| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HANI SORUMA CEVAP ZIBIDI.....???????????? |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
CORABIMIN I$ ADAMI HAFTA SONU BÜYÜK EYLENCE 20 KI$I KATILACAK IYI BAH$IS VERIRLER .... $IMDIDIEN MASALARI IYI SIL...YAV$AK... BAK SANA ADRESS ISIMIN BIRAKYIORLAR SEN NEDEN BIRAKMIYORSUN.. HO$UNAMI GIDIYOR BURDA 24 SAAT ANNANA SÖVDÜRMEK PISKOPAT |
|
||||
|
||||
![]() Cevap vermez boşuna zorlama. Uygulamalı ders diye okutulur okullarda kıvırmaları müptezelin. |
|
||||
|
||||
![]() Merak ettiğim şu: hem rahmetli yapıyor kendi hayalinde manbeeyi, hem de manbeenin savunuculuğunu yapıyor...Yasal mirasçısı sanırım?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ALPHA bu $erefsiz ana i$ adami oldugunumu söyledi??????? bunun i$i insanlari eylendirmek 21.30 -22.00 sabaha kadar bir müsteri gelsede ac karnimi doyursam diye bekliyor... bunun mekaninin kapisini hic acilmamsiya kapatmak benim bir ayligima maal olur.. sabikali soytari |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
HANI CEVABIN????? MERAK ETMYORMUSUN BUGÜN AILE ÜYEMLE KONU$TUKLARIMI SOYTARI SOKAK ZIBIDISI RUH HASTASI PISKOPAT..BAK SNEI ADAM YERINE KOYUP SÖVENLER VAR BURDA |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
İşadamıymış. Ayrıca çocukluk arkadaşıymış, bir hanımefendi de öyle söyledi. Ne iş yaptığının önemi yok Lara, ben ne fiziğine ne işine önem veririm. Ciğer var mı bir insanda, altı okka taşak var mı ona bakarım...Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BUGÜNDE SEYRANHAI ARAMIS IS YERINE TEHDIT ETMI$ BU ZIBIDI LAN YAV$AK SIZIN IKINIZI ÜST ÜSTE KOYSALAR SEYRANGAHIN BOYUNA YETI4EMEZSINIZ MAL DEDIYSEK IYICE MAL OLUN DEMEDIK.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Hımmm demek öyle yapmışlar. İki kişi çalışıyorlar şebeke yani. İlginç. Bu arada senden ettiğim ricayı yerine getirir misin lütfen. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
NE RICASI BEN OKUMADIM BULUNDUGUN RICAYI... |