Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.11.2004, 19:01
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Yani isteyen cirilciplak gezebilir ...

Kafayi yemissin sen kocum.

Sen isersen öyle gez ...
Alt 10.11.2004, 19:03
Benutzerbild von newgen
newgen newgen ist offline
Neuer Benutzer

Standard Statt mich zu kritisieren solltest Du...

Statt mich zu kritisieren solltest Du mir lieber antworten.Was bezweckst du mit deinem Märchen?
Ich bin nicht hier um mit dir Argumente auszutauschen,ich erwarte bloß ne Antwort(en) auf meine Frage(n).Du kannst mich nicht in irgendeine Schublade stecken,in dem Du versuchst darzulegen dass ich die "Kunst" der Konversation und Diskussion nicht beherrsche.Bloß es gibt Themen da gibt es nix zu diskutieren.
Also Antworte mir!(Auf den ersten Beitrag)
Alt 10.11.2004, 19:08
eniskaya

Standard www.ataturk.net

Sayin arkadaslar...

Bos konusmaya gerek yok.....

Bazilariniz Atatürke deger vermeye bilir... önemli degil... vatan hainleri her ulusta vardir... önemli olan bu cahilleri bilgilendirmektir..

Ben sadece dünya ve dünyadaki üstadlar Atamiza ne gözle bakiyordu sadece onu ziyaret edenlere bakin...

Kendisi dis devletlere gitmedigi halde...
Atamizi Ingiliz Krali Edvard VIII; Rus Marasallar bile ziyaret etmis....

Herkesin amaci bu Kahramani ve ani zamanda devlet adamini tanimakti....

Tarihte benzeri görülmeyen bir basari ile, tüm Islam Aleminin parasal destegiyle essiz bir basariya imza atmistir.....

Ruhu saad olsun.....

Dalgalan sen de şafaklar gibi ey şanlı hilâl!
Olsun artık dökülen kanlarımın hepsi helâl.
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok izmihlâl:
Hakkıdır, hür yaşamış, bayrağımın hürriyet;
Hakkıdır, Hakk"a tapan, milletimin istiklâl!

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ataturk.net/bizimle/ziyaretcileri/" target="_blank">http://www.ataturk.net/bizimle/ziyaretcileri/</a>
Alt 10.11.2004, 19:14
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard bravo ...

TÜRKÜK atatürkden sonra baslamadi hatirlatayim. Senin beynin o zamana kadar geri gidebiliyorsa ne ala. Yani onu sevmek veye sevmemek bir ifade etmez. Türklügü sadece bir kisiye baglarsan vay türklerin haline. Türkük 1000 lerce yillardan beri var. Tarihini okumani tavsiye ederim.

Sunuda belirteyim. Atatürke karsi bir negativ düsüncem yoktur. Ama Türkügü o yaratmadi ! Bu böyle biline !!!
Alt 10.11.2004, 19:15
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Peygamber yapsaydin be enis... o.T.

ohne Text
Alt 10.11.2004, 19:20
eniskaya

Standard Hatta Atatürke karsi savasanlar bile

hayran kalmiki Son Büyük Taarruz ve Baskomutanlık Meydan Muharebesinden sonra ele gecirilen Yunan General, Yunan Ordusu Başkomutanı Trikopis, Yunanistana döndükten sonra yazdigi Kitapta....

Mustafa Kemal icin en zarif Asker diye hitap etti...... yani adini duymus ama kendisini görmedigi ve bu kadar becerikli ve genc bir generali karsisinda görünce cok sasirmis..... bu kadar genc bir üstadla karsilasacagini zannatmiyorsu....

Sen sadec Atatürkü görmeye gelen devlet adamlarina bir göz at, hemde resimlerle.... gerisi yalan...... bu eski kafalar tarih oldu...

<a href="redirect.jsp?url=http://www.ataturk.net/bizimle/ziyaretcileri/" target="_blank">http://www.ataturk.net/bizimle/ziyaretcileri/</a>
Alt 10.11.2004, 19:21
unknown

Standard hangi Türklükten bahsediyorsun Sen?

Osmanli Türklük"ün simgesi degildi bir kere. Yoksa adina Kizilbas denilen Alevi-Türkmenlerini katli vacip diye kirip geciren ama ayni zamanda siirlerini farsca yazan Yavuz Sultan Selimi Sen milliyetci mi sandin? Onun rakibi Sah Ismail Hatayi azeri kökenli olmasina ragmen Iran Sahi idi ama siirlerini Türkce yaziyordu. Sen hangi milliyetcilikten söz ediyorsun?
Alt 10.11.2004, 19:25
eniskaya

Standard Olsa ne yazar

Sen kimsinde Atatürke karsi negativ düsünmüyormusunda laga luga.....

Erbakan manyagida begenmiyordu... ama mezarinin basinda o auranin icinde döktügü terleri bir hatirla......

Öyle kolay degil Atatürkü anlamak veya bizlerin icin cepelerde cektigini...

Devleti olmayanin dinide olmaz...... sen bun farkinda degilsin....... kaldiki Atatmiza deger vermeyen yoktur..

Sen sadece Atatmizi ziyaret eden devlet adamlari listesine ve resimlerine bir bak ve agla....... ne gibi Krallar, hatta ingiltere Krali bile ziyaret etmis.....

Bir göz at.... belki kalbinde tasidigin düsmanlik erir gider.....

Alt 10.11.2004, 19:25
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Türklük nedir ?

Türklük türkceyi latin harflerlemi yazmak? Osmanlida türkce konusyordu onlar arab alfabesini kullaniyordu bizler ise latin alfabesini kullaniyoruz. Atatürk türk afabesinimi bulduda yenilik oldu. Iki millette ayni dili konusuyordu.

Yani Türklügü sadece dile baglarsan. Her türkce bilen türkmü oluyor. Onca insan var türkce bilen ama milleti farkli olan.

Türklük tarihini oku birkes sen *ATESGÜCÜ*
Alt 10.11.2004, 19:29
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Anlamayana davul zurna saat

Sen kim oluyorsun bana türklügü ögreiyorsun derim bende o zaman. Yani sen kendini üstün bir varlik olarakmi görüyorsun. Sadece ben atatürke tapiyorum demekle?

Benim türklügümü sen tartisamazsin. Benim Türklügüm 80 senelik degil benim türklügüm asirlar boyu biriken türklüktür ... Sen anlaymazsin onu.

Yine tekrar ediyorum negativ düsünmüyorum onun hakkinda. Ama oda sadece bir insandi senin ve benim gibi.

Sunuda hatirlatayim sadece o dökmedi terleri. Terleri döken tüm millettir ben milletimle o yüzden gurur duyarim.
Antwort