| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() platformda bu kadar prim yapsinlar..onlari da degerlendiririz.
PS: "Rafik Shami" kennst du diesen Schriftsteller? ( wie fast alle guten arabisches schriftstellern, ist auch er verbannt..) PS2: Habe im Stammcafe von Nagib Mahfouz in Cairo ( Groppi) vor 2 Jahren Kaffee getrunken,,just for fun.. Die Ägypter waren aber sowas von STolz auf ihren Nobelpreisgewinner....dabei ist Mr. Mahfouz auch ein umstrittener Mensch. Man muß halt Prioritäten setzen. |
|
|||
|
|||
![]() Ne Bilgin varda burda sergiliyorsun ???
Pamuk beni ilgilendirmiyor.. Adamin görüslerine katilmiyorum yani Kitablarindan da almiyorum ... Ama bu görüsümü ben kararlastirdim aldim Adamin 1 Kitabini okudum.. Peki SEN ? Baskalarin yazdigi yazilara katilmakla mi gösteriyorsun Bilgini, Alakani ? Egitime kendinde basla ki o evetledigin katildigin yazilarin arkasinda da durabil... Sacma bos yazina anlam vermeye calismak caresiz SENIN... |
|
|||
|
|||
![]() Cevabi nasil olacak acaba...
|
|
|||
|
|||
![]() nein Shami sagt mir nichts..
|
|
|||
|
|||
![]() bir konunun sadece bir yönü olamaz dimi.Vatanseverligin, DInin, Türk insaninin iyi ve kötü yönleri var.Bu yönlerden birini ele alinca, bu hemen bu demek degildir ki , diger yönlerini de kötülüyoruz veya övüyorúz. Cok basit ..daha basit anlatilamaz yani. Yapici ol..Kirici degil, Coulybali sportmendir..sen de sportmen ve centilmen ol..tavsiyem budur.
|
|
|||
|
|||
![]() " murmeln aus meiner Kindheit" ile baslayabilirsin.
|
|
|||
|
|||
![]() Ich werde mich mal mit Ihm beschäftigen wenn ich mehr Zeit dazu habe..
|
|
|||
|
|||
![]() asaglara bak
uuuuuuf iyiki orucum yoksa neyse........ |
|
|||
|
|||
![]() du bist echt nur ein mitläufer. arm sehr arm