| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sadece senin yorumlarin en güzeli ayetler diyorum. Gerisini süslüyorsun onu demek istiyorum. Kendi düsüncene göre süslüyorsun.
|
|
||||
|
||||
![]() Isine gelen fetvalari niye aliyorsun.
Fetvalarin sadece kolaylarimi hosuna gidiyor ?? 5 vakit namaz bir fetva degil ALLAHin bir kurallidir. FARZI AYIN DIR !! |
|
||||
|
||||
![]() Allahin yerini bilmeden konusma. ALLAHIN sifatlarini kafana göre yorumlama. Allahin kaldigi bir yer yoktur. Yani bu gün surda yarin öbür tarafta degildir.
ALLAH hertaraftadir ve hic bir sahisa begli degildir. ALLAH herkesin tanrisidir ve bizler onun kuluyuz. Bilenlerin ve Bilmeyenlerin tanrisi ALLAHtir. Ama bilmeyenler ismi üstünde tanrisini bilmezler yanlis seylere taparlar. Allaha sirk ederler ! |
|
||||
|
||||
![]() dini satan sensin.
Burada kimse din dersi vermek istemiyor. Ama senin gibi yenilik arayisinda olan cahiller oldugu müttetce burasi böyle kalir. Sen sözde modern reformcu aydin kesmi temsil ediyorsun ve yorum yaparken bunu söyle ! Benim temsil ettigim KURAN ve SUNNETTIR bunlardan ayrilanlar zaten sapitmistir. |
|
||||
|
||||
![]() Dini vasfini kullanmak icin girmedimi politikaya. Erbakan ve diyer kesime laf atmadan önce sen kendi hocalarini elestir ! Yanlis anlama ben onlari savunmuyorum. Ama senin savudugun kisiler de baska bir sey yapmiyor.
Ayni hamam ayni tas ! |
|
|||
|
|||
![]() Her kim Allahin Sünnetulahina karsi gelrise eninde sonunda cezasini ceker....
Zamaninda Müslümanlarda ayni seyi Hiristiyanlara uygulamisti.... Bizim Vihan Padisahimiz ve babasi dahil tüm Sultanlar ayni sekilde Araplar yani Emevielr gibi zevkine savas yapmislar, baskalarinin malini mülkünü almislardi..... Allahin sistemi ..... Müslüman Hiristiyan tanimaz..... Lafla mÜslümanlik hele hele Islamiyeti anlamak olmaz..... bu mümkün degil.... Araplar insan oglun un dünyada baskalarini ezme degil, baskalarina ezimmemek icin geldiklerinin farkinda degiller.... O yüzden son 200 yildan beri bir buhran icindeler..... ayni sekilde Osmanlida bu buhraniyetin icine girip yikilip kayboldu gitti...... Eninde sonunda ayni sekilde ABD yi bulacak.... veya onlarin cocuklari cekecek...... Allahi anlamayan zaten Allahin adina savcas yapar.... yani Jandarmasini oynar.... |
|
|||
|
|||
![]() hast sind keine Moslems sondern... wört wörtlich Arschlöcher..... und Terrosisten....
Jeder Mensche der Gott für seine vorhaben benutzt ist ein Kafir...... Aber alle..... Kuran acikca söylüyor..... seni Allahala kandirmasilar..... Hic bir kimse Allahin adina savas yapamaz veya dinde fetva veremez..... Her kim ise savas yaomissa dini alet ederek kendi Allahligini ilan etmistir...... Dinden baska insanlari korkutup mürit ve insan savas makinesi yapan baska hic bir mekanizma yoktur..... Din ile insanlar o kadar kolay kandirilirki... Dünyada ne yazikki cehalet fazlasiyla var...... buda bir kac yüzyildir Islam toplumuna mahsusu olan bir pislik hastaligi.... Yani tüm Müslümanlar hemen hemen hepsi cehalet hastasidir...... yani Allahin gözündede assagilik bir konuma girmislerdirki... Allah onlarin üzerinden lütfunu cekmistir.... Is bu kadar basittir.... Ben arastirdim..... HZ. Muhammedin Allahi su anki Müslümanlarin Allahi degil...... Müslümanlarin adini kullandigi Islam dininin yani HZ. Muhammedin Allahi bambaska.... Bazilari zannediyorki... Allah onlari siteminden ayirip fazla para yada ahirette Sultanlik yada bezeri mükafatlar verecek.... yani sadece ben Müslümanin kelimesiyle.... kurtulusa ereceklerini zannediyorlar.... ama Müslümanlik nedir.... HZ. Muhammedin Allahi kimdir... bunlari arastirmazlar... ondan sonra kalk bir sey bekle.... HAVADAN BASKA BIR SEY ALALMAZSIN..... arkadas lamazsin... cünkü sen Allahi tenimiyorsunki... ondan bir sey bekleyesin..... Islam Alemi sadece alicidir.... hic bir sey vermezler ve verecek halleride yoktur..... Islam Alemi Allaha asi gelmislerdir. vecezalarini cekmekteler..... Bu gayet dogal |
|
|||
|
|||
![]() ne oldu heeeee....
Eden bulur arkadas...... su an kendi eski ögrencisinde bile medet umamayacak hale düstü..... Allah insanin belasini verir...... hic süphen olmasin bundan..... Sen birde begenmedigin Ilahiyat Hocalarina bak... cogulari yani aydin beyinli olanlari bereket ve itibar icinde yasamaktalar..... Yasar Hocada bunlardan sadece bir tanesi.... Ama sen böyle kisisellestikce... seninde akibetin mechuldur.... |
|
|||
|
|||
![]() sattik ve satacagizda.....
Biz Allahin yani HZ. Muhammedin Allahini tanimak anlamak ve hayatimza onun mesajini yasatmak istiyoruz..... Senin anladigin din Orijinal Islam dini degilki... elbette sikinti icine cökersin..... bu gayet dogal... cünkü Sizlerin Putlari birer birer dökülüyor.... artik hic bir seyiniz kalmadi... Begenmediginiz Hocalar devlet sistemi... benim gibi objektif beyinler... bunlar gide git artmakta ve devletimize milletimize huzur ve istikrar katmakta...... Sen kiyamette Allah söylersin... ebn insalarin mezheplerinin.... Alinin Velinin yazdigi Hadislerin Rivayetlerin... Senin Kuranda isim verdigin Sünnetullahinin pesinin yerine, Alinin Velinin Sünnet ettigi zamanin uygulamalarini din ettim.... Bildigim tek sey var... senin dinin baska Kurandaki din baska...... ICh habe damit nicht das geringste problem |
|
|||
|
|||
![]() senin Allahinin dini varmidir ????
|