| | | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
|  | |||||||||||||
| Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum | 
| Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen | 
|  | 
|  | Themen-Optionen | Thema durchsuchen | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Yorgunum küskün değil, aşka göğüs gerdim Gidecek yerim olsaydı giderdim Kapını aç ne olur, kapını çalan benim... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Ask cemberi sarmis dört bir yanimi, duymayan kalmadi bu feryadimi bu gidisle bu ask beni öldürür, kuluna birakma sen al canimi... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Yak gel bildiğin ne varsa sat gel gözüm yok para pulda yalnız sanadır bu hasretim | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Biz aşkla başı dönmüş iki çocuk Bütün bir bahar o çiçek ben yaprak Ya Rabbi ne güzel sevişiyorduk Dünyayı bu aşktan ibaret sanarak... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Askin mapushane icinde ben mahkum Saclarin parmaklik gözlerin gardiyan oldu Icinde ben ziyan oldum... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Bilmezler nasıl sevdik aşkım, bilmezler nasıl yandık Hani durmaz döner dedin ya biz deli sevdalıydık Hani yıldızlar şahitti, neden görmezler artık.... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Caddelerde rüzgar gönlümde aşk var... | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Sende benim hatalarimdan birisin, sen en büyük günahlarin bedelisin. Senin icin harcanan zamana yazik. Sen en güzel duygularin kaatilisin! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Her gece kahrediyor vurur acılar beni  Tek bir sözüm var sana al götür kalbimi... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Sensiz olacaksa eğer o sabah hiç olmasın  Sensiz doğacaksa eğer o güneş hiç doğmasın Aldığım nefeste sen gördüğüm rüyada sen Ettiğim duada Sen yoksan kabul olmasın.... Geändert von Der_Levantiner (11.12.2012 um 16:43 Uhr). |