| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Webseite keine Zeit, sorry, da mußt Du mir schon mit was Originellerem ankommen, damit ich mir das durchlese
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Alman erkeklerinin ne düsündüklerini gösteriyor dogru söyle ilk seyi sende 16 da yapmadinmi :=)))
|
|
||||
|
||||
![]() kadina veya kiz cocuklarina yaptiklari zulüm her tarih kitabinda yazili... kadinlara karsi neden bu kadar nefret besliyorlar bir türlü anlayamiyorum. Islama da zaten kendi mentaliletelerini katmislar, zaten Kuranin yazilarini Haz. peygamber efendimiz Mohammed öldükten sonra 4.ncü halife (Kalif) süreleri toplayip bir kitap haline gelmis. Diyelim birinci halife 20 yil yönetti, her kalife ortalama 15 yil yönetmis olsa (4x15) 60 yil eder. Sen 60 yil sonra benim söylediklerimi veya yazilarimi ciddiden hic bir sey degistirmeden ve hic bir sey eklemeden tekrarlarmisin? Bence kuskuluyum, buna kör gibi inananlarda beginlerini calistirmayanlardan, acinacak bu millet aslinda... böyle olacagima bana dinsiz desinler daha iyi, öyle degil mi ama?
|
|
||||
|
||||
![]() bakiyorum cok kiskaniyorsun...
ben senin yerinde olsam, bende kiskanirdim her halde ![]() hem mühendis, hem yakisikli, hem islam dinini son derece mükkemmel bicimde yorumluyor, hemde mütevazi... ein Traummann *hach* catlaaaaaaaaaaaaaaa emi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() 16 yasimda ben halen leyleklere inaniyordum
![]() ich muß jetzt raus, hadi ciaooooooooooooo Du Depp |
|
||||
|
||||
![]() En önemlisi oo deyilmi sence diyelim onu aldin sapi bir ise yaramiyor sonrada 24 santimlik bizim Kirolarin kine sulanan Gart garilari cok gördük?
Adam okumus ama sakat okumuslardan her okuyani adam yerinemi koymamiz lazim kizim. Sen gel bizim kiro lardan birini al hem killi erkek hemde saglam dirlar öyle ibinelere fazla sempati duyma. Kiravatli koftilerden birsey cikmaz. |
|
||||
|
||||
![]() 16 yasinda ne findiklar kirdigini biliyorum Gartlanmis haliylen bu kadar azgin olan kim bilir surati sivilceliyken nasildi.........
Okul köselerinde bir cigara icin bir öpücük veren kizlari sanki görmedik gecccc onlarii gecccc...... |
|
||||
|
||||
![]() killarinla sosyeteye rezil olurum.. krolar Neanderthaler gibi tükenmekte, bak Emrah bile tarzini degistirmis
![]() ![]() senin gibi cimenlikte cükünü salayarak hoplayan tavsan degil muahahahahaaaaaaaaaaaaaaa |
|
||||
|
||||
![]() Üzerinede ek bir din getiriyorsun Peygamberimizinde 4 karisi vardir :=)))
Kuranda diyor onu örnek almaliyiz Kurani tanimiyormusun cimcik sen Ciplak Dinci seni. Sen italyan sarabi kafaya dik ve almanlarlan limette ye..... 4 kadinlan evlenme su sekilde olur nonuscugum 1 kari izin verirse erkek bir diyeriylende evlene bilir. Cocukmu olmuyor yada kadin cokmu fakir falan filan yakinda mayoylan denizde namazda kilinir derseniz sasmam sizden hersey beklenir. |
|
||||
|
||||
![]() siz aslinda dini daha iyi seks yapabilmek icin yapiyorsunuz, yani sadomazo gibi bir sey. Hayatinizi bilerek zorluyorsunuz, aci cekmek ve asagilanmak istiyorsunuz, sadomazoculara örtü mü satsak acaba, tanitim reklamina gecermisin?
![]() |