Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Sport - Fussball

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 23.04.2004, 12:05
unknown

Standard da ist ja derbi stimmung nun

james rüya görme biz sizi yeneriz:-)
Alt 23.04.2004, 12:09
Benutzerbild von kes
kes kes ist offline
Neuer Benutzer

Standard haahhaha :) o.T.

ohne Text
Alt 23.04.2004, 12:10
unknown

Standard yavrum sinan engin: biz prim istemiyoruz

BU MAÇ PARAYA ÖLÇÜLMEZ. BU DERBİNİN PRİMİ OLMAZ. YERYÜZÜNDE HİÇBİR PARA, GALİBİYET GURURUNDAN DAHA ÖNEMLİ OLAMAZ. BİZ BEŞ PUAN ÖNDE OLSAYDIK VE BU MAÇI KAYBETSEYDİK, FENERBAHÇE"Yİ YENMEDEN KAZANILMIŞ ŞAMPİYONLUĞUN DA HİÇBİR KEYFİ OLMAZDI.
Alt 23.04.2004, 12:18
unknown

Standard gs sizden utanc duyuyorum

suanda gsli yönetici vede futbolcularin yazdiklarini okudum... insanda seref diye birsey olur

insallah bjk sampiyon olmazsa fener olur ciddiyim.... trabzon olmasinda kim olursa olsun... haksizliga ugrayan iki takim var... bjk ve fb.. ikisininde ne golleri verilmedi nede penaltilari.. trabzona gelince.. hic haksizlik olmadi...

buyurun size yazi:

Ben, böyle şampiyonluğun!

Karadenizli bir sanatçının söylediği, ‘Ne oldi saa, ne oldi baa, nerde o taş fırın erkeği’ türküsü, günümüz spor anlayışına uygun düşüyor. Soruyorum: Ne oldu o eski delikanlı spor adamlarına, nerede dürüstlük, hani tarafsızlık? Galatasaray Kulübü Futbol Şube Sorumlusu çıkmış, önümüzdeki hafta oynayacakları Trabzonspor maçı öncesi, ‘Ben Trabzonluyum, şampiyon olmasını istiyorum’ diyebiliyor. Yönetici böyle söyler de futbolcusu durur mu? Hakan Şükür de gönlüm Trabzonspor’dan yana diyebiliyor. Bunları gördükçe içim sıkılıyor, ‘hay böyle şampiyonluğun içine...’ demekten kendimi alamıyorum.

Bunlarla bitse iyi... Damdan düşer gibi bir de Denizlispor yöneticisi lafa karışıyor. O da gönlünün bir Anadolu takımının şampiyonluğundan yana olduğunu söylüyor. Bununla da kalmıyor, 33. hafta oynanacak Fenerbahçe maçlarının İzmir’e alınmasını istiyor. Gerekçe olarak, sahalarının bakıma alınıp, sentetik çim döşeneceğini anlatıyor. Bu arkadaş ya hayatında hiç sentetik çim saha görmemiş, iş termininin ne olduğundan haberi yok, ya da tatlı su kurnazlığı yapıyor. Daha önceleri yazdım, bu işin daha TFF tarafından ihalesi bile yapılmadı. Yapım başlandığı günün 30 gün sonrasında, üzerinde maç oynanacak duruma kavuşur. Bu arkadaş yarın kalkıp ‘sentetik çimi gübreleyip sulayacak zamana ihtiyacımız var’ da diyebilir! Bu dostumuz delikanlıca ‘paraya ihtiyacımız var, 80 bin kişinin İzmir Atatürk Stadı gişelerine bırakacağı banknotlar ağzımızı sulandırıyor’ dese, daha dürüstçe olur.

İşler öyle bir hale geldi ki; devlet ilgilileri tam derbi öncesinde, içinde Lucescu’nun da bulunduğu ‘şaibe var mı, yok mu’ soruşturmasına başlayıverdiler. Bütün bunlar olurken, düne kadar maçlarında kan gövdeyi götüren Anadolu takımları, aralarında mutabakat yapmışçasına içlerinden şampiyon çıkmasını istediklerini deklare ettiler. İlhan Cavcav ve Celal Doğan bu açıklamaları yaparken hangi ruh halindeydiler, bilemiyorum. Bu şekilde düşünmeleri, takımlarının şampiyonluğu etkileyecek maçlar oynamayacak olması halinde doğaldır da, durum tersi olduğu için hiç şık olmamıştır.

Trabzonspor; Anadolu takımı da, Fenerbahçe ve Beşiktaş hangi ülkedendir, bunu açıklamak zorunlulukları vardır. Cavcav başkan, ‘şampiyon Trabzonspor olsun’ derken, Serkan Balcı için 4 milyon dolar Fenerbahçe’den istiyor. Yani canım cennette........., ne güzel değil mi? İstanbullu üç büyükler şimdilerde anlıyor musunuz, sizlerin dostları yine sizlersiniz. Bakın karşınızdakiler nasıl kenetleniverdiler. Bütün bu yakışıksız olaylar yaşanırken, müfettişler gelmiş ellerinde ‘lup’ları Akaretler’de iz sürüyorlar! Bunlar yetmezmiş gibi bir de Beşiktaş kanadından ortaya atılan Cordoba’nın yediği gollerdeki ‘samimiyetsizlik’ konusu. Of ki of, içim daraldı, midem bulandı. Lanet olsun böyle spor anlayışına... Bu çirkinlikler karşısında artık kim şampiyon olursa olsun beni ilgilendirmiyor. Alın kupanızı, çalın başınıza...
Alt 23.04.2004, 12:29
airdem

Standard O KADARRRRR!!! :) o.T.

ohne Text
Alt 23.04.2004, 12:30
airdem

Standard Der war gut :) o.T.

ohne Text
Alt 23.04.2004, 12:30
airdem

Standard Genau, WIR sind die besten!!! :)) o.T.

ohne Text
Alt 23.04.2004, 12:31
airdem

Standard Derbi önce asilama bu iste!! o.T.

ohne Text
Alt 23.04.2004, 12:32
airdem

Standard Habe ich schon gelesen :) o.T.

ohne Text
Alt 23.04.2004, 12:33
Benutzerbild von nalan1983
nalan1983 nalan1983 ist offline
Neuer Benutzer

Standard die hoffnung stirbt zuletzt

keine sorge kes ich geb die hoffnung nie auf.
Antwort