giden orospuya ilk defa sahit oldum. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu sorunun muhatpi sensin beni pezevenklerinle beraber arayanda sensin... bilmem neyini yaptirmak icinmi bulustun.....? demek sen yapiyorsun bu isi bizleride kendin gibi saniyorsun.. her bulustugun adamdan bir yumurta al sonrada kendine dul dedirtme...isin yolunu bulmus edepsiz....hem sen niye g ötün sykisinca toni bey toni bey arkasina gizleniyorsun...ezikmisin sen??? bana sordugun iki bacakli mahlukatla bulusup beni arayan sensin neden bulusdun makina mühendisiyle dul kari?)))) |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tanimadigi adamin oteline giden sen degilmisin. ben cok duydum orospu hikayesi ama adamin ayagina otele giden orospuya ilk defa sahit oldum. burada senin mp3'ünü dinledik. herkes birbirine gönderiyordu. telefonda nasilda yalvarip agliyordun büyük Toni Bey'e. yalansa yalan de yirtik sidikli et parcasi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Seyrangah com dogru Bir tesbidte bulunmus kocan gercekten akilli adamis cocuguna ragmen seni basindan atmis,bravo ona sen gercekten insanin elini kanda korsun...tam bir cirkefsin...
fake nickte ortaligi karistirmayi basardin...bir taraftan seyrangaha gazi ver diyer taraftan pezevenklerine....g . ötün sykisinca toni bey....isin bitince..serefsiz.... püüh senin sifatina buda anne iste gece yarisi chatte sap pesinde cocuk sabah bunun kahvaltisini hazirlar....pislik kendini düsünmüyon cocugunu bari düsün...herseyin ortada biri cikar ogluma fenalik yapar diye aklina getir..senin olmayan o beynine türküreyim ben pislik.. |