| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() spielt die grösste der Rollen ;-) Lass es locker angehen.. wird schon :-)
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() sln naber
|
|
|||
|
|||
![]() selam arkadaslar,
sizce hangi evlilikler daha uzun ömürlü? Siz hangisini tercih edersiniz? Ask karin doyururmu doyurmazmi? Mantik evliliginden sevgi sonradan gelir mi gelmez mi? yazarsaniz cok sevinirim simdiden tesekkürler |
|
||||
|
||||
![]() aþk ölümün inkarýdýr
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() illede evlilik olsun diye evlenilmez,
hem biraz ask olucak hem mantiginada uyucak. tabiiki ikisinden hangisini tercih edecigimizi sorursan eger ben mantik evliligini tercih ederdim. cünki ask bir vakitten sonra kayboluyor ve yerini baska seyler aliyor, ama cogu asiklar farkinda olmuyor bunun ve ask kayboldugu zaman, ah simdiki aklim olsa evlenmezdim diyorlar.. |
|
|||
|
|||
![]() romeo und julia waren auch unsterblich verliebt in ein ander, sie leben zwar nicht mehr aber ihre liebe ist denn noch unsterblich weil sie bis in die heutige zeit weiter getragen wurde, genauso wie kerem und asli, oder ferhat ile sirin,,,
|
|
|||
|
|||
![]() yabanci asilli ? Neden hepsi "aman kimse bana selam vermesin..aman benimle konusmasin" triplerinde..Ki ben mutlu bir evliligi olan..flörtle isi olmayan birisiyim. Maalesef bir türk bayanla isim oldugunda..bir havalar bir suratlar anlatamam. Tramvayda , Metroda yanyana durunca..sanki haneye tecavüze ugramis gibi rahatsizlik duymalar filan. Allooo... Bunu bana baska arkadaslarim da teyit ettiler.
Ard niyetsiz..nötr..bir merhaba..bir small talk kurulamaz mi? illa isin ucunda asna fisne mi var zanediliyor. Hos diyelim ki muhabett ettik..konu ya türk pop ya türk tv"si ve medyasi. Bundan sonrasi erkeklerimiz icin de gecerli... Goethe kim..Mozart kim. Beuys kim William Turner kim. Yusuf Calli kim, Yasar Kemal kim, Güher Süher Pekinel kardesler kim..Yok nerede sikindirik sakal modeli var..trassiz gezmek ..beyaz cizme giymek..arbada sesi sonuna kadar acmak görgüsüzlügü varsa bil ki türk! baska care yok yani. Berberde oturursun..ilk konu GS FB BJK lanet olsun. Her türke her müslümana su anda terorist gibi bakiliyor..buna karsi ne yapabiliriz..bireysel protestomuz nasil olmali bu gavvat yobazlara karsi..bunlari konusmamiz lazim iken..biz vaybeede hergün baska bir ciplagin resmiyle karsi karsiyayiz. Bize ne yapsalar hak ediyoruz. |
|
|||
|
|||
![]() cocugu olmayanlara.. birlesmeden sonra kadinin amuda kalkmasini (handstand) bir süre öyle kalmasini (en az 5 dk.) önerirler. Wer es glaubt..wer es ausprobiert..
![]() |