| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Bende seni öptüm kizzzzz..:-D
Trajikomik bi hal aldi tartýþmalar... mohaaaa Geändert von Pleasuree (28.12.2014 um 18:06 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() sevgili vaybee üyeleri lütfen fatsali hakkindan görüslerinizi bu makalede bildirin, er veya gec bu adamin elindan vaybee yönemitimi yetkiyi almasi gerek
Geändert von hakhukuk (28.12.2014 um 20:07 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Her insan hata yapabilir,yobaz ve gericiler fatsaliya saldiriyorsa bilin ki;artilari eksilerinden coktur!Benide atti,önce kizdim ama simdi ona saldiranlara bakinca,sahip cikilmasi gerekn biri bence!
|
|
||||
|
||||
![]() mal bu herif haaa durmadan atio
![]() Geändert von troester (28.12.2014 um 21:15 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() O köpeklerin görevi,bak burda kurttan dogdugunu iddia eden bir sürü köpek var,git onlara söyle!Eger ki bu adama,yobazlar,irkcilar,mitciler saldiriyorsa,kesin bu adamda cevher var,yerinden etmek istiyorlar!Bu acidan,ben Fatsaliya haksizlik yapildigini düsünüyorum,irkcilar ve köpekler birine saldiriyorsa,bilki bu onu istemedikleri icindir!
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Fatsali bunama ilaclarini yutmadan yatma ![]() Zitat:
Utanmadan birde Allah korkusundan bahsediyorsun, ben sana nerde yazdim senin bana veya bir baskasina cam sex i teklif etdigini??? Eger bunu burda ispatlamazsan SENDEN DAHA ADISI YOK BU VAYBEEDE Fatsali31. Zitat:
VAYBEE YÖNETICILERI UYUYMAYIN, bunlari sizin admininiz yapiyor !!! Geändert von NurBanu (28.12.2014 um 22:25 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BATIKCA ,BATIYORSUN FATSALI Hamasi laflarini anladik hatda ezberledik.. Kendine yapilmasini istemedigin bir$eyi. SEN nurbanuya yapiyorsun..IFTIRA atiyorsun Ve ben artik bunu SENIN kasten yaptigini dü$ünüyorum ve bunu burada sana verilen görevi Suistmal kendi cikarlarina kullanarak yapiyorsun..ki bu ap acik ortada..Nurbanuyu odaya girer girmez atiyor, söz hakki tanimyior,odada canak tutugun arkada$larina güc gösterisi yapiyorsun. SEN BIR GÖREVLI OLARAK burada var sayimlara dayanrak IFTIRA aticaksin,hakaret ediceksin,tehdit ediceksin..O SANA Ayni Sertlikte yanit vermeyecek.ÖYLEMI? Attigin IFTIRA yetmiyor üstüne birde Tehdit ediyorsun...Insan CAMBAZA bakarmisin demekten kendini alamiyor BURADA bir GÖREVLI olarak SENIN BURDA YAPTIGIN BU ACIKLAMAR ,SUCLAMALAR VAYBEE 'ye neye MAL olur .Haberin varmi senin,düsündün mü hic? Burada okuyuculara hakaret eden,iftira atan, bir Görevli istemiyoruz.. SUCLAMALRININ ISBATINI ISTIYORUZ...Isbat edemiyorsan ÖZÜR dile...Kendi cikarlarina suistmal ettigin görevi geri yerine ILAVE ET.... Geändert von Lara_ (28.12.2014 um 23:12 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() forumda laranin yazilarini takip etdigine göre, forumda yazmasini bildigine göre IGNO nun yerinide biliyorsundur. Gurursuz, sen yakinda koca diye agaca cikarsin !!! Korkaklar fake nickle "yandan laf atarlar" ama sinek viziltisi gibi kalir !!! Senin hayatin dolu oldugu icin mi ortaliklarda olan bitene fake nickle yaziyorsun gurursuz !!! Rektor bacim yazini niye sildin? ![]() Geändert von NurBanu (30.12.2014 um 21:08 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() ohaaaaa. bosver boka bulasma dedim yaziyi sildim- 3 dakika bile kalmadi yazi.. hemen cevap yazilmis..
wie krank ist das denn.... 24 Saat anlik takip ![]() krankkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk |
|
||||
|
||||
![]() TERORIST !
|