| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() herkes EKTIGINI BICER... BANA BIRISI TERBIYESIZCE DAVRANIRSA BASKA TÜRLÜ BIR DAVRANIS BEKLEMESIN!!!
|
|
|||
|
|||
![]() und kollege....
was du von dir gibst da kann ich nur tot umfallen... irgendwie wiederholst du dich immer wieder! en iyisi sen yazdiklarini birkac kez oku,, dann brauchst du auch nicht alles doppelt und dreifach zu schreiben! ich stehe zu meinem wort. ben dedimki, denizli satti maci!!!! bu bir gercektir, ben denizlisporluyum, ve takimimi taniyorum... ligin sonuna dogru herzaman yaparlar bunu,. bu CAMUR atmak degil, gercektir!!!!!!!! fenere gelince de, oynlar da üstlerine düseni yaptilar ve maci aldilar. bende bunu tebrik ettim.... bunda uzatilacak birsey yok, ikincisi ise baskasindan duydugumu buraya yazip baskalarinin bu konu ile alakali bir bilgisi varmi yokmu onu sordum, arkasinada eger öyle ise bir atasözünü uygun bularak yazdim. eger bunu birkac yil önce galatasaray yapti ise ayni sekilde yazardim!!! sind die probleme geklärt???? |
|
|||
|
|||
![]() zorun var!!!
bu yazdiklarimin hepsinin arkasindayim... ve yine diyorum ki evet satici var ise alici da vardir... denizlispor da bu maci kazanacak gücte idi. denizlisporun taraftari hatirlatirim sana türkiye liginin en centilmen taraftarina sahiptir.... im gegensatz zu fenerbahce fans!!!!! CAMURU SUAN SEN ATIYORSUN... ben gercekleri söylüyorum |
|
|||
|
|||
![]() SEN BILSEN DAHA IYI OLUR SEVIYENI!
TEHDITMI EDIYORSUN??? SENIN GIBILERINI COK GÖRDÜK BURADA |
|
|||
|
|||
![]() KARDESIM.-.. bir kez daha söylüyorum.. bunu bana bir arkadas söyledi fenerbahce son macda 3 yildizli forma ile cikacakmis diye , bende burada futbol ile ilgilenen arkadas cok oldugu icin buraya yazip haberin dogru mu yalnismi oldugunu ögrenmek maksadi ile yazdim... bu kadar zormu bunu anlamak hayret ediyorum kollege........
|
|
|||
|
|||
![]() KARDESIM.-.. bir kez daha söylüyorum.. bunu bana bir arkadas söyledi fenerbahce son macda 3 yildizli forma ile cikacakmis diye , bende burada futbol ile ilgilenen arkadas cok oldugu icin buraya yazip haberin dogru mu yalnismi oldugunu ögrenmek maksadi ile yazdim... bu kadar zormu bunu anlamak hayret ediyorum kollege........
|
|
||||
|
||||
![]() die wollen doch echt lothar mathäus als trainer holen.
ajansspor schreibt das. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text