| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Gercek mutlulugun ufak bir kivilcimi bile olsun sizede ulastiginda hayattaki basari elde etmeniz, beklentileriniz ve maddi istekleriniz cogalmaz - tam aksine; beklentileriniz her gün dahada mütevazilesir, bir papatyaya baktiginizda bile sonsuz huzura kavusur dünyanin tüm güzelligini görürsününüz, mutlulugu yakalarsiniz, sevdiginizin var olmasi size yeterli olur ve ömrünüzün her anini ictenlikle ve sevgiyle yasarsiniz, engel görmezsiniz hic, sevdiginizle her yasadiginiz gün akarsu gibi ak, saf ve öz"dir, ulasamayacaginiz hedef ve cözümleyemeyeceginiz soru isaretleri yoktur hic, daglar han olur, yollar düzlesir. Iste bunun adi sevgi"dir
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() Cünkü o bir nesne degil duygudur. Sen sevgiyi yakalarsin.
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() ben sahsen hosuma giden bir kisiye istersem asik olurum.... yani insan baglanir... o halde ben aski yakladim.... o beni degil...
Ikinci bir senaryo... Asik olmayi düsünmezken, karsina öyle cici bir kiz cikarki... istemezken ask seni kucaklar... yani ask seni yakalar.... Ne dersin simdi ??? |
|
||||
|
||||
![]() duygunu üretebilir. Sevgi, sevi, ask her biri birer haz ve duygu olduguna göre. Duygun varsa sevgiyi yakalar ve yaratirsin.
Sana bol sans... |
|
||||
|
||||
![]() öznesinde, izin veren o bene o duygular icin yalnizca kendinsin. Sen kimse zorlamiyor bu durumda senin yakaladigin bir sey yok yalnizca yarattigin ve yasamasina izin verdigin duygun var.
|