| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() galiba !!!!!!
Isa aleyhisemda Allahin bir peygamberidir. Ama onun dininden hic bir eser kaldimi simdiki zamanda. Destistire gegistire dinlikten ciakrdilar. Ideologie haline getirdiler ! |
|
||||
|
||||
![]() 9 yasinda oldugunu hangi kaynaklardan biliyorsun. *Der SPIEGEL* de okuduysan orada öyle yazarlar pis yahu bozmalari. Seninde onlardan farkin yok. Itikadin bozuk senin...
Kaynaklarini yasirmissin sen. 15-18 yasi arasinda idi evlendiginde !! |
|
||||
|
||||
![]() agzina bir lokma atildi dimi! Hemencik yudumla. Onu yapan oncu buncu degildi. Yahudilerin ta kandisidir. Masonluk 20 yüz yilinda baslamadi o zamanlardada vardi ...
|
|
||||
|
||||
![]() Yasarci düsüncesini ilahtirmak icin bütün diger düsünceleri cürütmeye calisiyor. Galiba yasardan para aliyor
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() pekala, bari su soruya cevap ver: faizin helal kabul edilmesi gerektigini nerede okudun? en azindan bu konuda referans göster.
bundan ziyade bilgin olmadigi konularda yazmasan iyi olur. madem illa onlardan ögrenmem gerekiyordu, sen niye bukadar kendini parcaladin? sanki ahmed, sülo, yasar icin elcilik yapiyor ve onlardan mail seklinde vahy aliyormussun gibi bir durum cikiyor ortaya. bu da cok kötü... aslinda son cümlen celiskini bütün ciplakligiyla ortaya seriyor. ben sana, allahin emri olan (faiz haramdir!) yasasini, buna dayanarak peygamberin (sav) ve yüzbinlerce din bilginlerinin uygulamasini ve yorumunu kabul ettigimi söylüyorum, sende bana kendi kafana göre hüküm cikaramazsin diyorsun. herhalde burada kendi kafasina göre giden biri varsa, o da sensin! medet ya sülo, medet ya nuri ![]() taa bastan illa kuran diyecegine illa yasar veya sülo deseydin bukadar sorun cikmazdi. simdide bunca megalomanyak dirdirindan sonra hayal kirikligina ugrattin beni. seni fazla sikistirmak istemiyorum fakat ilk soruma mutlaka cevap bekliyorum. vesselam |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Bana bak aksehirli. Benim her dinden bilhassa hristiyan arkadaslarim var. Ben neyin ne oldugunu gayet biliyorum. Senmi bana siddetten bahsediyorsun??? Senin atalarin dedelerin hacli seferlerini yapmadilarmi?Sucsuz insanlarin kanini emmemedilermi?Tarihi banami ögreteceksin?Cahilleri kandirabilirsin, ama beni asla, ben kanmam aldanmam. Sizler Allah a cocuk edindi diyenler degilmisiniz? Evet sizler onlarsiniz.Burdaki bazi müslüman arkadaslarda malesef sizin gibilerin ekmegine yag sürüyor. Simdide sizin gibiler Hristiyanlik adina Afganistan a Irak a girdi orda kan emiyorlar. Bumu Hrisiyanligin adaleti??? Soruyorum sana BILGILI ENTEL ILERI GÖRÜSLÜ KARDESIM..
|
|
|||
|
|||
![]() Edep diye din ve kültürde bir sey vardir..... ne yazikiki sen ondan mahrumsun...
|
|
|||
|
|||
![]() das ist nicht meine Absicht.... jeder kann so leben wie er will... muss nur mit konsequenzen Leben... nicht merh und nicht weniger....
ICh verurteile niemanden und deshalb Zählt weder mein Person sonst die von anderen.... nur das was ich sage soll interessieren... wenn es Falsch ist... bitte korrigieren... |