| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi. oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor. daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum. sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin? @arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor. ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sayi sizin mitinlerinizde niye 1000 erkege karsi bir kadin bile görünmüyor... Kadinlardan bu kadar mi korkuyorsunuz lan kadin düsmani ipneler? Bir keresinde bir tv programinda bunlarin fasil gecelerini izledim, erkekleri dans ettiriyorlar. Böyle olanlarin topnunu amina koyum, ipne kilikli, kadin düsmani, insanlik düsmani ilkel mikro organismalar.... |
|
|||
|
|||
![]() Eskiz hayatlara mağdur kahramanlar sönmüş mumlarla aranıyor
Ruhunun kopyası kayıp diyarlarda umutsuz seni dileniyor ..... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ispatlayamayanin anaaa aaa... (arkadaslar bu kesimi kilicdaroglundan kopyladim) ![]() oc lastosch sen anlamissindir demek istedigimi. anaaaa.... kurtarmak icin ispatla. |
|
|||
|
|||
![]() Kimi yazacak tarih? Bizi mi? Bu ne uyumsuz bir cift seçimi....
|
|
|||
|
|||
![]() Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık, haliyle sağ salim çıkamadık
Deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık Yolumuzun üstündeki kötü yükleri hep sırtımıza çıkardık Aldığımız hasarları ziyansız saydık zor gibi gelmedi oyundu bize tabi...... |
|
|||
|
|||
![]() Benden giden bana döner aşkımı fark ettiğinde
Sen bu savaşı kaybettin meydanı terk ettiğinde Adın bir erkek adıysa sana yakışanı göster Ben annemden böyle gördüm aşk dediğin yürek ister Aşk dediğin yürek ister.... |
|
|||
|
|||
![]() Kıskanır rengini baharda yeşiller
Sevda büyüsü gibisin sen Firuze Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu Üzüm buğusu gibisin sen Firuze..... |
|
|||
|
|||
![]() hala hicbir sekilde ispat edemedi.
baska bu kadar kendisine ve ailesine küfür eden varlik tanimiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() Ölüm ya da ayrılık..Fark edermi söyle sensizzz?!?!?!?!....
|