Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Entertainment - Musik - Kino

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 16.07.2013, 10:29
Zulfiqar

Standard vaybee üyeleri aciklama bekliyor

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Dümyi bir AKP'li gözünden bir de gerceklere görelim...

Bu basbakan "Türk Milleti" kavramini agzina 10 senede bir defa aldigini duyan olmusmudur? Hatta Türk Milliyetciligini ayaklar altina aldik dediginde, MHP eski genel baskani Alparslan Türkes'in oglu Tugrul Türkes Türk Milliyetci'ligini ayaklar altina alman isteyenin ayaklarini kirariz demisti.. Türk kelimesine alerji olan o malum güruh ne hikmetse, simdi secimlerden önce milliyetcilermis gibi görüntü vermek icin Türk bayraklari üzerinden prim yapmaya calisiyorlar....

Türk kelimesini tarihten ve Türkiye'den silmek isteyenler Türk bayraklari sallasalar ne olur? Ancak kerhanede bakire aramaya benzer bu is....

Iste gercek:

Iste AKP yalani....
oc lastosch yine kendi dediklerini yalanliyorsun kocum.

ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi.

oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor.

daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum.

sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin?

@arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor.

ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis.
Alt 16.07.2013, 12:42
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
oc lastosch yine kendi dediklerini yalanliyorsun kocum.

ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi.

oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor.

daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum.

sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin?

@arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor.

ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis.
bindirilmis kitalari, ki kisi basina 100 TL'de halkin parasindan dagitmislar, gelmeyen kamu görevlilerini isten cikarmakla tehdit etmisler bi de koyun sürülerini cikardin miydi 100 adam gibi adam bile cikmaz o yiginlarin arasindan...

Sayi sizin mitinlerinizde niye 1000 erkege karsi bir kadin bile görünmüyor... Kadinlardan bu kadar mi korkuyorsunuz lan kadin düsmani ipneler?

Bir keresinde bir tv programinda bunlarin fasil gecelerini izledim, erkekleri dans ettiriyorlar. Böyle olanlarin topnunu amina koyum, ipne kilikli, kadin düsmani, insanlik düsmani ilkel mikro organismalar....
Alt 16.07.2013, 15:42
the_last_time

Standard

Eskiz hayatlara mağdur kahramanlar sönmüş mumlarla aranıyor
Ruhunun kopyası kayıp diyarlarda umutsuz seni dileniyor .....
Alt 16.07.2013, 16:25
Zulfiqar

Standard

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
bindirilmis kitalari, ki kisi basina 100 TL'de halkin parasindan dagitmislar, gelmeyen kamu görevlilerini isten cikarmakla tehdit etmisler bi de koyun sürülerini cikardin miydi 100 adam gibi adam bile cikmaz o yiginlarin arasindan...

Sayi sizin mitinlerinizde niye 1000 erkege karsi bir kadin bile görünmüyor... Kadinlardan bu kadar mi korkuyorsunuz lan kadin düsmani ipneler?

Bir keresinde bir tv programinda bunlarin fasil gecelerini izledim, erkekleri dans ettiriyorlar. Böyle olanlarin topnunu amina koyum, ipne kilikli, kadin düsmani, insanlik düsmani ilkel mikro organismalar....
bu dediklerini ispatla yalanci oc lastosch.

ispatlayamayanin anaaa aaa... (arkadaslar bu kesimi kilicdaroglundan kopyladim)

oc lastosch sen anlamissindir demek istedigimi. anaaaa.... kurtarmak icin ispatla.
Alt 17.07.2013, 15:52
the_last_time

Standard

Kimi yazacak tarih? Bizi mi? Bu ne uyumsuz bir cift seçimi....
Alt 17.07.2013, 17:49
the_last_time

Standard

Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık, haliyle sağ salim çıkamadık
Deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık
Yolumuzun üstündeki kötü yükleri hep sırtımıza çıkardık
Aldığımız hasarları ziyansız saydık zor gibi gelmedi oyundu bize tabi......
Alt 17.07.2013, 18:20
the_last_time

Standard

Benden giden bana döner aşkımı fark ettiğinde
Sen bu savaşı kaybettin meydanı terk ettiğinde
Adın bir erkek adıysa sana yakışanı göster
Ben annemden böyle gördüm aşk dediğin yürek ister
Aşk dediğin yürek ister....
Alt 19.07.2013, 20:26
the_last_time

Standard

Kıskanır rengini baharda yeşiller
Sevda büyüsü gibisin sen Firuze
Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu
Üzüm buğusu gibisin sen Firuze.....
Alt 27.07.2013, 19:15
Zulfiqar

Standard

hala hicbir sekilde ispat edemedi.

baska bu kadar kendisine ve ailesine küfür eden varlik tanimiyorum.
Alt 19.09.2013, 19:19
the_last_time

Standard

Ölüm ya da ayrılık..Fark edermi söyle sensizzz?!?!?!?!....
Antwort