Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 11.08.2004, 18:29
unknown

Standard @akshalil

Malatya Eleskirtli Ali Haydar ile Buenos Aires"li Ernesto "che" guevera"nin ne alakasi var?

Hic bir alakasi yok, ancak Rusya"ya belles askerlikten baska. Birakin bu "romantik devrimci" ayaklarini. Che Guevera yoldasi tarafindan yol tasi olarak kullanildi. Che"ye gelince, silahli devrimcilik bitip is masa basina gelince bunalip Afrika"ya kacti. Hayalperest olmayi birakin.
Alt 11.08.2004, 18:31
unknown

Standard kurt gibi uguluyanlar sentezcidir.

Yani milliyetcilikle alakasi olmayan ümmetcilerdir.
Alt 11.08.2004, 18:34
unknown

Standard Gene dozunu kaciracagim galiba!

Buralar bunlarin tartisilacagi mekanlar degildir. Buralar ancak Sibel Kekilliler ve Murat Kekilliler"in ele alinmasini kaldirabilir.
Alt 11.08.2004, 18:43
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard cok önyargili görünüyon power

kafanda hemen beni dinazor-orthodox solcu yapiverdin
Alt 11.08.2004, 18:44
unknown

Standard onlar nam-i diger "ülkücülerdir"

Aslinda Türk Milliyetciligi ile hic alakasi bulunmayan, ümmetciligin evrenseligini ve Türk Milliyetciliginin tutuculugunu kavramayan garibanlardir.
Alt 11.08.2004, 18:59
Neuer Benutzer

Standard ama tabii yine de soldan düsünce olarak

etkilenmisligim vardir..
bence sende bu sol düsmanligi ve nefretini birak..türkiyede acayip bir sol kini ve düsmanligi var ve gecmek bilmiyor..varimiz yokumuz sagci ve milliyetcilik..sol diye bilinen partilerimiz bile kuru milliyetcilik yapiyor..ama aslinda sol milliyetci degil evrenseldir
Alt 11.08.2004, 19:14
unknown

Standard Babam "eski tüfek" solculardandir

Deniz Gezmisin hala doguru dava uguruna mücadele ettigini savunur. Arkadaslari ile "halk yoluna verdik bunca sehidi, kacar mi kavgadan devrim yigidi, ölümden korkmayiz viz gelir bize, demir bilezikler viz gelir bize" gibi misralar mirildanir raki masasinda. Ama kendim solcu degilim ve solculugu getirdigi ateizime hiddetle ve siddetle karsiyim. Evrensel olmak gibi bir niyetimde yok, cünkü Türküm ve baglamadan ve Türkülerimden vaz gecmem. Simdinin solculari cop-cop cocuklaridir. Homoseksuellerin haklarindan söz eden budalarlar. Iki satir darwin okumuslardir ve darwin"i bilmeden Allah"in varligini redd ettigini zanederler. Aslinda solculara aciyorum.
Alt 11.08.2004, 19:24
Neuer Benutzer

Standard Bence yanlis yapiyorsun:-)

birincisi Baglamayi solculardan daha cok calan yoktur:-).

ikincisi; solculuk ideolojik olarak belki ateizme yakin olabilir ama bu demek degildir ki solcu mutlaka inancsiz-ateist olmalidir.
son olaarak da sunu deyim; homosexüeller hakkinda pek hos konusmadin..burda bütün gün dincileri-safileri gericilik yobazlikla sucluyosun..inan bana 50-100 yil belki daha erklen bir süre icinde homosexüellere karsi senin gibi düsünenlere yobaz diyecekler..

o zaman bütün avrupa solcu olmali..cünkü hepsi darwini ögrenir ve dogrulugunu tartismaz.. homosexüel haklarini ve evlenmelerini kanunlastiriyorlar usw
Alt 11.08.2004, 19:34
unknown

Standard Baglama solcularin enstrümani degil

Türk Halkinin enstrümani, sari tamburadir adim, göklere agar feryadim, Pir Sultan Abdal üstadim diyen Pir Sultanlarin calgisidir. Türkmen kizi yaylasina yürümez dagilmis asiret dil bozuk bozuk diyen Pir Sultan Abdali "solcu" göstermek galiba Atatürk"ü milli görüscü gibi göstermek kadar agir hakarettir. Solcular eger evrensel ise, yöreselikten vaz gecsinler, alsinlar ellerine gitarri, zaten öyle de yapiyorlar. Türk kültürünü solculugun etkisinden kurtarmak gerekir.
Alt 11.08.2004, 19:37
unknown

Standard Almanlarin bir degimi var!

Wir mögen zwar überall heimisch sein aber in Deutschland sind wir zuhause. Benim milletimin baska milletlere özenecek hic bir asagaligi yok hatta fazlasi da var diyebilirim.
Antwort