| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() allah insanlari Diininden dolayi ayirmiyordur bence...
iyi ve terbiyeli... dürüst insanlarin yanindadir... bir gercek varki bende buna inaniyorum ! Herseyin hesabi bir gün sorulur !! Bende baska bir diinden bir insan ile evlenirim.. hicde korkum olmaz !!! |
|
|||
|
|||
![]() Nerden böyle bir sey cikardin? Hadi diyelim ki, Avrupa"da don yikamiyorum ve iletisim dalinda mühendisim ve calistigim sirket benim saat ücretimi 1500€ ile hesapliyor müsterilerine o zaman görüslerimin degeri mi artiyor? Alevi derneklerine gelince, eger onlarda Alevi gecinen ve Alevilikten gecinenlerden ibaret ise onlara da ayni tepkiyi gösteririm. Dürüstlügün Aleviligi Sünniligi olmaz.
Ama bunlari algilayacak kapasite nerde sende? Sen kendi aleminde ancak kendi ideolojini ayakta tutabilmen icin düsman figuranlari üretirsin. Üretiminde bundan ibaret. Muhalefet etmek kolay gelir herkese. Elestirecegine biraz da olumlu seylere sende katki da bulunsana. Yikiciligi birakipta birazda yapici olsana. Ama Sende o kafa nerdee? FUNDAMENTALISTEN SIND ZU ALLEM FÄHIG SONST ABER AUCH ZU GAR NICHTS, SAFII KIRMANCI KURDO!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Bilmiyorum magarada kendi kendine gülmek bir gelenek mi, ama bizim oralardam Ic Anadolu"da kendine kendine gülüne ahmak serseri derler
|
|
|||
|
|||
![]() Hem hepimiz illahi bir türlü insan degilmiyiz,
ve 10 ,15 sene sonraki zamani nasil degerlendirmene bagli? |
|
|||
|
|||
![]() HI LEUTE ICH DA MAL NE KURZE FRAGE:
UND ZWAR MÖCHTE ICH WISSEN (WEIL ICH JA KEINE TÜRKIN BIN) OB TÜRKEN ALSO MOSLEMS KONVERTIENREN DÜRFEN UND HABEN SIE ÜBERHAUPT EINE KONVENTION; WENN JA WELCHE? THX FÜR DIE ANTWORT BYE |
|
||||
|
||||
![]() tanimadigin Insanlara camur atarak kendini cok düsürtüyorsun!!!
Achte auf deine wortwahl !!! |
|
||||
|
||||
![]() Insan olmak nedir... benim görüsüm su :
Insanlik: -Yardim etmekdir -Kimseye Zarar Vermemekdir -Gücün ve Gönlünden bir Sey kopiyorsa yardima ihtiyac olan bir insana yardim etmekdir... 2 euro olsa bile sevap... -Dedikodu ve Insanlarin Arkasindan Konusmamak Insanlikdir... -Terbiyeli düzgün iyi bir Insan olmak önemli -Ayirim yapmamak cok önemli ! evlenecegim kadinda bu noktalar olmasi lazim... ve tabiki tatli bir yani olsa fena olmaz ![]() diini önemli degil benim icin... allah beni baska bir diinden, iyi bir insanla evlenmemde mahsur görecegini sanmiyorum... bunu böyle görsem yobaz olurum ve geri kafali ! tabiki 10-15 sene sonra ne olacagi belli degil... Dünya gittikce kötü oluyor... ne nerde ve nezaman olacagi belli degil... bir allahin bilecegi is... A.D. |
|
|||
|
|||
![]() Bist du überhaupt im richtigem Film ????
Hatam neyse düzelt ve cehaletimi düzelt!!!!! Yuvarlak genis konusma... komm auf dem Punkt, damit ich dich auch verstehe was du überhaupt meinst..... |
|
||||
|
||||
![]() In Bezug auf was einen Konvention?! Glaube, du hast Wörter durcheinander gebracht?
![]() Wenn du aber doch Konvention meinst, mit wem oder worauf sollte man es abschließen?! |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|