| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() von wegen mehr ;-) pääh ich hab 3 mal mit gemacht und bin auf der Punktzahl !! jaa
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bizimkiler verilseydi sizinkinin lafi bile edilmeyecekti eger bir macta üc penalti verilmiyorsa demeki hakem ne olursa olsun maci berabere oynat emri vermis yahu sizinlede bursaylada oynadigimiz macta hakem uzatmalari bile oynatmadi bu nasil istir,
Bak hic kimse burada demiyor fener kayrilsin diye fenerin kayrilmaya ihtiyaci yok ve hic bir nedenlede olamaz bizim hakimizi yemesinler yeter ve tabiki baska takimlarida ne kayirsinlar nede hakini yesinler tamam hakem hatalari her yerde olur zama eger bir takimin dokuz macta yedi penaltisi verilmiyorsa bu bir tesadüf degildir bunda artniyet var. |
|
||||
|
||||
![]() sampiyonu ilan etsinler...
|
|
||||
|
||||
![]() sieht ja echt gut aus, statistiken und so, hersey var valla hehe
ilk defa katildim yarismaniza, ama bundan böyle bende varim ;-)) |
|
|||
|
|||
![]() Gecen sezon keyif yaptim, bu sezon yardim edeyim dedim ATA kardese.
Evet, baya zevkli oluyor ve gayet güzel extralarimiz var. Daha da var ama simdiden yazmadim. Sürpriz olsun. Lig tatilen girmeden yazarim herhalde ![]() Also, immer dran bleiben! ![]() Selam ve saygilarimla |
|
||||
|
||||
![]() evet arkadaslar grubumuzun kilit maclarindan biri olan Prag deplasmani geldi catti.
Bende yarin aksam arabayla Praga dogru yola cikiyorum, bu seferde gecen seneki gibi baya kalabalik bir türk taraftari bekleniyor Prag da. Simdiden büyük heyecan sardi beni, insallah yüzümüzün akiyla tekrar dönecegiz buraya. en azindan 1 puanla dönmek istiyorum ama 3 puan alacagimizada cani gönülden inaniyorum. Tüm KARTALLARA ve carsamba günü Kartali destekleyenlere bol sans dilyiorum. Görüsmek üzere... HARBI BESIKTASLI |
|
||||
|
||||
![]() Güle Güle git, Güle Güle gel....!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|