Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 02.12.2004, 15:35
Benutzerbild von lala1
lala1 lala1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard cirkeflik ve önyargili olmak ne zamandir

din aydinligi söylermisin ?

ben bu sahisda hic bir din aydinligi göremiyorum- sadece ortaliga ates fiskiriyor ve sonrada &gt&gt&gt kusura bakma biz Karadenizliyiz, biz böyle sert ve dobra konusuruz &lt&lt&lt la agizimi kapatiyor ...

ben böyle din aydinliga inanmiyorum !

hele hele tanimadigi etmedigi kizlar hakinda *o bicim kizlar* yazan birinin din aydinligi cok komik geliyor bana....
Alt 02.12.2004, 15:45
Benutzerbild von lala1
lala1 lala1 ist offline
Neuer Benutzer

Standard ..und übrigens

wenn ich hier schon die Mehrheit der ungebildetetn türkischen Frauen ausmache ...nur weil ich einen Hauptschulabschluss habe und eine abgebrochene Lehre ... wie willst Du und Dein achso super Verein von Kuzey REn Vestfalya solchen unqualifiziert und unproduktiv denkenden *yüzkarasi* Türkinnen denn behilflich sein ?

Es hiess doch irgendwas mit elele gelecege dogru ......

Enis, Du hast Dich ins eigene Fleisch geschnitten, anstatt aggressiv Deinen Hormonspiegel hier zu regulieren solltest DU vielleicht mit Deiner Projektgruppe darüber nachdenken, wie man solchen *YÜZ KARALARI* wie mir (ungebildet und kontraproduktiv) helfen kann, sie als vollwertige türkische Bürger zu akzeptieren ....
Alt 02.12.2004, 15:48
Benutzerbild von xpancaro
xpancaro xpancaro ist offline
Neuer Benutzer

Standard zirrrrrrrrtttttttt erennn köyyyyy o.T.

ohne Text
Alt 02.12.2004, 15:50
Neuer Benutzer

Standard Bahceli Abiniz iyi :=))

kafayi cekiyor solcu dostlariylan eskiden rakiyi kovaylan icerdiniz simdide esek sidigi icmeye basladiniz isin ucuzuna kaciyorsunuz heppp wuwwwwwwwwwww hirrrrr wuwwwwwww
Alt 02.12.2004, 15:52
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Evet yaziyi okudum ve baya

sasirdim..cok yakisiksiz..
ama dedigim gibi eleman asiri milliyetci-devletci ve kürt lafi duydumu tepesi atiyor ve ne bok yedigini bilmiyor affet hiyari:-)
tabii bir iki günümüze uyan dini yorum yapmak insani aydin yapmaya yetmez..
Alt 02.12.2004, 15:57
Neuer Benutzer

Standard kuteka ermeniyan

kuteken ne anlama geldigini sana aciklamiyacam ama ermeni damgasini benden yedin :=)))

gel gelelim sizin gibi godos laikci dinsiz kemalistlere kürtceyi dogudaki millet zaten eskiden beri konusuyordu kimsede birsey diyemiyordu.

eyer deseydi 1000 seneden beri kürtce konusulmazdi isin asli beton kemale dayaniyor sadece kürtleremi haklar tanimamis o bati yandasi misto hayir ayni zamanda Türklerede Türkiyelilerede kisitlamalar getirmistir.

kendisi yahudi asillidir türklügü kullanarak yahudilerin TC de söz sahibi olmalarini saglamistir ibnetor?

bugün Türkiyede türkceden kürtceden lazcadan cerkezceden cok bati dilleri konusuluyor mersi dassagimi yersi.

bojur misyö cisyo sosyete amerika hastanesi yahudi hastanesi ulan Türkün Türkiyelilerin dilleri yokmuda bu dilleri konusmalari zorla dayatiliyor.

kürtcülügü kürtlerden cok ermeniler yahudiler ve dinsiz türkler savur ama Sünni Kürtlerinde herzaman tokatini yemislerdir.
Alt 02.12.2004, 16:03
Neuer Benutzer

Standard yavassss olll lazooooo :=))))

pkk nin icinde Lazida var kizil cerkezide sen kim oluyorsunda bütün kürtlere kiro kominist damgasi vuruyorsun lennnnn zirrtoooo........

Trabzonda az kizillar tc ye kursun sikmadi TC düsmanlarinin cogu Karadenizdende cikar sayayimmi hehehehhe

Sevki Yilmaz Erbakan Tayip Süppi kizil koministlerden daha niceleri.

Meltem TV yi izle Trabzonlu hemserin nasil tc ni karaliyor yavasss ol lazzz dostum.

Kendinizi hep milliyetci göstermeyip hehehehehehehhe

Rivayete göre Müslim Gündüzde Lazmis hallaaa hallaaaa
Alt 02.12.2004, 16:05
Neuer Benutzer

Standard hadi ulan ordan soytari

nerdeyse anani yahudilere döseteceksin?

ne kadar ilime bilime önem verdiklerini görüyoruz ulan dingil batililar onlari asarken bizler onlari ispanyadan kurtardik
Alt 02.12.2004, 16:13
Neuer Benutzer

Standard Bir Ateist Kürt Söyle Diyor.

Birgün is yerinde dinsiz kitabsiz bir pkk li kizil kominist bir kürtlen atistim.

Kadin haklarindan bahsediyordu ben kadinimi özgür birakirim isterse Diskoya gidib dans edebilir.

Peki dedim onu bir erkek ayarlarsa öhömmm döser se kizmazmisin.

Adam yok dedi nolcakki hanimim özgür zaten isi yaparken Lastiklen yapiyorlar karsidaki partnerin panisi dogrudan kariminkine deymiyorki demezmi.

Tühhh dedim lannn terbiyesiz ahlaksiz siz kim modernlik kim Kominizim dediniz kadin erkek esittir dediniz kadinlari kömür ocaklarinda calistirdiniz.

Masa üstlerinde kadinlari Sempanze gibi oynatir sonrada orasina burasina para korsunuz bunun hayvan pazarindan farki neyki dedim.

Hani kadin haklari karisini ona buna dösetmeklen modernlikmi olunur karisiyni baskasiylan icki alemlerine göndermeklen medenimi olunur.

Ickili bir insan düsünemiyen hayvandan farki olmadigini söylüyor bati bilim adamlari.
Alt 02.12.2004, 16:16
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Aslinda senin...

anneni yahudilere dösetsek cok iyi olurdu senin icin..böyle aptal-soytari ve terbiyesiz olmazdin..dünyadaki nerdeyse bütün peygamberlerin gönderildigi,bilim-sanat ve ekonomik tanrinin özel secilmis yahudilerden biraz da sana gecerdi kazma herif..

Osmanli aldi ama niye aldi düdük herif biliyonmu? osmanli padisahi zamaninda "ispanya krali kendini fakirlestiriyor beni zengislestiriyor" dedigini bilmiyon mu düsük herif..
Osmanlinin umsonst veya allahin rahmeti icin mi yardim ettigini saniyon?? eger deniz ticaretinde basarili,zengin okumus bir insan kitlesi sana siginsa kendi ülkende oturum vermezmisin? osmanli da bu zenginlikten faydalandi..kafasi calisiyordu yani..
Antwort