Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 04.10.2004, 22:13
eniskaya

Standard Kabul olabilir el elden üstündür

ama benim derdim bir nevi Islamin bölünmesinden sikayetci olmamdir.....
Alt 04.10.2004, 22:20
eniskaya

Standard 10 dakika Lächel Lächel

Dediginde biraz dogrulukta var....... ama egri olanida sudur.....

Peygamberimiz zamaninda ne Sünnet vardi ne Hadis vardi ne Mezhep vardi nede Rivayet vardi.......

Bilmedigin diger unsurda..... Kuranin bir gecede inmedigidir......

Ayetler insanlari egite egite inmistir....... yani Alak suresinden baslayip sonuna kadar.....

Kuran 23 senede tamamlandigina göre, Resulün yanindakiler tam anlamiyla 20 yiye yakin sene en ehli kaynaktan dini ögrendiler......

Senin o on dakika dedigin belki Kurani acma olabailir.....

görüyorsun hemserim, Kuranin disindaki her yol insani ucuruma götürüyor ve icinden cikamayacagin aciklmalarla karsi karsiya birakiyor......

Hatta HZ. Muhammedide egite egite Vahyiler inmistir ve bazi Ayetlerle HZ. Muhammed uyarilmistir.... nede olsa oda bir insandi.....

Sen öyle Isalmiyeti anlamyi yabna atma..... HZ. Muhammede 10 dakikada Müslüman olmadi.... Vahyilerle egitim göre göre son Peygamber haline geldi......

Cocuk oyuncagi degil bunlar....

Selamlar
Enis
Alt 04.10.2004, 22:21
unknown

Standard benim bildigim tek bir ISLAM vardir

bunu da o uni den birisi aciklamis.

Cok üzücü bir durum mehsepleri ayirmamiz, tatlilikla olmuyorsa ISLAMI yasatmak, kimi mehsepciler bedeninle inanacak o konuda da amerikanin eli var (insallah anlamissindir)

iyi aksamlar
Alt 04.10.2004, 22:24
eniskaya

Standard Ich hab nichts verstanden...

was meinst du...... ve sadece Kurandan bahsedelim...... öle sosyo hayattan degil..... cünkü herkesin ortami ayridr, yasadiklari farklidir....
Alt 04.10.2004, 22:29
eniskaya

Standard Amerikanin degilde din yobazlarinin

eli var..... Amerika yokken bizim dinciler dini parcalamislar..... hatta Resulden sonra Saltanat kavgalarina baslamislar.... HZ. Alinin ölümü Mevyerin zaferi usw. und so fort.............

Ancek Mezhepcilik, Ideolojicilik ve diger cehalat din yobazlari piyasa disi birakilirsa, Islamiyet eski haline dönebilir.... yani HZ: Muhammedin zamanindaki din anlayisina......

Bu husuta ben Türkiyeyi öncü görüyorum.... keske medeni bir devlet olan Misirda bize yardimci olsa.... en azindan ortak bir sekilde toplanip bildiri veya calismalar yapilsa.....

Ne güzel olur dimi.....

Hadi sanada iyi geceler

Selamlar
Enis
Alt 04.10.2004, 22:35
eniskaya

Standard War Mehmet Akif Ersioy der

Staatsoberhaupt ????

Hat er Türkei Regiert, war er der vormund von Atatürk das du Ihn als Staatsfeind darstellst ?????

Worauf beruht deine Behauptung und im welchem Archiv ist der beweiss für seine Verrat.....

Er war ein nichts.... ausser einem Dichte und Islam Wissenschfatler...... er hatte nichts das geringste zu melden....

Wir mögen diesen Mann als Dichter.... zu mehr war er auch nicht fähig......

Nur Mächtige Männer können mit Ihrer Macht sein Vaterland verraten.... normale Menschen und Akif können nichts ausrichten.....

Die bleiben in der Zeit und Geschichte unberücksichtigt...

Selamlar
Enis
Alt 04.10.2004, 23:29
Benutzerbild von aliconda
aliconda aliconda ist offline
Neuer Benutzer

Standard Glaubt ihr daran, dass Gott den Menschen

nach seinem Ebenbild erschaffen haben soll?
Alt 05.10.2004, 10:03
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Wenn Mehmet Akif ein nichts ist...

was bist du dann ???

Zeig mal ein wenig respekt vor solchen Menschen !!!

Vatansevgisi nedir ne demek oldugunu ondan baska kim daha iyi bilicek ???

Beni kizdirdin!!!
Alt 05.10.2004, 10:11
eniskaya

Standard Kizmana gerek yok

amacim, onun bir Vatan haini olacak pozisyonda olmadigini göstermekti... elbette ona sevgimiz sonsuzdur.... ama Vatan hainini definieren etmektedede fayda var.....

Arkadasimiz onu Vatan haini ilan etmesine karsilik yazdim o yazilari, Akifi kücük düsürmek niyetinde dedildim...

Elbette onun kadar güzel kelimeler sececek insan nadir cikar devletimizde (istiklal Marsi 3 kitasi)

Yazilarimi vatan haini definitionu cercevesinde aldila.....

Uslübum seni kirdirsa gerek.... tatli sert yazarim..... anlamak kolay olmuyor haklisin..... ama anacak bu stilde her zaman ve her yerde dediklerimi tekrarlayip ve arkasinda kalabiliyorum.....

Akifin bir Vatan haini olma imkani zaten yoktu elinde..... Vatan haini omak icin, insanin elinde devlete feci sekilde zarar verecek sistemi allak bullak edecek kudrete ihtiyac vardir.... bunlarin hic biri Akifte yoktu...... ben onu söylemek istedim...

Umarim bu sefer kizmazsin

Selamlar
Enis
Alt 05.10.2004, 10:15
Benutzerbild von haydut007
haydut007 haydut007 ist offline
Neuer Benutzer

Standard DUUU REDEST VON ...

Sozio-Kulururellen Ereignissen die ALlah dazu gebracht haben soll bestimmte Verse den Menschen als wegbegleitung zugesandt zu haben.

Allah kerimdir, herseyi gören, duyan ve bilendir!!!

Onun icin Kuran komple bir Kitabdir!!!
Antwort