Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 03.12.2004, 15:12
eniskaya

Standard Ama sen bile ilk adim calismalarina

bile ayak takarsan ne olurki....

Kimse destek vermese Federasyona ve diger Egitim kurumlarina...... ne ypapabilirizki ?????

Sonucta Eigite destek yerine köstek olup... Kara Hocalarin ekmegine yag sürmekten baska bir seye yaramazki.......

Biraz daha duyarli olmamiz lagzim.... her seyide devletten beklememek lagzim... cünkü devleti yönetenler burda yasamiyor... bizler yasiyoruz... o yüzden beklentilerimizi böyle kuruluslarla dile getirmemiz sart....
Bu isler bireysellikle olmaz....
Alt 03.12.2004, 15:15
eniskaya

Standard Yok yahu ???

was du nicht sagst.....

Sacmalamakmis .....

Ben hic olmazsa argumanlar getiriyorum....

Ve bir seyleri kapasitemiz elverdigi sekilde anlatmaya calisiyoruz....

Senden hic bir Beitrag veya benzeri gelmiyor....

Sacmalayan ben degilim...... das ist Wohl klar
Alt 03.12.2004, 15:49
eniskaya

Standard Sen öyle bil

Ne devletin ne sistemin mekanizmasinin benim Avukatligima ihtiyaci vardir......

Iste bizlerin evrensel sistemide budur..... kendi kendini denetler ve isletir....

Sen bana daha iyi calisan bir sistem tanit bakalim.....

Bu aradada Kurani bos ver Kuran devlet kitabi degildir.... sadece cerceveyi cizer....
Alt 03.12.2004, 15:51
eniskaya

Standard Yanlis anlama ama

ne demek istedigini anlamadim.....

Yani senin dernekler iyide bizimkiler kötümü ?????

Acik ve net konussana.... ohen wenn und aber
Alt 03.12.2004, 15:55
Benutzerbild von xpancaro
xpancaro xpancaro ist offline
Neuer Benutzer

Standard SEN GERCEKTEN MANYAKSIN

Demek askerin antreman yapmis peki pkk lilar?

Onlarda antreman yapmis sayilmiyorlarmi bak bir iki capulcu dediniz karsiniza ordu halinde ciktilar.

TC nin cogu geliri askere akiyor millet sefalet icinde bumu antremanlik bazi subaylar pkk kaylan is birligi yapip devletine ihanet ettiler.

Uyusturuculara yol verdiler bilirsinya türk askeri zekidir :=)))

400 yüzbin askerin arasinda tirlarlan Eroin nasil o bölgeden geciyor anlamis deyilim hala antremana bak.

Birde kacak askerlerin sayisinida iyi bilmen lazim cogu askeriyeden firar ediyor bunu aciklamaz o antiremanci askerin.

Anliyacagin abd apo yu vermeseydi antremanin baya Terli gececekti?

Akli selim bir laz hayatimda görmedim su ana kadar hahahahahahhaa
Alt 03.12.2004, 15:55
eniskaya

Standard Yahu Ihr begreift den Politischen

Hintergrund nicht.....

Elbette insanlar dost olur..... ama Polik ve askeri anlamda iyi durumda degilseniz günün birinde o senin arkadas dedigin kimseler senu uzatir.....

Günün birinde arkadas olan Arap ve Amerikalilar,,, simdi can düsmanlari...

Neden Amerika Komunistmussu can düsmani görürken savas yapmayi göze alamadi... cünkü Rusyada vurdumu Amerikayi uzatacak güctede ondan... ama geri zekaliliklari yüzünden geri kalmis olan Ararplar vuracak gücte degilde ondan....

Sen Politikayilan insanlar arasi iliskileri karistirdin biraz.....

Benim yazdiklarimi Politik cercevede görmen lagtim
Alt 03.12.2004, 15:56
Neuer Benutzer

Standard sizin gibileri cok iyi tanirim

anlatmama gerek yok?
Alt 03.12.2004, 16:00
Neuer Benutzer

Standard Bunlar Kim Insan Haklari Kim

Hepsi palavra bir aralar Almanya Cin de insan haklari olmadigini söylerdi.

Bugünse Cine insanlari öldürmesi icin silah satiyor.

Yani anliyacagin sokaklara dökülen Sosyalist gecinen Dinsiz lerde insanliktan anlamiyormus.

Dede leri nine leri ne yaptilarsa onlarda aynisini yapiyorlar.

Parallelgesellschaft Armee: Foltervorwürfe in der Bundeswehr
Bericht: Karin Führ, Gregor Popp
Er hoffe, dieser Vorgang werde sich in der Bundeswehr nicht noch woanders wieder finden, sagte Minister Struck, nachdem die Vorfälle bei der Bundeswehr in Coesfeld bekannt geworden waren: Ausbilder hatten Soldaten bei einer nicht erlaubten "inszenierten Geiselnahme" misshandelt. Fast zwei Wochen später sind es schon vier solcher Fälle. Durch die Umwandlung der Bundeswehr auch zur Interventionsarmee und die Auslandseinsätze haben Gewalt und entwürdigende Praktiken unter den Soldaten zugenommen. Coesfeld, Ahlen, Kempten und Nienburg ? Standortnamen, die symptomatisch für die heutige Bundeswehr seien, sagen Militärexperten. Abschied vom Staatsbürger in Uniform? Der Inspekteur des Heeres, Hans-Otto Budde, jedenfalls sieht den neuen Typ des Soldaten so: "Wir brauchen den archaischen Kämpfer und den, der den High-Tech-Krieg führen kann."

<a href="redirect.jsp?url=http://www.wdr.de/tv/monitor/beitragsuebersicht.phtml" target="_blank">http://www.wdr.de/tv/monitor/beitragsuebersicht.phtml</a>
Alt 03.12.2004, 16:03
Neuer Benutzer

Standard Ulan dingil?

Kiron baban dir siz kazlar hep kendinizi bir bok yerine korsunuz bir seyede yaramazsiniz.

Trabzonda Yunanlar ordaki halk üzerinde DNA testi yapiyorlar yani irkiniz Rum sizler Rum dönmelerisiniz.

Aslini inkar etme git yunanli irkdaslarindan Ortodox Dersi al sizi Rum Dönmeleri sizi.
Alt 03.12.2004, 16:17
Neuer Benutzer

Standard Lazlar Yunan Irkindan.

Lazlar Müsliman olmadan önce domuz eti yer ve hiristiyan birer dönme idiler size simdi Lazistan haritasini aktarcam.

Bugün TC nin yer alti Mafyalarinin cogu Laz Trabzonlu TC devletine küfredenlerin coguda Laz bazilari Kürtlerin haklarini bile savunur.

Laz larin fazla okuma yazmalarida yoktur cogu karilarini Esek gibi ormana gönderib odun yükleyip tasitirlar.

Yani Islamin kadina verdigi haklari bile ellerinden aliyorlar.

Bugün Lazlarin cogu yemekleri Türk yemeklerinden ayridir yunan ve rum yemeklerini yaparlar.

Kendilerini milliyetci gösterirler ama Banker Kastelli Cakici gibi devlet icinde devlet yapilanmasinda yer alan nice lazlara rastlariz.

Yani bir kendinizi milliyetci göstereceksiniz diyer taraftanda devletin anasini aglatacaksiniz.

Bugün pkk TC deki Eroinin yüzde 80 nini konrolü altinda bulundurur ve Laz Mafya cocuklarida pkk kaylan isbirligi yapip o uyusturuculari Türkiyedeki cocuklara satar ve zehirlerler.

Bunun neresi milliyetcilik bunun neresi vatan severlik.

Lazlarin Kutsal Tobraklari Harita?

<a href="redirect.jsp?url=http://titus.fkidg1.uni-frankfurt.de/texte/caucasica/lazica/lazistan.htm
" target="_blank">http://titus.fkidg1.uni-frankfurt.de/texte/caucasica/lazica/lazistan.htm
</a>
Antwort