| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() reklamlar icin lütfen burayi kullanmayin....
aber trotzdem danke |
|
|||
|
|||
![]() aber viele männer und frauen können nicht mehr ernst denken...
die wollen beschäftigung haben ![]() ![]() ja warum nicht ![]() ach ich XXxxXxx und du? ach ich bin YYyyYyy, freut mich ![]() und hast du freund oder freundin ![]() OOooOOOo baslar sonra dir dir dir ![]() cikis yolu bulamayanlarin sözü acikca söyleyin olmayacak du gefällst mir nicht oder ![]() ![]() dimi yani cok iyi bir konuya deyinmissin ama iki tarafli düsün |
|
|||
|
|||
![]() cok güzel yazmissin
ve bence bunu ona acikla.... hayal kirikligina ugrasanda acikla ama bir yandanda kaybedebilirsin dostlugunu bunuda göze alman lagzim ![]() o zaman ne ale geleceksin ve o ögrense dost degilde ano asik olan bir insansin... kirilmazmi??? o senin dostlugundanda süphe eder!!! onun icin iyi düsün... kolay gelsin |
|
|||
|
|||
![]() odaaa "din"
bir insanin dini düzgün olursa dürüstlügüde olur Allah korkusundan severde ´sayarda yani bu en büyük nokta |
|
|||
|
|||
![]() kendi duygularimizdan emin olmak icin yabanci bir sahsa gereksinim duymamiz üzücü. Digerinin kalbini kirmaya hakki yok kimsenin..
|
|
|||
|
|||
![]() und jetzt noma auf Deutsch :-) Kiz sen cok tatlisin ha. Seni kadin haklari koruyucusu ilan ediyorum :-)
|
|
|||
|
|||
![]() ..hic öyle züppelere rastlamadim. allah herkese akil fikir versin. Belkide sevgili bir kuluyum ben ki bana hic öyle pislikler düsmedi. O yüzden kötü konusamayacagim fakat kötülerinde var oldugunu biliyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() iyi bir isi olsun, huzurlu bir aile ortami, sevdigi bir kocasi ve ufak veletleri olsun :-) Bir insan baska ne isterki? Tüm bunlari varken hala gözleri disarda olan gözü cikasicalara bir anlam veremiyorum.
|
|
|||
|
|||
![]() gözü cikasicalara ...
hehe |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text