| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() -
Daum"u Hikmet Karaman"ın elini sıktığı için eleştiren Lucescu"ya sormuşlar, ‘‘Hagi"nin elini sıktınız mı?’’. Sinirlenmiş ve toplantıdan çıkmış. Konuşurken dikkatli olacaksın Lucescu, kendini aşan şeyler söylemeyeceksin. Sonra adamın ağzına sokarlar o lafı. Konuşurken üç kağıtçılık yapmayacaksın - sag sola saldiriyor luce günlerdir basinin bu sorusu gayet normal ... kendisi yapinci birsey yok yani ; ))) yazinin tamamini okumak istiyenler icin can bartu dan alinti gayet objektiv düsünceleri olan biri ... <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~87@sid~14@nvid~394033,00.asp herkeze" target="_blank">http://www.hurriyetim.com.tr/yazarlar/yazar/0,,authorid~87@sid~14@nvid~394033,00.asp herkeze</a> selam UhBarracuda |
|
||||
|
||||
![]() Özhan Canaydın, Ali Aydın"ın maç içinde kural hatası yaptığını da iddia ederken, ‘‘Kural hatası maç içinde 3-4 kere oldu. Hepsinin tespitini yaptık. İtirazımızı çarşamba günü federasyona saat 12.00"ye kadar bildireceğiz’’ dedi
slm UhBarracuda |
|
|||
|
|||
![]() GS_BJK macinin gercek hikayesi burda. Ilk yari biter vede Ali Aydin kabineye gider. O anda cep telefonu calar, arayan Bülent YAvuz...
B.Y. : Ali ne yapiyorsun? bu maci gs almamasi lazim. A.A. : Ama Hocam ne yapayim BJK futbol oynamiyor. B.Y.: onu bunu anlamam. lig tv sorumlulari demin beni aradi, durumdan memnun degiller.. A.A.: neden Hocam.. B.Y.:bu ligin BJK-FB macina kadar heyecanli olmasi lazim... hatta ligin son haftasina kadar heyecanli olmasi lazim. gerekirse trabzonla üclü bi savas olmasi lazim lig sonundaki, herkes baksin maclara.. A.A.: ama hocam ne yapayim B.Y. Bak Ali onu bunu anlamam LigTV ile anlasma uzatmamiz gerek.. ne yap et macin sonucu düzelt A.A.: BJK oynamiyorum ne yapayim? olmadik yerde penaltimi vereyim B.Y.: Ali onu bunu anlamam yapacaksin gerekirse..Hatta yenmeleri icin 10 dakika maci uzat, vede macin sonuncu dakikasinda penalti ver. A.A.: ama hocam ben bunu yaparsam hakemlik hayatim biter. ben ne yaparim B.Y.: Ali sen kafani yorma ben arkandayim. Sana kimse birsey yapamaz A.A tamam hocam.. hallederim bu sorunu ben B.Y. bol basarilar sana alicigim eeee macin sonucunu hepimiz daha iyi biliyoruz.. sevgilerle Brat |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() BEŞİKTAŞ"IN YILDIZI SERGEN YALÇIN, DEDESİ HASAN ÇUBUK"U KAYBETTİ.
SERGEN"İN, ÇOK SEVDİĞİ DEDESİ HASAN ÇUBUK, 77 YAŞINDA VEFAT ETTİ. HASAN ÇUBUK, BUGÜN KİLYOS CAMİİ"NDE KILINACAK ÖĞLE NAMAZINDAN SONRA KİLYOS MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLECEK. |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() Derbideki yönetimiyle kariyerinin en kötü notunu (5.6) alan Ali Aydın, ligin son altı haftasında görev yapamayacak
Gözlemciler ‘yetersiz’ dedi Derbinin olay adamı hakem Ali Aydın sezonu kapadı. Önceki gece oynanan kritik mücadelede verdiği kararlar tartışılan Aydın’a, gözlemciler Taner Yalçındağ ve Sabri Çelik’in 5.6 puan verdiği öğrenildi. Bu puanın karşılığı olan ‘yetersiz’ değerlendirmesi nedeniyle FIFA kokartlı hakemin sezon sonuna kadar maç alamayacağı bildirildi. Aydın, ‘oyun anlayışı ve davranışı’, ‘disiplin kontrolü’, ‘oyun kurallarını yorumu’ gibi nedenlerden ötürü başarısız bulundu. Cezanın yanısıra uyarılacak Hakem raporlarını değerlendiren Merkez Hakem Kurulu’nun, tecrübeli hakemi dinlendirmenin yanısıra, formsuzluğu nedeniyle ciddi bir şekilde uyaracağı kaydedildi. Bu arada Ali Aydın’ın sezon sonuna kadar görev alamayacak olması MHK’yi de zor durumda bıraktı. TFFHGD Başkanlığı’na aday gösterilen deneyimli hakemin, 15 gün sonra yapılacak seçimlerdeki durumu belirsizlik kazanırken, Aydın’ın telefonlarını kapadığı ve dış dünyayla ilişkisini kestiği öğrenildi. Federasyonu böldü! Ali Aydın, derbide 2. anonsu yaptırmadığı için federasyonu ikiye böldü. Küfürlü tezahüratlardan ötürü 1 numaralı anonsu yaptıran ancak sonraki 34 dakikada küfürlü tezahüratlar sürmesine rağmen 2. anonsu yaptırmayan FIFA kokartlı hakem, gözlemciler tarafından rapor edildi. 2. anons yapılması halinde PFDK’ya sevkedilmesi ve asgari bir maç saha kapatma cezası alması gereken Galatasaray’ın durumu, tartışma konusu oldu. Konuyla ilgili olarak Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy’a danışılacağı bildirildi. Aydın’ın Sabıkaları * 2001-2002 sezonunun 23. haftasındaki Fenerbahçe derbisinde 4 Sarı-Kırmızılı oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Sonraki 15 hafta Galatasaray maçlarına atanmadı. * Bu sezon 17. haftadaki Elazığ maçında ofsayt pozisyonunu devam ettirdi. Avantaj kuralını uyguladıktan sonra Galatasaray aleyhine penaltı düdüğü çaldı, Ömer’e kırmızı kart gösterdi. * Fenerbahçe - Çaykur Rizespor maçında Victoria’ya iki sarı kart gösterdi ama kural hatası yaparak bu futbolcuyu oyundan atmadı. 1-1 biten karşılaşma tekrarlandı. kaynak: fanatik.com.tr |
|
||||
|
||||
![]() und ihr gesagt, dass er sich *verkauft*???
hehehe |
|
||||
|
||||
![]() auf jedenfall sollte man seine uefa-lizens zurück nehmen...und sogar keine topspiele mehr pfeiffen lassen.
|