| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() düsün
diyarbakirspor bursaspor akcaabat sebatspor veya birkac cok kulübün sponsorunu kazandiniz ![]() bakalim size onlara verdigi ayni parayi verceklermi ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Iyiki ben ET yemiyorum hehehheheeheheh
;-)))) |
|
||||
|
||||
![]() ... heheehheh da fällt mir immer wieder der Kaya Y. ein :-D
|
|
||||
|
||||
![]() Cimbom gitti flavio conceiçao ile anlaştı .
yahu kardeşim bunu birde bomba transfer olarak gösteriyorlar ! allah allah bu conceiçao allahaşkına geçen sezon dortmund"da kaç maçta bir varlık gösterebildi ??? birde kimbilir kaç para vermişlerdir . valla inşallah ben yanılırım ama bence bu adam kapalı kutu . bratu espanyol"a kiralık gidecek . prates herhalde sp.lizbona gidecek . petre soru işareti ! madem ki paramız yok bence 100.yılda illa şampiyonluğa endeksli olmamak gerek . Galatasaray"ın genç takımlarının hepsi bence iyi . onca para harcayacağınıza gidin bilinen kişileri alın. letonya"da verpakoskis süper . hem bu adamın öyle anlı şanlı paralara geleceğine de inanmıyorum . millilerimizi eledikten sonra mesela bu adam alınabilirdi . ben önümüzdeki sezon galatasaray"dan beklentim şampiyonluk değil ! bence adam gibi yine genç takımlara yönelik çalışalım ve artık şu stat meselesi hal olsun ya ! |
|
|||
|
|||
![]() Noch ein Spieler dessen Preis-Leistungs-Verhältnis den türkischen Fußball in den Abgrund führt.. ich erinnere nur an Jardel (25 Millionen EUR), Baljic (6 Millionen EUR), Felipe (3 Millionen EUR), De Boer (ablösefrei, aber gutes Gehalt) und und und.. warum hat wohl Galatasaray Geldsorgen?
|
|
||||
|
||||
![]() GS nicht gleich türkischer Fußball!!!
Alles klar ???? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text