| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() SAYGIYLA ANIYORUZ!
Atatürk"ün kurduğu Yüce Cumhuriyetin içten kahpe yobazlarla ve dıştan saldırılarla sarsıldığı şu günlerde Yüce Başbuğ"u kaybetmenin, onun aramızda olmayışının ne kadar büyük bir kayıp, ne kadar büyük bir acı olduğunu bir kere daha anlıyoruz. Bu acıyı daima yüreğimizde taşıyacağız. Onunla yaşayamamış, onun gök gözlerini görememiş kuşaklar olarak diyoruz ki; "seninle yaşamak farklı olsa gerek ATAM.. " Ruhun Şad, Mekanın Uçmak Cennet Olsun! atam seni cok özledik |
|
||||
|
||||
![]() Hitler über Atatürk..
Und Hitler soll auch gesagt haben(um vor dem Holocaust seine Offizier zu ermutigen): "Wer redet mehr heute über Massaker der Türken gegen Armenier" |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() serbestmi ?
ne oluyoruz... nasil cagdas modern bir insan olan atatürkü böyle küfürbaz assagilik yaratiklar küfürcü olarak sözde onu desteklerler.. bu bir sion oyunu komplodur!!!! |
|
||||
|
||||
![]() her türk genc kizi sunu demelidir.. O"nu seviyoruz, O"nu özlüyoruz. Büyük ve değerli hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz.
|
|
||||
|
||||
![]() senin ailen kesin basörtülü yobazlardir..
EY ATAM !!!!seni göremeden doğup yaşayıp ölecek olduğumu bilerek bunun üzüntüsüyle yaşıyorum Bize bıraktığın bu kutsal emaneti yobazlara karsi kanımızın son damlasına kadar savunup koruyacağımıza emin ol Ruhun Şad Mekanın Cennet olsun. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Gercekten türk milletinin Atatürk aski gözlerimi yasartiyor..
Her ulusun kahramanlari ve önderleri var..ama isi bizim kadar zivanadan cikaran varmi bilmiyorum? gercekten ciddi bir soru olarak soruyorum: Her devlet dairesinde resmi,her ilde onlarca heykeli caddesi,bulvari..her bayramda tv. de logo da resmi.. atatürk asagi atatürk yukari.. tr.deki ingilizce kitablarinin bile yarisinda atatürk anlatilyior..benim bildigim yabanci bir dili ögrenmek icin o dilin kültürünü falan ögretirsin ki insanlar dili daha kolay ögrensin? ne dersiniz isin cilkini cikarmiyormuyuz?Atatürksüz düsünemeyen bir toplum mu olduk biz? |
|
||||
|
||||
![]() ..."glorreichen" Atatürk schmerzt nun mal...
|