| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() anadoludaki senin gibi ziegenficker ler degilmi düdük herif?
hayvanlarla sex yapmak sapiklik degilmi? |
|
||||
|
||||
![]() Senmi bak dün verdigim yahudi forumu JEWISCH FORUM da bile hem dincilik yapiyorlar hemde Erkek Erkek len tanismasi icin ibne pazarlayiciligi yapiyorlar.
Bu nasil inanc bu nasil din bu nasil zihniyet. |
|
||||
|
||||
![]() bak kendin bile yahudilerin ne pislik oldugunu anlatiyorsun kocum hadi sen git mama nin kicini kokla burasi sana göre bir yer olmadigini er veya gec anliyacaksin komppprenteeee
|
|
|||
|
|||
![]() ich brauche deine Bestätigung nicht um Recht zu haben und meine Sicherlich auch nicht.....
Wir beobachten und schauen uns das genze an..... Hadi hayirlis.... Selam Enis |
|
|||
|
|||
![]() sehr deprimierend von einigen zu Hören das Vereinsarbeit Lächerlich sein.....
Bildungsministerium von NRW sieht es aber anders..... önemlui onlan onlarin ayarinda onrai masaya oturtabilmek.... Federasyon olmasa, NRW nin yönetimi Bildung icin NRW deki Türklerin neye ihtiyaci oldugunu, bilemezki...... Onlarin görüsünü aldiktan sonra ancak TC Milli Egitim Bakanligindan ögretmen veya diger taleplerde bulunuyolar..... So was muss gut durchorganisiert werden...... Ben sadece interessi olanlar icin bir halka acik bir toplanti oldugunu söyledim..... haaa senmsin diyen..... adam taruza geciyor.... vallahi hemso bence böyle insanlarin kani bozuk.... Neyse kafayi yormuyorum zaten Selamlar Enis |
|
|||
|
|||
![]() Mehrheit aus..... ?????
da haben wir wohl was Falsch verstenden...... Senin zihniyetin cogu zaman sorun yaratan... her seyin önünde engel bir zihniyet olarak nitelendirdim..... Ich kennen euch... Ihr wisst gar nicht was Ihr wollt..... Federasyon Almanyada bizler icin ugrasirken, ona dil atan TC devletinede dil atar..... veya karalar....... In vielen Fragen bist du einfach zurückgeblieben....... Insan bilmediginin düsmanidir.... sende bilmedigin icin düsmanlik yapiyorsun, ama hic olmazsa düsmanini biraz tanida ondan sonra konus...... Man man man man..... Biraz edep olur insanda yahu.... |
|
|||
|
|||
![]() Lazin, devletimin kahraman ordusuna karsi silahli catismaya girdigini dünya TV sinde duydunmu ??????
Trabzonlu memnun olmadigi devlet veya piyasadaki din yapisini degistirmek istiyorsa.... gider Meclise orada degistirir....... Sayalimmi... sana ünlü Trabzonlu devlet adamlarini ayda Hocalari..... Sayfalar yetmeye bilir.... ![]() Cünkü Kirolarda bir tane beyin varsa Trabzonlulardaki 1000 taneyi bulur.... Kalkmissin burda devlete karsi gelen ve sadece silahtan baska bir sey bilmeyen, hatta baslarininda zerre kadar... Kiroca kus dili bilmeyen bir adamin pesine kosan Allahin manyaklarini burda bana anlatiyorsun....... ES IST VORBEI......... PKK sayesinde Askeriyemiz cag atladi.... onlarin sayesinde süper bir antreman dönemi gecirdik...... Her iste bir hayir vardir derler ya... iste bu savasin hayirida bu...... Varmi dahasi ????? |
|
|||
|
|||
![]() das macht mir nichts aus....
Ama kalkip bana baskalarinin para almadan yaptiklari dernek veya Federasyonla ilgili calismalari karalama..... bunlar Milli Egitim Bakanligina bagli ve ici ice calisan mecaz anlamda devletin kurumlaridir.... Mir kannst du sagen was du wills..... das macht mir nichts aus..... Ama bilmedin yere konusma, veya konusurken ne dedigini bilerek konus...... Eger aradaki ufak detayi anlayamadiysan, dann wirst du es nicht verstehen.... Kalkmis burda sifirdan bir Persönlcih firtina kopariyorsun...... ??? Das ist nichz normal..... Konu neyken bak sen ne hale getirdin...... Denke mal darüber nach |
|
|||
|
|||
![]() ??????
Ben sadecebir Toplantiyi bekannte geben ederken sende tam anlamiyla..... Terör yaratip icine ettin... artik kimse daha okuma bile okumaz...... Bu senin yaptigin devlete bizlere karsi düsmanlik degilde nedir..... Konu neydi ???? Konu Federasyon toplantis iken...... sen onu kisisel bir savas hali soktun ve icine ettin..... Dann heuls du hier noch rum...... Efendi olan hatasini kabul edendir.... |
|
|||
|
|||
![]() benim Kiro arkadaslarim var.... hatta sade bizlerin degil bir cok arkadasiminda Kürt Aile dostlari var.....
Ziyaret bile ettigimiz var..... Ben sadece devlete her kim zorbalikla karsi gelmeye ugrasirsa...... babam bile dahil... aninda Cehalet ve mahlukat damgasini yer ve aninda karsisinda benide bulur...... devleti zaten karsina almis.... o otomatikmen.... Devletle bir derdin varsa..... gec basina ve düzelt... bak Tayip Erdogan.... adam hapise girdi, cikti basbakan oldu..... Amam adamda beyin vardida olabildi.... iste beyin olmayanlar ancak kalkip.... devlete millete laf atarlar..... Ben bunlara karsiyim........ Milliyetcilik... o geri zekali Türkesciler degildir... onlar ve onlarin benzeri ancak Ideolojistlardir..... Bak ben hem Tayip Erdogani begenirim... hem Yasar Hicayi... ve ayni zamanda Deniz Baykali..... yerine göre kim hakliysa onun yaninda olurum.... Misal Baykal Türkiyenin en Zeki politicasidir... ama adamin ruhu pis... o yüzden devlet Baskani olarak yaramaz...... |