| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() bence
luce hehehhee ; ) samsun macindaki görüsleri müthisti ... hicbiri kirmizi degil dedi ama hicbiri !!!!!!!! ve bu macida süper buldu !!!!! bence o |
|
||||
|
||||
![]() Nedenini sorarsaniz, anlatayim...
cünküü bu hafta... bir futbol adami öldü... Tevik Lav allah rahmet eglesin !!! sizden ricammm bir spor adamina saygi gösterip abuk subuk konusmalari birakmaniz... tabiki lafim herkese degil... bu forumda saygi duyalim... burasi Futbol Forumu... hic bir seyde bir insanin canindan önemli degildir... A.D. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Hakemin kötü oldugunu söylemem gerek...
gercekdennn kötüyü ama GS ye karsi oldugu kadar BJK ye de zarari dokundu... GS golu ofsayt, 2 kirmizi kart verilmemis falan filan... yani GS li leri anliyomm bende Cem Papilla zamaninda fitik olmusdum o adamda yüzde 80 dogru düdük calmisdi... ama BJK nin de hakkini yediler sene cok hemde cok A.D. |
|
||||
|
||||
![]() Futbol kurallari ile bir saygideger Teknik Direktörümüzün vefat etmesini karisitiriyorsun!
Merhum Tervfik Lav istermiydi bütün futbol hayati dursun onun icin? Dogrusu tuhafi olan, bütün futbolseverlerin Galatasaray-Besiktas macindadaki olanlardan tartismasi sürerken bir Besiktas Taraftarinin bu öneriyi yapmasi! Artniyet oldugunu düsünüyorum! Cünkü acikca öncelerden belirlendigi gibi sen asiri bir Besiktas taraftarisin! O yüzden sana bunu bilerek yazdigini düsünüyorum. Bence cok ayip! Baska Sporcular ve Spora ait olan degerli insanlarimiz vefat ettikten sonra ayni öneri getirmedin ? Yinede: Hayat devam eder! Benim önerim, bir hafta bari SAYGILI ve KÜFÜRSÜZ birbirimizle tartismamiz! al" |
|
|||
|
|||
![]() cok üzüldüm...allah ailesine sabir versin!
kib |
|
||||
|
||||
![]() icimde bir derece artniyetlik yokdu... ama senin düsüncene saygi da duyamiyacam cünkü yanlis düünüyorsun ....
senin düsüncelerinde beni ilgilendirmez... bir ölmüs insani kullandigimi söyliyorsun... günah ben allahima inaniyorum ve bir ölümüs insana saygi duyarim... sevsemde sevmesemde... Galatasaray - Besiktas mevzunda bir gercek Besiktasli olarak ... her seyi sora bilirsin sana efendice sana cevapini veririm... senin sillahini kullanmayacam cünkü yukarda yazdigin sacmaliklara senin yazdigin sekilde cevap vermedigime inaniyorum... ayip ettin... arkadas... A.D. DEDIGIM GIBI HIC BIR INSANIN CANI BR TAKIMDAN VE BASKA BIRSEYDEN DAHA ÖNEMLIDIR... |
|
||||
|
||||
![]() HIC BIR TAKIMINNNN VEEE BIR SEYIN INSAN CANINDAN ÖNEMLI DEGILDIR YAZACAKDIMMM SORRYYY
SAKIN YANLIS ANLASILMA OLMASIN !!!! A.D. |