| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Yas ile alakali olmayan bir Gercek var bence :
Eglence Diyari zaten belirli bir Tanismadan sonra, keyfini birakiyor!! Yani Party yerine, Aksamlari daha sakin yerler tercih ediliyor.. Yani benim Hayatimda öyleydi.. Tabiiki herkez kendisine bunu tatmali!! Ben simdi gittigim bir Party de 40-50 lik Erkek olsun Bayan olsun Insanlar gördümmü sasirmaya basliyorum OK tabiiki onlarin da Hakki eglenmek ama farz et yas ortalamasi 25 olan bir yerde uygunmu ? Bence degil.. O yüzden o yukarida yazilan Desavantaji ben kendime saymam ;-) Desavantaj olarak da görmem.. Ona bakarsan Genclerde de cok var, Gece Hayatini, paldiri küldürü sevmeyen ;-) Mesela Benim Askim gitmese, gitmez ;-) yani mecburi Olay degil.. |
|
||||
|
||||
![]() ve kici burusmussa bilki erkekle arandaki yas farki - dede torun misali !
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() galiba. Elinde sopa gibi bisi var gibi geldi bana. Aman dikkatli olun.
|
|
|||
|
|||
![]() ehehehhe
|
|
|||
|
|||
![]() yim demez size. Hem aba altindan sopa göster hem de erkeklerin ortaya çikmasini bekle.
Daha çok beklersin. Herkes kaçar eli sopalilardan :Pppp |
|
|||
|
|||
![]() 35 yasinda biri ile de evlenirim. Askin yasi olmaz. Genc kizlarin kendinden büyüklerle evlenmesinin aklima gelen ilk avantaji hem sevgili sevgisi hem de baba sefkati görüyorlar. Dahasi bü tür evliliklerde kocalar genç esinin üstüne titriyor çünkü esi sonbaharda açan "son gül gibi" oluyordur onun için.
Sevgide yas pek önemli olmamali. tabii ki yas farki derken arada uçurum da olmamali |
|
|||
|
|||
![]() ariyor. kesin beni ariyordur; dün az kijdirmistim onu. Eehehehe
:PPppp Birkaç gün ortalarda görünmesem sagligim için daha iyi olcak galiba |
|
|||
|
|||
![]() ben bi taneytim benden baska yok dünyada.
herkes özeldir Özgür kiz. Ayrica biz senin gibi özgür olmadigimiz için tek kilik konusamiyoruz annadin mi? |
|
||||
|
||||
![]() Und wovon träumst Du nachts? :-)
Aber solltest Du solch" einem wunderbaren Geschöpf, dieser Edelschlampe mit all deinen beschriebenen Attributen, begegnen, schick mir "ne kurze SMS! ;-)) Ansonsten backe ich weiterhin an so einem Hirngespinst! ;-)) |