| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() sayfalarinda yaziyordu. Benim okudugum Besiktas sayfalarinda yaziyordu.
Ich habe auch den Artikel gelesen, von dem du sprichst. Keine Ahnung, wieso die FB-Reporter nur von sich gesprochen haben ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() die sollen mal langsam wieder absteigen...das gehört sich einfach für bochum. 3 jahre hinter ein ander erstklassigkeit..ist schon zu viel..für so eine mannschaft hehe
|
|
||||
|
||||
![]() Australien und es ging um die Goldene Ananas!
Ich wünschte unsere Gurken ;-) hätten sich lauter hochkarater ausgesucht und von mir aus auch verloren! Wann wollen sie gegen "ernsthafte" Gegner testen als jetzt? Lieber jetzt 5 mal hintereinander verlieren und an Erfahrung dazu gewinnen als später bei der Quali für die WM !!! al" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() gedacht lieber schwäre gegner...ja was ist heraus gekommen...nur niederlagen
jetzt spielen die gegen malta...um sich den frust weg zuballern...einfach lächerlich was deutschland bietet...aber es ist ne turniermannschaft...denke die werden die vorrunde überstehen? wenn die das schaffen...kommen die schliesslich fast immer ins finale... |
|
||||
|
||||
![]() ist doch egal wie klein eine mannschaft ist....wenn du überlegst..mit senol günes hat türkei in freundschaftsspielen nur verloren. die richtigen gegner kommen in der quali..mal schauen was dann aus der türkei wird. wenn wir uns nicht für die wm2006 qualifizieren, wird der türkische fussball zurück gehen
|
|
||||
|
||||
![]() selam arkadaslar
özelikle bjk´li arkadaslar .... koca sene hakem icin agladiniz ve ona buna camur atiniz .... su anki durumu aciklamak zor olsa gerek ...özelikle su mafya baglantisi .... az evel milliyetin politik yazarlarinda hasan cemalin yazisini okudum bunu sizle paylasmayi düsündüm ...okuyun ve külüpünüzü sorgaliyin ... !!!! gelecek sezon icinde iyice düsünün ve en iyisi kimsey yine camur atmayin yoksa camur sizi bulur yine ; ))) ps: gs´´de icinde onlarda okusun !!!! herkese selam UhBarra : )) Temiz futbol! Gecikmiş bir yazı bu. Ama defalarca yazılması gereken bir konuyla, futbolla ilgili. Ülkemizde futbola gönül vermiş milyonların önünde bugün iki soru var: Temiz futbol mu? Kirli futbol mu? Bunu düşünmek lazım. Çünkü bu ülkede futbol ne yazık ki her geçen yıl kirleniyor. Temiz futbol isteyenlerin, bu güzel spora şike karışmasına karşı olanların bir an önce mücadele bayrağı açmalarında yarar var. Aslında bu bayrağın çoktan açılması lazımdı. Mafyanın, bazı çetelerin futbol dünyasına sızdıkları konusunda ciddi belirtiler yıllardır suyun yüzündeydi. Maçların alınıp satıldığı, futbolcuların, teknik adamların, hakemlerin ayarlandığı çok değişik odaklarda öne sürülüyor, kamuoyuna yansıyordu. Mafyanın tribünlere sızdığı, amigo düzenine kadar etkili olduğuna dair iddialar sadece kapalı kapılar arkasında kalmıyordu. Bugün durum daha vahim. Bir yanda Alaattin Çakıcı. Ülkemizde yeraltı dünyasının, yani mafyanın önde gelen liderlerinden biri. Öbür yanda Sinan Engin, Beşiktaş"ın menajeri. Çakıcı, Engin"e diyor ki: "Kulüpteki ağırlığımı biliyorsun. Şampiyonlukta benim hiç mi katkım yok?" (Milliyet, 20 Mayıs) Ne diyorsunuz? Sedat Ergin bu yüzden Beşiktaş Kulübü üyeliğini bir süre için askıya almış durumda... Alaattin Çakıcı"nın sahte pasaportuna vize alınması ve yurtdışına kaçışında Beşiktaş Menajeri Sinan Engin"in katkısı var. Vize talebinin altında Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili"nin imzası bulunuyor. Çakıcı, yeraltı dünyasının önde gelen liderlerinden biri. Mesut Yılmaz hükümetinin düşmesine yol açan Türkbank ihalesindeki rolü ve haberleriyle gazete manşetlerinden uzun zaman inmemişti. Şimdi öğreniyoruz ki, Alaattin Çakıcı yirmi yıldır Beşiktaş"ın üyesi ve kongre delegesi. Yeraltı dünyasıyla bunca yıllık ilişkileri su yüzüne vurmuş olan Çakıcı"nın kulüple bağı kesilmemiş... Niçin? Çakıcı, organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle mahkum oldu. Hapis yattı. Daha yatması gerekiyordu. Yurtdışına kaçtı. O şimdi kanun kaçağı bir suçlu. Hem Türk devleti hem İnterpol tarafından aranıyor. Böyle bir kişinin Beşiktaş"la ilişkilerinin geçmişi, derinliği... Böyle bir kişinin yurtdışına kaçışında Beşiktaş yönetiminin, Beşiktaş menajerinin rolü... Bunlar aydınlatılmalıdır. Temiz futbol bunu gerektiriyor. Bunun hesabını bütün Beşiktaşlıların sorması lazım. Hesap vermek zorunda olanlara gelince... Bugüne kadarki kulüp yönetimleriyle başkanlardır önce hesap vermesi gerekenler. Ama aynı zamanda şu sıralar kongrede başkanlığa adaylıklarını koymuş olanların da, futbolcu transferi ve teknik adam arayışlarından önce, Beşiktaş"a düşmüş olan bu gölgenin nasıl temizleneceğini izah etmeleri şart. Temiz futbol bunu gerektiriyor. Hem Beşiktaş"a hem futbola gönül vermiş milyonların hakkıdır, Çakıcı olayının aydınlanmasını beklemek. Çakıcı kimdir ki, Türkiye"nin en önde gelen üç kulübünden birinde böylesine bir dokunulmazlığa sahip olabilsin?.. Bununla ilgili olarak Beşiktaş"ın efsanevi başkanı Süleyman Seba"nın ya da son Başkan Serdar Bilgili"nin diyecekleri bir şeyler mutlaka olmalı... Temiz futbol bunu gerektiriyor. Alaattin Çakıcı konusunda Galatasaray"la da ilgili bir sorum var. Geçen hafta, 21 Mayıs 2004 tarihli Cumhuriyet"in üçüncü sayfasında Ecevit Kılıç imzalı bir haber çıktı. Bir bölümü şöyleydi: "Mafya karıştığı için ihalesi iptal edilen Türkbank davasının tutanaklarına göre, ihaleyi Korkmaz Yiğit"in alması için Çakıcı"nın "Çekilin!" talimatını taraflara Ergun Gürsoy"un (Galatasaray İkinci Başkanı) ilettiği anlaşıldı." Nedir bu?.. Temiz siyaset konusunda çok yazdım. Temiz futbol için sanıyorum bu ikincisi oluyor. Dilerim, spor medyası da "temiz futbol" için kollarını daha çok sıvar ve futbolun kiri elbirliğiyle temizlenmeye başlar. |
|
||||
|
||||
![]() hehe unutunut galiba gs in santaj olaylarini ...imza atmiyan futbolcular nasilda kadro disi olyordu ...örnek .. hakan ünsal mesela ; )
bence hakkli !!!!! selamlar |
|
|||
|
|||
![]() okudum ve yazildigi gibi olduguna inanmiyorum.
Ayrica Sinan Engininde söylediklerini okudum! Eger suc islemis olsa, simdi elini kolunu sallayarak gezemezdi!! |