| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Sevmesi kolay mesela..
Yürütmesi tüm zorluklara ragmen dayanmasi cok ZOR.... Bu Yol hakikatten acaib tasli, cukurlu! Basarana da bin kere Helal Olsun |
|
||||
|
||||
![]() evlilik herzaman icin bir risiko fakat evlenmek hayatin bir parcasi oluyor simdiki zamanda bir evlilik ortalama 7 sene sürüyor her ikinci evlilik bosaniliyor.benim evlilik 15 yil sürdü yani demek istedigim bu hayata ne yaparsan yap hic bir seyin garantisi yok allah sizi mesut etsin....
|
|
||||
|
||||
![]() yazdiklarina bir cümlede katiliyorum
|
|
||||
|
||||
![]() sonra hayal kirikligina ugrarsin .
|
|
|||
|
|||
![]() insaniin hayatínda herzaman bir karar vermek gerekiyor kolay olsun zor olsun bazen cok büyük adim atmak lazim ki bazi seyleri ögrenmek icin ben evleniyorum dediysem benim kararim, hic kimse hic kimsenin icini veya ilisgisini bilmez disardan hersey cok güzel gözükebilir, evet ben mutluuyum belki yarin olmucam ama ben bir adim atiyorum ve kimse benim kararima karisamaz ailemden baska nasiyat felan filan beni yanlis anlamayin ama ben sadece bir korkumu söyledím diye bu mutsuz degilim dememektir sadece paylasmak istedim evlilik kumar gibidir ben ya kazanicam ya kaybedicem hersey zamana bagli...
sevgiler.. |
|
|||
|
|||
![]() ben düsüncelerim -bi dinleyin- diye acikladim yazan herkeze tsk ederim!
|
|
||||
|
||||
![]() Bize baska birsey demek düsmez.
Allah bir yastikta kocatsin ve herseyi gönlünüzce versin! Ömürboyu mutluluklar dilerim. Hayatta farkli zorluklarla karsilasiliyor. Engelleri ve zorluklari asmak ise de herkesin görevi ve bunu bir sekilde de basariyoruz. ALLAH MESUT ETSIN! (ich freue mich für DICH!) |
|
||||
|
||||
![]() böyle seyleri ?
manyak misin sen , yok mu arkadaslarin falan ........ . ulan millet tamamen sapiklasmis yahu . sabahtan aksama kadar internette gezinecegine , disarida bir tur atip temiz hava alsan hic fena olmaz yani . bilirsin temiz hava , temiz beyin ! |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ..basarana, birbirlerinin herseylerine yillardir katlananlara helal olsun.
|