| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Senin yoklugun Feyzadeyi fena carpti. Herkese saldirmaya basladi. Herkeste daima alttan alamazya. Ve hala özür bile dilemedi.
|
|
||||
|
||||
![]() ..))))))))))))) yaygara yaparak zevzekler kendini konu yapiyor |
|
||||
|
||||
![]() KARI diyor ya bu $imdi kollarinida bögüllemi$tir köylü kari kavgasi ..))))) |
|
||||
|
||||
![]() Aslinda bütün bunlar olmaya bilirdi ve Güzel paylasimlar olabilirdi bunun yerine, taki önce Bir suc islemis olmasaydi o burda olmayan sahis. Alman ceza kanununa göre: §§ 185,186,187 StGB
|
|
|||
|
|||
![]() Ooohhh T9, hos geldin sefalar getirdin
![]() Seni burda özleyecegimi hic düsünmezdim. Galiba kiyamet alameti olsa gerek ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Ben senin yerinde olsam onlarin gönlünü almaya bakarim.. Geändert von seyrangah (16.04.2015 um 23:37 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Neyse ben karismayim simdi, ben diyecegimi dedim. Gerisi de bende kalsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ne dedin bilmiyorum ama beni bilenler yanimda OT ta$imiyacagimi cok iyi bilir... iftira,yalan ,karalama, bu soysuzlarin kaninda var bunlar aileden tecrübeli ,yeti$me tarzlari.. yüzsüz olurlar köpege ho$t dersin kacar,bunun gibilerinde bir köpek kadar guru yok,yani köpek kadari bile olamiyorlar Geändert von Lara_ (16.04.2015 um 23:05 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
yok. Bende onlara cevap vermeyi birak okumuyorum bile. Okumadan siliyorum. Onlardan birisi olsaydi inanirdim ama Lara gibi dindar, efendi, terbiyeli birisi kendini ucuza satmaz. Gözümle görsem bile inanmam, ki gerisini artik siz düsünün! Insanlarin bir bir birileriyle görüsmelerinde bir sakinca görmüyorum. Söz konusu baska birisi olsa "aceba" derdim ama Lara'da zerre kadar süphem yok. Ben her zaman Allah icin dogrudan yanayim ve dogru bildiklerimden yanayim. Bunlari ben yeri gelmisti söylemistim, ama bu ayip ve kötü seyleri dallandirip budamak benim kisiligime ters düsüyor. Bu konun kapanmasini diliyorum! Kul hakkina giriyor! Allah'tan korkarim! Geändert von seyrangah (16.04.2015 um 23:27 Uhr). |