| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Peki ya Peygamberimiz Islam Devleti kurmamismidir. Islam Devleti demek azinliklara Islami dayatmak demek degildir. Osmanlida kimseye Islami dayatmadi. Gül gibi gecinip gittiler 700 sene. Ne zamanki Islami unutup padisahlar haremlerde zevke sefaya daldi. O zaman is bitti.
|
|
||||
|
||||
![]() ISTE UYGULANMADIGI ICIN MÜSLÜMANLAR REZIL BIR HALDE..
|
|
|||
|
|||
![]() ama haklisin aslinda din diye Sana ögretilen bidatlar mukallitlikler ve hurafeler insani Allah"a yakin kilan Islam dini ile hic bir alakasi yoktur. Islam"da reform istemiyorum, Islama geri dönüs istiyorum o zaman görürsün ne güzel ve ne kadar kolay bir dinimizin oldugunu. Sana kitabini okududugum ama internette de yayinlanan kitabin sitesini tavsiye ve okumani umut ediyorum. Ondan sonra dine bakis acin degisecek kardes. Bir Alevi annenin ve sol görüslü sünni babanin oglu olarak yetistigim icin dine fazla ilgi duymamistim 14 yasima kadar ama Allah"a sükür herseyden memmun oldugum halde icimde bir bosluk ve bir huzursluk hissediyordum. 7 yasimda babam "adet yerini bulsun" diye beni Kuran kursuna yollamisti ve orada saclarim biraz uzun diye hoca denen piskopat serefsiz bana "ders olsun diye" bir "Osmanli tokadi" patlatmisti. Ondan sonra Kuran kursuna gitmemistim ve Kuran kelimesinden bu olaydan duydugum nefretten dolayi nefret ederdim. O zamanlar hadis denen alcakligin Kuran ile esdegerde oldugunu ama öyle olmamasi gerektigini bilmedigim icin sünnilikten nefret etmistim. Aradan uzun yillar gecti icimde baglama olarak bilinen saz calma hevesi gelmis idi. Derken Alevi Kültür Dernegi"ne gitmistim. Orada güzel kisa sapli baglama calmasini ögrenmistim ama oradaki serefsizler de Aleviligi solculuk olarak algilatmaya calisirlardi. Solculuga "imanli" bir sekilde inanmistim üniversite yillarimda hatirliyorum da Evrensel gazetesi yazari Metin Göktepe öldürüldügü icin bir kac arkdasla nizam-i alem ocaklarini basip bir kac kisiyi evire cevire dövdügümü biliyorum. Sonra televizyonda türk ve islam sentezi ülkücülerin sol görüslü ögrenciler ile tartismalarini izlemistim ve bahsi gecen konu Türkiye"de escinsel olarak bilinen azinlik mensubu birisi (ibne) onlardan dayak yemisti ve benim kaderbirligi kurdugum zannettigim sahislar atesli bir sekilde bu dejenere olmus sahisin haklarindan söz ediyorlardi. Hepsi uzun sacli almanca"da punk, independent olarak bilinen züppe lümpen takimlari idi.Bunlarin solcugu ile benim örnek aldigim solcularin (Deniz Gezmis, Mahir Cayan, Hüseyin Inan vs) arasinda daglar kadar fark var idi. Deniz Gezmis kiffer degil idi tam tersine hayatta yasadigin yasin degil yaptigin icraatin önemi sayilir diye babasina yazdigi satirlari hatirladim. Artik solculuk bana göre degil idi. Derken 20 yasimi bitirdigimde bir kiz arkadasim bana Türkiye"den bir zamanlarin solcu atheistlerinin kitabini getirmisti. Cenk Koray"nin 19 mucizesi adli kitabi idi. Sonra bir baktim ki Kuran ile benim mürsitlerimin, yani ilim ile bilimin, hic bir alanda cekismedigini. Tam tersine bir birilerini tamamladiklarini. Bana tokat atan sözde müslüman din adami olacak hocanin putperest bir hokkabaz oldugunu. Islam ile barismistim, KURAN"DAKI ISLAM ILE. Umarim Sen"de barisirsin.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.kurandakidin.net" target="_blank">http://www.kurandakidin.net</a> |
|
||||
|
||||
![]() FASISTSINIZ KARDESIM SIZ.
|
|
||||
|
||||
![]() KARdesim en büyük laga lugayi sen yapiyorsun burda. Hangi kanundan bahsediyorsun. Iste su anda Senin taptigin Atatürkün kanunlari uygulanmiyormu??? Millet 80 senedir kan agliyor. Kemalizm denen hastalik sayesinde Hacli zihniyetine yaltaklik yaptik. Devlet olarak kendimizi sattik. Sömürdüler bizi. Senin Kemalizmin azinlik sorunlarina care bulamadi. Senin Kemalizme dayali ekonomin, bankacilik sistemin milleti aclik sinirina itti. Sen neden bahsediyorsun be..
Dahada dayatmadan bahsediyorsun. Dayatmislar dayatilacagi kadar. Agzini acsaniz fasizm kokuyor. Bu millet Atatürk sayesinde degil., önce Allahin lutfu sonrada Kahraman milletin Allah a olan inanci ve sevgisiyle kurtuldu. Sen burayi bos buldun konusuyorsun... |
|
||||
|
||||
![]() CENAZE NAMAZINA..
Ankara"nın Yenimahalle İlçesi"ndeki bir parktaki Atatürk Anıtı"nda, saat 09.05"te anma töreni yapılırken, siren seslerinin çalındığı sırada bir camiden sela okundu. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), DYP ve CHP ilçe başkanlıkları ile yöneticileri savcılığa ve kaymakamlığa suç duyurusunda bulundu. ADD Yenimahalle Şube Başkanı Derya Kocabay, Atatürk için sela okunmasını kasıtlı bulduklarını belirterek, Cumhuriyet Savcılığı"na hem imam hem de olay yerinde bulunan ve kayıtsız kalan kamu görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi. |
|
||||
|
||||
![]() Ne zirliyon? Ülke onun ilkeleriyle yönetiliyor, daha..??
|
|
||||
|
||||
![]() Ne desem Allah inancimi göstermek icin gece yarisi kalkip namaz kilmama gerek yok. Eyer ben Kalbim ile inaniyorsam eyer ben kalbim ile seviyorsam o Yaradani demek oluyorki 5 vakit namaz kilmak ile hersey bitmis degil. Ne yazikki artik camilerimiz Inanc icin gidilen yerler degil, ayni zamanda baska dinlere kiskirtici örgüt toplanti yerleri olarak kullaniliyor ve bunu hergün tv´lerde veya Gazetelerde görüyoruz....
|
|
|||
|
|||
![]() Yillar önce ölmüs bir kahramana böylesine terbiyesizluk olmaz.....
Hangi gastede okudun bu olayi... Kaynagini veya Linki verirmisin...... Kimbilir hangi manyak möchte gern Hoca hat das gelesen |
|
|||
|
|||
![]() yoksa isinje gelmeyen ne oldu ?????
Cehaletimizi gider o halde... |