| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() lenecek, haut noch ein letztes mal rein diese Woche!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Er soll die Föderation leiten!
Ausserdem hatte es andere Gründe, warum er bei Besiktas aufgehört(/"wurde"!) hat. Frag am besten die Schwarz-Weissen ... Ich finde er wäre die bestmögliche Wahl! Kennst du einen besseren ? (Fatih Terim hehhehehhehehe ?) al" ;-) TEMIZ BIR LIG ISTIYOROM |
|
||||
|
||||
![]() Arkadaslar, dün oynanan U-17 Avrupa Sampiyonasindaki Fransa - Türkiye macindan haberiniz var mi ????
Hicbiryerde bir yazi göremedim. Izleyenler lütfen sonucu buraya aktarsin. |
|
||||
|
||||
![]() Beide sind vom gleichen "Schlag" :-D
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() YILDIRIM DEMİRÖREN"İN LİSTESİNDE SÜRPRİZ BİR İSİM GÖZE ÇARPIYOR.
KONGRE ÖNCESİNDE LİSTE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN YILDIRIM DEMİRÖREN EKİBİNE ÜNLÜ TELEVİZYONCU REHA MUHTAR"I DA KATTI. DEMİRÖREN VE MUHTAR, BEŞİKTAŞ-AKÇAABAT SEBATSPOR KARŞILAŞMASINI BİRLİKTE İZLEDİ. YILDIRIM DEMİRÖREN"İN SEÇİLDİĞİ TAKTİRDE REHA MUHTAR"IN YÖNETİMDE BASIN SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVİ YAPACAĞI BELİRTİLDİ. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ben bir denizlispor taraftariolarak fenerbahceyi tebrik etmek istiyorum. en sonunda ücüncü yildizi alabildiler.
beni rahatsiz eden tek birsey, buda kendi takimimla ilgili bisey zaten, denizlinin bu takimi yenebilecegi gücte olmasina ragmen neden mac satma geregini duyuyor??????? böyle bir vasat futbol ile neyi ele gecirmeye calisoyor??? malesef klübümün üst düzey yöneticileri ile hicmi hic gurur duyamiyorum cünkü sahaya cikan aslan gibi oynayan futbolculara kabetmeleri icin ,para icin baski yapiyorlar... böyle kimbilir kac tane degerli hoca kaybedecegiz bilmiyorum... ersun yanal bu yüzden gitti zaten GB ye... gördügüm manzara beni sok etti mac esnasinda... bu denizlispor olamaz diye düsündüm. türkiyede bu malesef ezelden beri var ve ben denizlisporlu olarak cok üzgünüm ki denizlispor klübü ligin sonlarina dogru mac satan takimlarin basinda geliyor. ben güvenmistim takimima bu yilda belki bir uefa serüveni baslatirlar diye,cünkü besiktasin üst üste maglubiyetleri bunu gösteriyordu, ama bizim ayni zamanda almamiz gereken, alabilmemiz gereken maclari kolayca vermemiz beni üzüyor. HEP BÖYLE MI OLACAK EY DENIZLISPOR YÖNETICILERI???? LIGIN SONUNA DOGRU HEP MACLAR SATILACAKMI, LIG SONA ERINCE E TÜM KADRODAKI YILDIZLAR ISTANBUL TAKIMLARINA HEDIYE SAYILACAK FIYATLARA VERILECEKMI??? INSAF BE INSAF!!! |
|
||||
|
||||
![]() nehmen
![]() und das in allen bereichen ![]() Die meisten Punkte am meisten auf dem ersten platz und durchschnitt die meisten punkte hehehe bin ich gut ![]() ich nehme gerne glückwünsche entgegen ![]() |