Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 09.11.2004, 20:54
Benutzerbild von cobanim
cobanim cobanim ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Kardesim agizdan agiza gecen sozler yuzyillar sonra istemeden 100% dogru olmayabilir. Ama bunu sen gorebilirsin. Yanlislarin yaninda dogrularida atamazsin. Bende biliyorum yalan hadislerin oldugunu. Ama sen bana diyebilirmisinki hepsi yanlistir diye.
Alt 09.11.2004, 21:04
unknown

Standard Hadis hadisin hadisligini kaldiriyor

Buharinin hadisin birisinde Muhammet peygamber, bütün yazili sözlerimi yakin demisti. Tam olarak hatirlamiyorum ama metini böyle idi. Sen bu sözü yazili bir sekilde binlerce hadisle bana aksat..Hakaret gibi geliyor bana ;-))
Alt 09.11.2004, 21:09
Benutzerbild von cobanim
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Tam olarak gormeden okumadan bilmeden sana cevap veremeyecegim malesef kardes.
Alt 09.11.2004, 21:10
unknown

Standard Atatürk Sana ilimi ve bilimi rehber....

bildi..

Atatürk demek cagin ilerine akinci olmak olmak demek cagin gerisine degil. Maksat mezar bekcisi olmak degil, gelecegimizin gencligine, cocuklarimiza güzel ve cagdas, her türlü uygarlikta önde giden bir Türkiye yaratmaktir. Ondan Atatürk sahsen öldü ama fikirleri dipdiri ayakta. Atatürk ile Muhammet"i karistirma. Onlarin bir birileri ile alakasi yok. Hadiscilerle Demokrat partisini karistir..birbirlerine ne kadar da benziyorlar degil mi? ;-)))
Alt 09.11.2004, 21:11
unknown

Standard Bak bu davranisina sevindim...

kör körüne bir seyi kabul etmeden isin derinine inmek niyetindesin. Her alanda böyle olmani dillerim kardesim.
Alt 09.11.2004, 21:57
Benutzerbild von cobanim
Neuer Benutzer

Standard Sana SORMADIMKI..

Kardes cevap hakki aslinda Enis kardese dusmusdu ama yine sen damladin. Hem vazgec peygambere askerlik arkadasinmis gibi ismiyle hitab etmeye. Senin Ataturkculerinin durumunuda goruyoruz beyefendi. Hepsi hokkabaz somurucu uckagitci...dinsiz. Iste senin savunduklarin.
Alt 09.11.2004, 22:03
unknown

Standard Ben sözde Atatürkücleri degil,

Atatürkün fikirlerini savunuyorum. Ona bakarsan mezhepciligin seytanligi ile carpan DIN ADAMLARINI da görüyoruz. Bundan dolayi dinimden mi dönüyüm?
Alt 09.11.2004, 22:33
unknown

Standard Die Existenz Gottes und Seine Einheit

Fakten BITTE.!?
Alt 09.11.2004, 23:13
eniskaya

Standard Da du oder ich kein Gott sind

muss es einen andere Quelle geben......

Eine Art Energie, die die gesamte Schöpfung und was darüber ist umfast..... alles hat eine 100% tige Kodierung.....

Das ist kein Zufall......

Die jenigen die Gott als eine Art Quelle für alles Leugnen haben ein Probelem.... die Leugnen eher den Gott der sich unter den Menschen breit gemacht hat....
Der ist auch nicht Gott sondern Ilusion....

Der Wahrer Gott Mohammeds und der anderen Propheten war und ist ein ganz anderer....

Das heisst, du musst Objektiver Erforschen....

Am besten Liest du dir dafür die Bücher von Ahmed Hulusi...... keiner hat bis jetzt Gott präziser erklären können wie er....

Zumindest in dieser zeit.....
Alt 09.11.2004, 23:25
eniskaya

Standard Atatürk din adami degil

Atatürk Politikaci ve Kahramandir......

Bambaska bir olay bambaska bir mevki.....

Biz Atatürkü maneviyatla degil, dünyada yaptiklariyla aniyoruz ve seviyoruz...

HZ: Muhammedi ise Resulümüzdür, devlet yöneticimiz veya kahramanimiz degil, biz onun sayesinde sonsuzlugu ve Kainatin hakimi olan Allahi tanidik ve kendimizi evrensel ve tek din olan Allahin bizlere lütfettigi din üzerinden ibadetlerimizi yapip ruhumuzu temizliyoruz......

Sen din ile devlet isini karistirma..... dinde Resülden baska fetva veremez... ki o yüzden din ile devlet yönetilmez, yönetilse Alinin veya Velinin Ideolojisinin kulu Olursun Allahin degil.....

Bunu ancak cok ama cok az sayida insanlar kavrayabiliyor.... ne yazikiki bu böyle....
Antwort