Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.10.2013, 19:27
xAurumx

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Zalim Esed güçleri bir Akp'liyi esir aldı...

Auf ihn wartet ein grauenvolles ende von den moslems.
Alt 13.10.2013, 19:28
TheToni

Standard kamal atatürk

atatürkü seviyorum deyipte gercek ismini bilmeyenler icin:

bugünlerde kamal'in gercek yüzünü saklamak icin malatyalidir deyip onun ne oldugunu gizlemek icin cabalayanlar kamal'in nüfus örnegine dikkatli baksinlar!
Alt 13.10.2013, 21:10
the_last_time

Standard

AKP dini siyasete alet etmekte sınır tanımıyor! Peygamber efendimizin nesli kızı Hz. Ali efendimiz ile evlenen Hz. Fatma'la devam etti..

Ama bazi din tüccarları yalan yanlıs seyler uydurup bunu milletimize dağitarak din üzerinden siyasi rant elde etmeyi düşünüyorlar...

Allah sonlarını hayır eylesin bu münafıkların

Geändert von the_last_time (13.10.2013 um 21:13 Uhr).
Alt 14.10.2013, 15:34
TheToni

Standard

lan orospucocugu erdal, bugün tesadüfen cenk ile karsilastim. biraz small talk sonra su lasto$un hikaysini bir daha anlat dedim. yine ayni sekilde kahvede gelip annem söyledir annem böyledir dedigini anlatti. devamli annesine koca ararmis gibi reklamini yapiyordu dedi. abazan amcalarin agzini sulandiriyordu dedi.

yaninda cüneyt isminde biri daha vardi. o da sana "taklitci orospucocugu" dedi. orospucocugu alevi ama sünniymis gibi gösterip sünnileri kötüleyen serefsiz dedi.

anlattigina bakarsam seni iyi taniyormus.

simdi söyle bakalim bu cüneyt kim? yine tanimiyorum deyip aylar sonra u-dönüsü yapip taniyorummu diyeceksin???

ps. vaktim olursa türkiyeye dönmeden görüsecegiz ve bu konulara cok daha detayli girecegiz.
Alt 14.10.2013, 16:08
the_last_time

Standard

[IMG]"https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p320x320/1374319_621426844574670_1801391048_n.jpg"[/IMG]
Alt 14.10.2013, 16:09
the_last_time

Standard

Alt 14.10.2013, 16:10
the_last_time

Standard

Alt 14.10.2013, 16:10
TheToni

Standard

Zitat:
Zitat:
Zitat von TheToni Beitrag anzeigen
Zitat:
Bugün benden sana bu kadar ilgi yeter Kenan! Hergün bayram degil ya! Ama deliye her gün bayram ama neyse. Hadi sen git gül oyna
senin söylediklerin tutarsiz oldugu icin bu kadar olmadigini biliyorum. yine arayip benim yazdigim konulara atliyacaksin. iste orospucocugu oldugunun sadece kendi itirafinla degil yaptiklarinlada belli oluyor.
"was denkt ihr gerade" konusunda yazdigim gerceklesti
Alt 14.10.2013, 16:17
the_last_time

Standard

Alt 14.10.2013, 19:42
TheToni

Standard

arkadaslar bugün serefsiz orospucocugu erdal aka the_last_time burada üyeligini iptal eden bir bayan hakkinda iftirada bulundu.

bu bayanin nicki onmyown ve orospucocugu erdalin sürekli sulanmalarina defalarca nazik sekilde tepmesinin ardindan ona tekmeyi atti.

orospucocugu erdal bugün bunlari inkar edip onmyown benden hoslaniyordu deyip bu bayani seviyesizmis gibi göstermeye calisiyor.

her insanin bir kabullenebilecegi seviyesi vardir ve onmyown'da kendisine yaklasabilecek erkeklerin seviyesini cok sefer söyledi.

bu bayanin serefini korumak amaciyla bir screen ekliyorum:

bayan arkadaslar sizde onmyown gibi secici olup böyle (lasto$, erdal ve digerleri) kisilerden koruyun kendinizi.

oc erdal aka lasto$ aka lastime aka insanity aka virtual aka göttenbiri v.s. gibi serefsizler yillardir burada becriksizliklerini ve basiretsizliklerini kapatmak icin iftira ve yalanlara basvuruyor.

bugün yine bu orospucocugu erdal zerrecik hanfendiye yalan ve iftira atmaktan geri cekinmedi.

davul bile dengi dengine diyerek böylelere en güzel cevabi verirsiniz. bunlar kendilerine benzeyen serefsizleri bulup onlarla oynasinlar bu tuhaf komedilerini.

Antwort