| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Habe diese Cd und ich finde Sie richtig Klasse, sehr empfehlenswert!
Jeder Müde Cent lohnt sich°! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Ben Türk Kahvelerinden hic hoslanmam... Kumar-Küfür ve cahil Topluluk geziyor cogu zaman Kahvede...
ama ne varki ben Koyu Bir Besiktasliyim, ve mac izlemek icin her hafta sonu 2-3 sefer kahveye gidiyorum !!! gelelim konumuza... gecende... kahvede oturuyordum, ve bakdim iki üc adam geldi... bagirdilar dediler gencligi kurtarmaya yönelik kitaplarimiz var bunlari alin... 2 Euroya Diini Kitaplar KAhvede sattilar... bence büyük terbiyesizlik Kahvede ticaret yapmak... diini kitaplarin ne isi var orda..??? A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Insanlara umut satiliyor, cennet satiliyor,tombul memeli huriler satiliyor
|
|
||||
|
||||
![]() simdi de wahre Hristiyanligi mi ortaya cikarmaya niyetlisin..
bir müslümana mi kalmis,isa"nin carmiha gerilip gerilmedigi hakkinda hüküm vermek? ben ce birak onlar karar versin |
|
||||
|
||||
![]() tam bu dediklerin olaylara deginiyor...
inaniyorumki cok hosuna gider !!! |
|
||||
|
||||
![]() beyaz bir yilmaz güneyin umut diye filmi vardi o mu?
|
|
||||
|
||||
![]() orda da göriyorsun...
Hoca, nasil kötülük yapiyor... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() dinle uyusturulup aptallastiklari cok güzel anlatiliyor..
ama günümüzde de durum cok farkli degil sana söyleyim..aksam türk kanallarina baktim..dizilerin ve programlarin yaridan cogu böyle aptalca seyler: kalp gözü cinlerin dünyasi periler gercegi ak sakalli sihirli dede hatta bazi gazeteler cin gercegi adi altinda kuponla cd veriyorlar.. |
|
|||
|
|||
![]() raus hier man.....
Senin Türkler hakkinda görüsünü cok iyi biliyoruz.... Religionsforumda 5 inci sayfasinda "Resit23" ün baslattigi "Kurdenproblem" adindaki mekalede cevabin acikti ----------- senden alinti ----------- ach Power! sag mir, welche schreckliche Erfahrungen hast du mit $afikurden gemacht?willst du eine tharapie?? wo leben denn diese safii kurden? die alle kurden außer aleviten nennst du nicht als safii oder? Ey allahin öküzü.. kürtten aldin halayi lazdan caldin horonu söyle sen ne boka yararsin allahin barbar türkü --------- alinti ende -------------- Burasi din Forumu yani serefli efendi ve ayni zamanda aydin insanlarin Forumu. Yüce Kurani Kerimdeki o ünlü Zümer Suresi 9 uncu Ayetten esinlenen Mehmet Akif Ersoy ne diyor, biliyormusun ??? ---------- Akiften alinti --------- OLMAZ YA... TABÝÝ... "Hiç bilenle bilmeyen bir olurmu? " (Kuran-ý Kerim) Olmaz ya... Tabii... Biri insan, biri hayvan! Öyleyse <> denilen yüz karasýndan ------- alinti Ende ------------ Ne kadar dahice bir din uzmani ve bir vatan sairiydi Akif.... ![]() Kaynaksiz konusuyorsun demiyesin diye <a href="redirect.jsp?url=http://www.siraze.net/antoloji/mehmetakif/olmazya.htm" target="_blank">http://www.siraze.net/antoloji/mehmetakif/olmazya.htm</a> |