Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 08.11.2004, 12:26
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Senin KREUZZÜGE lerden haberin yok

galiba !!!!!!

Isa aleyhisemda Allahin bir peygamberidir. Ama onun dininden hic bir eser kaldimi simdiki zamanda. Destistire gegistire dinlikten ciakrdilar. Ideologie haline getirdiler !
Alt 08.11.2004, 12:29
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Serefsizsin sen en adi serefsizlerdensin

9 yasinda oldugunu hangi kaynaklardan biliyorsun. *Der SPIEGEL* de okuduysan orada öyle yazarlar pis yahu bozmalari. Seninde onlardan farkin yok. Itikadin bozuk senin...

Kaynaklarini yasirmissin sen.

15-18 yasi arasinda idi evlendiginde !!
Alt 08.11.2004, 12:30
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard ötme sen ...

agzina bir lokma atildi dimi! Hemencik yudumla. Onu yapan oncu buncu degildi. Yahudilerin ta kandisidir. Masonluk 20 yüz yilinda baslamadi o zamanlardada vardi ...
Alt 08.11.2004, 12:32
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Haydut o ögle ötüp durur ...

Yasarci düsüncesini ilahtirmak icin bütün diger düsünceleri cürütmeye calisiyor. Galiba yasardan para aliyor
Alt 08.11.2004, 12:33
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Yani Atheist bozmalarindansin ! o.T.

ohne Text
Alt 08.11.2004, 12:39
unknown

Standard sorular yine cevapsiz kaldi

pekala, bari su soruya cevap ver: faizin helal kabul edilmesi gerektigini nerede okudun? en azindan bu konuda referans göster.

bundan ziyade bilgin olmadigi konularda yazmasan iyi olur. madem illa onlardan ögrenmem gerekiyordu, sen niye bukadar kendini parcaladin? sanki ahmed, sülo, yasar icin elcilik yapiyor ve onlardan mail seklinde vahy aliyormussun gibi bir durum cikiyor ortaya. bu da cok kötü... aslinda son cümlen celiskini bütün ciplakligiyla ortaya seriyor. ben sana, allahin emri olan (faiz haramdir!) yasasini, buna dayanarak peygamberin (sav) ve yüzbinlerce din bilginlerinin uygulamasini ve yorumunu kabul ettigimi söylüyorum, sende bana kendi kafana göre hüküm cikaramazsin diyorsun. herhalde burada kendi kafasina göre giden biri varsa, o da sensin! medet ya sülo, medet ya nuri

taa bastan illa kuran diyecegine illa yasar veya sülo deseydin bukadar sorun cikmazdi. simdide bunca megalomanyak dirdirindan sonra hayal kirikligina ugrattin beni. seni fazla sikistirmak istemiyorum fakat ilk soruma mutlaka cevap bekliyorum.

vesselam
Alt 08.11.2004, 13:19
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard SEREFSIZ !!! o.T.

ohne Text
Alt 08.11.2004, 18:53
Benutzerbild von cobanim
cobanim cobanim ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ah bir bilsen

Bana bak aksehirli. Benim her dinden bilhassa hristiyan arkadaslarim var. Ben neyin ne oldugunu gayet biliyorum. Senmi bana siddetten bahsediyorsun??? Senin atalarin dedelerin hacli seferlerini yapmadilarmi?Sucsuz insanlarin kanini emmemedilermi?Tarihi banami ögreteceksin?Cahilleri kandirabilirsin, ama beni asla, ben kanmam aldanmam. Sizler Allah a cocuk edindi diyenler degilmisiniz? Evet sizler onlarsiniz.Burdaki bazi müslüman arkadaslarda malesef sizin gibilerin ekmegine yag sürüyor. Simdide sizin gibiler Hristiyanlik adina Afganistan a Irak a girdi orda kan emiyorlar. Bumu Hrisiyanligin adaleti??? Soruyorum sana BILGILI ENTEL ILERI GÖRÜSLÜ KARDESIM..
Alt 08.11.2004, 19:46
eniskaya

Standard Terbiyesiz

Edep diye din ve kültürde bir sey vardir..... ne yazikiki sen ondan mahrumsun...
Alt 08.11.2004, 19:49
eniskaya

Standard Ich verurteile niemanden

das ist nicht meine Absicht.... jeder kann so leben wie er will... muss nur mit konsequenzen Leben... nicht merh und nicht weniger....

ICh verurteile niemanden und deshalb Zählt weder mein Person sonst die von anderen.... nur das was ich sage soll interessieren... wenn es Falsch ist... bitte korrigieren...
Antwort