| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ankara Bombacisi,
HDP Parti üyesi Kobani de egitim gördü PKK dan yagilandi Atatürkcü DD burs bagladi Cumhuriyette muhabirlik yapti Bombali arac Cumhuriyette saklandi @All Biz TÜRKIYE Cumhuriyeti kanimizi dökerek kurduk, en sevdiklerimizi mezara koyduk, sehitlerimizin ruhlari sad olsun. 3-5 kani bozugun ATATÜRK ün ve Cumhuriyetin adini kullanarak bu ülkeye zarar veremezsiniz. Toprak kendinden olmayi kabul etmiyor, sizin leshlerinize bile sahip cikan olmuyor |
|
|||
|
|||
![]() Ey,bu topraklar için toprağa düşmüş asker !
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi... Bedr'in arslanları ancak,bu kadar şanlı idi. RUHUNUZ ŞAD OLSUN |
|
||||
|
||||
![]() bu mu dur yani ..
hani yeni Türkiye dediginiz ? (cocuklar filistin ve suriye li ) ama hangi akla hizmet bu ??? (ÖsO bayraklar salamak ??) Türkiye - Schweden Freundschaftsspiel 24.03.2016 ![]() Türkiye 2 ye degil 3 e bölünmesi lazim .. ozaman 7-8 ya$inda ki kiz cocuga na yorgan da gecirsen kafasina .. "tik" demicem .. SÖZ ! |
|
|||
|
|||
![]() artik vaybee yetkilileri forum da tehdit ve provakörlerine yer vermiyor siliyor,
hayirdir ne oldu bu yetkililer uyandi kis uykusundan ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bildiklerini anlat, ama akil vermeye kalkma
Anlatilanlari iyi dinle, ama hepsini dogru sanma Sessiz kalmak bir sey bilmedigin anlamina gelmez, cok konusmakta cok sey bildigini göstermez Herkesi kendine esit gör her kim olursa olsun bir insani kücümsemek akilsizlik, cok büyük görmekte korkakliktir Cesaret akildan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir!!! |
|
|||
|
|||
![]() Fakirin yemek bulabilmek icin metrelerce yürüdügü,
zenginin ise yemegi sindirebilmek icin metrelerce yürüdügü tuhaf bir dünyada yasiyoruz |
|
||||
|
||||
![]() Kızımın (bacımın) iffeti (örtüsü) batmakta rezilin gözüne, acırım tükrüğe billahi tükürsem yüzüne...bUYURMUS SAIR..Bende ek olarak diyorum ki, Üzerinde yasadiginiz topraklar o örtüler sayesinde vatan olmustur Türklere...Saygi duymuyorsaniz defolup gidersiniz cehennemlere!!!
Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() demin online listede "firdevs_" rumuzunu gördüm, o rumuz bana ait degil
|
|
|||
|
|||