| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Günaydin demek simdi mi akliniza geldi (medeniyet simdi mi akliniz geldi)? millete iftira atarken akliniz nerdeydi? -SIMDI SIZEDE GÜNAYDIN eee ne demisler "dinsizin hakkindan imansiz gelir" cok sükür benim hem dinim yerinde hemde imanim ama siz ANCA BU DILDEN ANLADINIZ!!!! Geändert von NurBanu (25.06.2015 um 10:52 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Bazı insanlar var burda,birilerini kışkırttıktan sonra,uslu çocuk pozisyonu alan
![]() Bunu anlaması gereken birileri var,onları kışkırtanlar,onurlarıyla oynayanlar,ellerinde ki hesap tutmayınca masuma yatıyorlar.Dikkat edin kısa bir süre sonra mağdur ve mazluma yatacaklar.Bilin istedim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Güzel yazmışsın!
|
||||
|
||||
![]() Hatırlatmana teşekkür ederim!
Zitat:
|
|||
|
|||
![]() Beni sınamaktan vazgeç hayat,beş benzemezle rest çekerim,sen bile korkarsın bende olmaktan.
|
|
||||
|
||||
![]() Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin..
|
|
|||
|
|||
![]() Ey soluma düşen ince sızım,öyle tepkisiz kalma,yaktığın yürektir çıra değil.
|
|
||||
|
||||
![]() hani eskiden film biter;the end, fine, son ya da bitti yazardı, işte o anlar hiç aklımdan çıkmazdi,cünkü filmin mutlu bitmesi önemliydi benim icin,hiç bitmesin ister öylece kalırdım sinema koltuğunda,sanki orada öylece kalırsam hiç bir şey sonlanmıyacak gibi..
şimdi hayata baktığımda bir şeylerin sonlanacağını hissettiğim anda başlamadan kalkma hissiyatı taşıyorum, şu hayatın kısır aninda akan yazılarda geçen isimlerin pek de bi' önemi kalmıyor aslonan o angidan çıkabilmek...gökyüzüne merdiven dayamak isteyen ben |
|
|||
|
|||
![]() ''sanki orada öylece kalırsam hiç bir şey sonlanmayacak gibi..''(lara dan alıntı)
Başlanmayan bir şey,bitmez.Bitmeyen her şeyde,başlangıçlarda hep ön saflarda yer alır.Hayatta bitecek bir gün,ama yinede yaşıyoruz..Bir film veya bir şarkı bitebilir,bitmesini istememek,o an o soyut kavramla mutlu olmaktan geçer.Bende bir kitap okuyordum(Büyük umutlar)son 50 sayfasını,15 günde bitirdim.Bitmesine çok üzüldüm,çünkü konu benim gibiydi,benden bir şeylerle doluydu...O kitabı bitirdikten sonra,1 ay herhangi bir kitap ilgimi çekmedi.. Daha önce tartışmalarımız olduğundan alıntı yapmama kızmazsın umarım.Kavgalarının ve tartışmalarının dışında,yazdığın zaman çok güzel yazıyorsun,bunu söylemek geldi içimden... |
|
|||
|
|||
![]() midem bulaniyor
![]() |