Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.11.2004, 13:46
Benutzerbild von suzii
suzii suzii ist offline
Neuer Benutzer

Standard heheheh neeee du :))

für mich ist es amüsant, weil ich darüber stehe und just aus fun hier bin. aber ich kenne viele mädchen hier und deren geschichten von den allzu lieben männern die doch nur was festes suchen und kein sex und sich nicht mit den männern vergleichen lassen wollen, die nur auf das "Eine" aus sind.
)
Alt 12.11.2004, 19:44
arsena

Standard hee ? wer vertuscht hier was ??? o.T.

ohne Text
Alt 13.11.2004, 12:15
bizimdiyar

Standard Erkeklerin % 97 si aldatýr!

Erkeklerin % 97 si aldatýr!

´´Erkeklerin % 97 si aldatýr, % 1 lik kýsmý zaten erkek deðildir, % 1 lik kýsýmsa ya yaþlýdýr, ya da aklýndan zoru vardýr, geriye kalan % 1 lik aldatmayan, gerçekten sadýk erkeði bulmaksa sayýsal lotuyu tutturmaktan daha zordur``

Kendimden bir örnek:

Yaklasik 1 yildir ISIGIM nick isimli bayan"la muhtesem bir ask yasiyorum,ömrümü adadigim askimi sevmeye anlatmaya sözler yetersiz kaliyor.Bilirim ki erkekler malasef esini aldatma olayinda biraz saygisizlardir ve bol bol aldatirlar.Yukarda ki yazidan cikan sonucta malasef bunu gösteriyor,aldatma konusunda tabii ki bayanlarda aldatan kesimin icindeler ama elbette bay"lar kadar degiller.

Insan herseyden önce askim dedigi kisiye SADIK olmalidir,bazen belki baska bir bayana bakmak veya beye asiri bir ters tepki getirtmemeli ama esinin disinda baska birisiyle cinsel iliskiye girmek asla kabul edilmeyecek bir Saygisizlik-Terbiyesizlik-Sadakatsizlik ve Namussuzluktur.

Ben isigim isimli muhtesem bayanla beraber oldugum bir yildir onu asla aldatmadim,aklimdan hic bir zaman baska bir bayanla gezmek veya yatmak gecmemistir,bazen olmus carsida veya baska bir yerde kaltakca bir tavir sergileyen bir bayan beni kiskirtmis cinsel duygularimi etkilemeye calismis olabilir ama yine de asla ve asla isigim disinda bir bayanla iliskiye girme gibi bir saygisizlik ve sadakatsizligim olmamistir.

Bütün ömrümü Ailesinin terbiyeli-saygili anlatilmasi imkansiz olan bir degere sahip olan isigim icin adamisimdir.Onunla beraber oldum olali hayatimin her aninda devamli "beraber oldugum birisi var" demisimdir.Hic bir bayana bugüne kadar "kiz arkadas ariyorum-solo"yum" demedim ve demiyecegimde.

Sevgilisi veya esi olanlar icin diyecegim sey sudur:

Herseyden önce iliskinize -saygi ve sadik- kalma kavramlarini yerlestirin,elbette sevgiyie unutmayin ama sayginin sadakatin olmadigi bir iliski inanin sonu olmayan ve bitmeye muhtac bir iliskidir.

Yukardaki arastirmadan yola cikarak.Kendimi o %1 ìn icin de buldugum icin kendimle GURUR duyuyorum,ben sevdigimi asla aldatmam.

Sevgiler saygilar efendim !!!
Alt 13.11.2004, 14:11
Benutzerbild von conqueror1453
conqueror1453 conqueror1453 ist offline
Neuer Benutzer

Standard öylese ben...

% 1 lik aldatmayanlan dayim. Jaja, kann jeder sagen..... aber meine zukünftige Frau kann euch das dann sagen, soviel dazu. Aber Bizim...blabla, hat fast schon recht - leider - .
Alt 13.11.2004, 18:43
Benutzerbild von icbenifanta
icbenifanta icbenifanta ist offline
Neuer Benutzer

Standard YA ARKADAS SEN HANGI DÜNYADA YASIYORSUN?

YIL 1341 COKTAN GECTI, UYAN ARTIK UYAN!...

BU SENIN YAZDIGIN ISTATISTIKLER PALAVRADAN BASKA BIRSEY DEGIL. SENIN DUYGULARINA VE INANCINA SAYGIM BÜYÜK. AMA BÖYLE HAVADAN SUDAN RAKAMLARLA NE KENDI NEDE BASKALARININ KAFASINI KARISTIRMA BOSUNA, ZAMANINIZA VE SINIRLERINIZE YAZIK OLUR...

ACABA GÜN GELIRDE SENIN O "ISIGIM" DEDIGIN SENI ALDATIRSA MESELA (INSALLAH OLMAZ VE BIR YASTIKTA KOCARSINIZ!), O ZAMAN NE GIBI TEORILER GELISTIRIRSIN MERAK EDIYORUM!?!? *SMILE*

UMARIM ACIK SÖZLÜLÜGÜME KIRILMAZSIN!
MFG,
F.A.N.T.A.
Alt 14.11.2004, 07:21
arsena

Standard Istatistin cok yanlis ! !!

neyse detailli olarak girmek istemesemde su bir gercek !! Mutlulugun cok genc henüz sonrakini bastan kesip atacak kadar naiv olmaman gerek bence !!
Herkes icin dilerim sadik ve dürüst lük bir beraberlik yasansin yanliz sadik olan kadar sadik olmayan da var tabiiki ;-) Bunu Yüzde yüz ortalamalar koymayi cok kisi beceremedin sen en iyisi hic baslama !! Zaman ve Olaylarin gösterdigi bir KOnu !!

herkese Mutluluklar ;-)
Alt 14.11.2004, 07:22
arsena

Standard anlamadim !!

sen su KOmmenti birde anlasilacak sekilde yazsana ;-)
Alt 14.11.2004, 14:44
Benutzerbild von xxabuzerkadayifx
xxabuzerkadayifx xxabuzerkadayifx ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hayret!! Ne tesadüf, Isigim adli user

ile ben de muhtesem bir ask yasiyorum ya!:-))
neyse saka saka..bayram sakasi..kalbine indirmeyim..
demek aldatmamak icin ya ipne(homosexüel) olmak lazim, ya da kafadan sakat olmak lazim..sen hangi gruptansin?
Alt 14.11.2004, 16:49
airdem

Standard Istatistikin olacakti degil mi Arsena?:)

ohne Text
Alt 14.11.2004, 22:07
Benutzerbild von conqueror1453
conqueror1453 conqueror1453 ist offline
Neuer Benutzer

Standard also..

ich möchte damit sagen dass ich zu diesen 1 % gehöre die fast schon unmöglich sind zu finden. kapische.... Aber ich wollte auch sagen dass das jeder sagt dass er zu diesen 1 % gehört. Aber bei mir stimmt das wirklich, meine frau kann das dann irgendwann man bestätigen hihi
Antwort