| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() almanya sampiyonu ailton, fransa sampiyonu elber brezilya milli takimina cagrilmiyor! neden? alex pardon fenerbahcenin süperstari alex su an yine brezilya milli takimda ve kampina katildi ya da katilacak. simdi size soruyom türkiyede su an brezilya milli takimda oynayan alex den baska kim var ? cevap mi ? sirf alex. o kadar ! alex fenerbahcenin aradigi süper stari bir kere korkunc bir pas makinesi isabetli süper paslar atiyor. yani bu sene tuncay, serhat, nobre ve hooijdonk cok ama cok gol pozisyonuna girecek ve bol bol goller gelecek. yani benim tahminim fenerbahce gecen sezondan daha cok gol atacak ve daha rahat bi sekilde sampiyon olacak. zaten sampiyonlugun bir numarali favorisi. digerleri bu sene feneri ancak seyreder ama ellerinde bisey gelmez. hooijdonka gelince herkes burda atip duruyordu hooijdonk fenerin elinde patlacak ama hooijdonk 6saraylilarin ve kargalarin yüzünde patladi hemde cok etkili patladi. alex ise daha siddetli patlacak süratlerinde :-) haw unutmadan alex cok iyi bir frikici ve sol ayagi mükemmel. yani bu sene kaleye sagdan yapilacak frikikler alexden olacak soldan hooijdonk. yani her frikik yarim bir gol sansi olacak. ama bu sefer her iki yönden de. diger takimlarin defans oyunculari üc kere düsünecek acaba serhata tuncaya nobreye ve digerlerine foul mi yapsam yapmasam mi. yapmasam adamlar gol atacak. yaparsam frikik ve kart ve gol olacak. zor bir secim :-) bu sezon cok güzel olacak ve cok rahat olacak. kombine alanlari tebrik ederim cok yerinde bir karar.
|
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar fenerin tam olarak ne zaman almanyaya gelecegini bilmiyom. sirf köln fenerbahceliler derneginde aldigim bilgilere göre köln ya da köln cok yakinda kamp yeri olacak. ve futbolculari köln carsisinda görüp konusma imza alma imkani olacak (izinli günlerinde kölne geleceklermis) yani hem forma imzalatma imkani var hem resim cekme falan filan. mac programi da hemen hemen belli : dört rakip takim ile oynancak isimleri vfl bochum, fc köln, hertha berlin ve berlinde bir türk karmasi mi takimi mi adi türkiyemspor. fc köln maci kesin olarak kölnde olacak stad energie stadimis galiba ve tarih 25.07.04 pazar günümüs galiba. ben en azindan iki maci seyretcem biri bochumda digeri kölnde. eger kamp yerine tam ögrenirsem burda bildiririm. tek üzücü olay alexin almanyada olmamasi cünkü brezilya milli takimi o arada güney amerika kupasinda oynacak ve alex orad olmak mecburiyetinde. artik buna katlancaz ne yapalim, wenn man einen aktuellen brasilianischen nationalspieler kauft muss man damit rechnen das er weg ist wenn brasil spielt. sonst hätte man einen ailton oder elber holen können :-)
|
|
|||
|
|||
![]() hocam benim be, sarılasım geliyor..
Kaç senedir bu dönemler alışmışız hep, yok hoca öyle yapacak yok hoca böyle yapacak, hatta genelde yeni hoca kim olacak tartışmaları yada yeni hoca doğru mu falan filan.. Buna alıştık/alıştırıldık.. Bugüne bakıyorum, Sn.Cristoph Daum, Şampiyon Fenerbahçemizin hocası ve adı nerdeyse anımsanmıyor bile basında.. Allahım ne güzel birşeydir bu ve ben biliyorum ki şu an hocamız çalışıyor planlar kuruyor gelecekle ilgili.. Ne büyük bir adam, nerde konuşacağını biliyor.. Konuştuğunda yer yerinden oynuyor, Konuşmadığında bir bildiği vardır deniyor ve en önemlisi kendisindeki karakteri takımdaki birçok oyuncuya yansıyor(bir düşünün bu sene futbolcularımız ne kadar az konuştu muhatap oldu basınla şampiyon olmadan önceki zaman biriminde).. "Cristoph Daum Şampiyon Yap Bizi.." diyerek çıktığımız bu yolda daha ilk seneden Şampiyonluğumuza kavuştuk.. Bakalım Sırada Daha neler var.. Tekrarlamak İstiyorum; Sn.Cristoph Daum, "Şampiyon Yap Bizi" diye sana seslenip yola çıktığımız bu ilk sezonumuzda şampiyonluğu göğüsledik,Bu Taraftarın bir senede kalbini çalmayı becerdiniz, tekrar hatırlatmayı isterim ki, Bundan sonra da Tıpki bundan önce olduğu gibi hatta daha fazlasıyla bu Taraftar yanınızda olacak ve herzaman olduğundan fazla size Destek verecek. Şu anda Fenerbahçe camiasının tek hedefi olan Dünyanın en büyüğü olma yolunda komutasını elinde bulundurduğunuz takımımıza ve Teknik Heyetimize bu yolda Gereken herşeyi Bu Taraftar vermeye hazır, En azından görünüş öyle.. Siz böyle sessiz çalışdıkça ve bunu özellikle futbolcularımıza aktarabildikçe, ve bunu tercih etmeyen futbolcuları takımda tutmadıkça,birçok başarıya ulaşacağımız şimdiden belli zaten, Kolay Gelsin saygılar Yaşam Biter Destek Asla |
|
|||
|
|||
![]() FENERBAHÇE"DE MİLLİ OYUNCU SAYISI 20 YÜKSELDİ
FENERBAHÇE"DE MİLLİ TAKIMDA FORMA GİYEN OYUNCU SAYISI 20 OLDU Başkan Aziz Yıldırım, geçen sezonun ortasında bir plan belirleyip, yönetici arkadaşlarıyla birlikte adım adım uygulamaya başlamıştı. Buna göre, A ve ümit milli takımının genç, gelecek vaadeden yıldızları transfer edilip, Fenerbahçe’nin gelecek yılları da kurtaracak kadrosu oluşturulacaktı. Kemal, Selçuk, Tuncay, Mahmut Hanefi, Servet, Volkan, Olcan’ın ardından bu sene de Serkan, Deniz ve Murat Hacıoğlu kadroya katıldı. Yabancıları da ekleyince, Sarı-Lacivertli ekipte milli oyuncudan geçilmez oldu. İki Brezilyalı hariç Alex ve Önder Turacı’nın da dahil olmasıyla, 22 kişilik kadrodaki milli oyuncu sayısı 20’ye yükseldi. Bunların 17’si Türkiye A, Ümit, A2 ve A Genç Milli takımlarında forma giyiyor. Alex ile Luciano Brezilya, Hooijdonk da Hollanda A Milli Takımı’nda ter döküyor. Milli olmayan iki futbolcu Aurelio ve Nobre ki, onlar da takımın değişmez oyuncuları. Bu sezon takımda öyle bir forma savaşı yaşanacak ki, 11 kişi sahaya çıkarken, 7 milli kulübede oturacak, Aurelio ve Nobre’nin oynaması halinde 4 milli ise tribüne çıkmak zorunda kalacak. Yanal’ın 4 bankosu Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, göreve geldiğinden bu yana çıktığı 5 müsabakada, 4 Fenerbahçeli oyuncudan vazgeçemedi. Genç teknik adam, Ümit, Tuncay, Serkan ve Deniz’e tüm karşılaşmalarda görev verdi. Kanarya’nın kadrosuna yeni kattığı Önder Turacı ise milli takıma son Avustralya - Güney Kore turnesi sırasında seçildi ancak sakatlığı nedeniyle forma giyme şansı bulamadı. Son maçta 7 milli vardı Bir zamanlar, milli takıma bir ya da iki oyuncu veren Fenerbahçe’de artık milli bolluğu yaşanıyor. Öyle ki, Güney Kore ile oynanan son milli karşılaşmada, yeni transferlerle birlikte Ay-Yıldızlı ekipte tam 7 Sarı-Lacivertli oyuncu forma giydi. Bu oyuncular; Volkan, Deniz, Serkan, Ümit Özat, Fatih Akyel, Serhat, Tuncay’dı. Transfer edilecek Ümit miil takımdan 1 2 futbolcu kaldı haydi yönetim onlarıda kadromuzda görmek istiyoruz..... |
|
||||
|
||||
![]() Hockte auf dem Terasse (statt im Büro :-P) dann hatte es aber kurz dannach angefangen zu pieseln ... muss ich wieder runter ins Büro
:-( |
|
||||
|
||||
![]() ve tartismaya ?
al" |
|
||||
|
||||
![]() Ben UhBarracudayi kapip gelirim!
al" |
|
||||
|
||||
![]() und schafft nicht mal die Vorrunde :-D
Für einen "Favoriten" hätten Sie schon gegen Dänemark und Schweden dominieren müssen! al" |
|
||||
|
||||
![]() In dieser (verstärkten) Mannschaft wird er sich erst richtig erweisen.
Ortega wird dem jetzt nachweinen! Wäre er zur Saisonhälfte gekommen hätte er wahrscheinlich auch Erfolg gehabt! Es war ja nicht mehr der gleiche Kader wie die Saison zuvor. Selber schuld ... "simdi orada sürünüyor!" al" |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|