| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() senin bu konusuna (küfürüne) göre sende ALLAH korkusu yok sen nasilda her insani her arabi bir cuvala sokarsin bilki peygamber efendimizde arapdi
ama senin gözlerin görmez ALLAH senin kalbini mühürlemis sen o insanlara nasil iftira attarsin yanindamiydin gördünmü sen sapikliga ugramisin ALLAH seni nasil biliyorsa öyle yapsin |
|
||||
|
||||
![]() Artik Kürt Sünni partisi kurulmasinin zamani geldi.
Burda Türk irkcilari fasistleri gördükce benimde Ruhumun Irkimin kanlari diriliyor. gerek apo nun usaklarina gerekse kemalist düzene SEH SAITIN SAIDI KÜRDININ TORUNLARI OLARAK Artik bir tokat atmanin zamaninin geldigini saniyorum. Suana kadar hep bati kesimindeki partilere oy verdik birde capulcu koministlere. Sünni Ehli Sünnet yolunda olan yer kurman zazaki kinin artik Dogu vilayetine bagli bir Sünni partiye oy vermesi gerekir. Daha Türkce bilmiyen köylerin daglarina ne mutlu türküm yazanlara ve dagda cocuk öldüren capulculara Hizbu Tarikin cevabini verme zamani geldi de geciyor. Bütün Dogu Vilayetlerideki millet vekillerine Email gönderecegim ve elimden gelen hertürlü olanagi kullanip bu isin olmasi icin gayret sarf edecegim. Bati illerinde ne isimiz var onlari orospu hotellerinde tabak bulasik yikayiptami zengin olacagiz. Zaten sogan ekmek yiyiyoruz isterseler dostumuz ismemeselerde düsmanimiz olabilirler. Kürt Sünni Partisinin Ermeni köpekleriylen vede yezit serefsizleriylen asla ve asla bir isi olmuyacaktir. Ermeni ve yezit köpeklerin bizleri senelerce nasil katlettiklerini unutmadik. Yahudi dönme kürtler lende goranilerlende isimiz yok bizim. Türkiyede 72 millet yasiyorsa neden bizler Kurmanclar Zazaki ler Gorandiler beraberce bir parti kurmuyalim. Müsliman Ehli Sünnet Türkleri herzaman kardeslerimizdir kemalist dürzi yahudi hiristiyan ateist türk ve kürtlerlen isimiz olmuyacak. |
|
||||
|
||||
![]() Korkma; bitmez bu hazineleri hep çalsak
Sönmeden asgari ücretlideki en son ocak O benim milletimin kerizidir,parlayacak O benimdir,o benim Rantiyemindir ancak. Çatma,kurban olayım,çehreni ey zavallı hilal En kahraman kölelere bir gül!Ne bu şiddet,bu celal Sana olmaz verdiğimiz faizler sonra helal Hakkıdır,haktan sapan milletime istibdat. Ben ezelden beridir soydum,hep soyarım Hangi çılgın hortumumu kesecekmiş? Şaşarım Doymayan fil gibiyim,hortumu atar çalarım Yırtarım TL.leri, dolara sığmam,taşarım A.B.nin afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar Benim para dolu kasam gibi serhaddim var Ulusum,kaçma! Nasıl krizler seni boğar "Enflasyon" dediğin otuziki dişli canavar. Arkadaş! Yabancı sermayeyi kaçırma sakın Bonfile et gövden,içecekleri olsun kanın Doğacaktır sana vaadettiği günler hakkın Kabirde bekliyor seni özgür yaşamın. Bastığın yerleri "toprak" diyerek geçme,tanı Yahudiye satılık her santimi, hem gramı Sen şehit oğlusun, incitme yazıktır atanı Kim çok verirse ona sat, bu cennet vatanı. Kim bu cennet vatanın uğruna olmazki feda Yolsuzluk fışkıracak toprağı sıksan şurada Vatanımı, milletimi, sakaryamı alsın da hüda Etmesin menfaatimden beni dünyada cüda. Ruhumun senden, ilahi şudur ancak emeli Değmesin çıkarlarıma bu milletin eli Bu ezanlar-ki milletime ninni gibi gelmeli Ebedi yurdumun üstünde benim hep böyle inlemeli. O zaman repo yüzde yüzbine çıkar-varsa-taşım Her kasamdan boşanır para, canlıda kalmaz kârım Belki yerden fışkıran ruhları da soyarım O zaman yükselir dolar, arşa değer başım. Dalgalan sen de serbest kur gibi zavallı hilal Olsun artık verdiğimiz faizlerin hepsi helal Ebediyyen sana yok, ırkıma yok istikrar Hakkıdır, rantiyenin mandaların hürriyet Hakkıdır,haktan sapan milletime istibdat |
|
||||
|
||||
![]() Kadin kilifina girmissin görüyorumda türkün türkten baska dostumu yok ulem zirto.
Demirel türkü arkadan vurmadimi inönü mofkofa satmadimi kasalar havada ucusmadimi kamyonlar meclise girmedimi? Kim di onlar hehhehhehe |
|
||||
|
||||
![]() bekleyin ben kuracam o partiyi..oyunuza talibim.
kürtler oldu olasi sünni partilere oy veriyor ama bir boka yaramiyor.. |
|
||||
|
||||
![]() bak ülken batmis tuvalet kagidi kadar paranizin deyeri var :=)))
atanin heykelleri agir sanayiyi gecmis millet heykel sanayisinden as is bekliyor sizin gibi salyanlara artik rest cekecegiz |
|
||||
|
||||
![]() kürtlerin büyük cogunlugu sünniidir..ve sünni kürtler tarihin hic bir döneminde chp-shp ye oy vermediler..hep dini kullanan sagci partilere oy verdiler..onun icin hak yoluna gelin..
ama chp ye falan degil..cünkü bence chp bir boka yaramaz.. dedim ya bekle ben kuracam yeni partiyi |
|
||||
|
||||
![]() Ata denen sahis Alevileri arkadan vurmustur Dersime cikarma yaptiginda Alevi Dedelerin elini ayagini öpmüstür.
Sivasta gine ayni seyleri yapmistir Cumhuriyet kurulduktan sonrada Alevilere hic bir hak vermemistir. Bugün TC de yesil Gözlü yahudi dönmelerin Alevilerden daha cok haklari var. Sinagog acip kafa salliyorlar Enis denen sahisinda Ehlibeyti Islamin disina cikarib Alevi düsmanligi yaptiginida göre bilirsiniz. Bugün Tunceli yerlen bir edilmis tuncelinin yüzde 90 ni bosaltilmis ABD askerlerinin yaptigi gibi Dersimli kadinlara tecavüz iskence edilmistir. Bunu mustafa kemalin kemalist rejimine borcluyuz. Bingöl Devlet hastanesinde bir aralar kadinlar cocuk aldirmak icin bir birleriylen yarisiyordu. Bumu TC adaleti herkim olursa olsun insan insandir sen git köylerini bosalt kadinlarina tecavüz et cocuklarina pislik yedirt birde. Alevilerin TC yi ayakta tutugunu millete yuttur. Enis denen Fasist kemaliste hem dinci hem irkci hemde Alevi düsmanligini birak Müsliman ol Müsliman. Autor: eniskaya Datum: (09/08/2004 - 18:50) Forum: Religion & Glauben Wertung bisher: Ihre Wertung: genial sehr gut gut keine mittel schlecht unserioes Bunlarin bir cogu dogrudur zaten bende o yüzden Aleviligi Islam dininden saymiyorum...... bir zamanla eigene Dynamik entsickeln etmis olan bir Ideoloji..... dinlke alakasi yok... bir nevi Hurafet..... Ama saydiklarinin icinde birde cok ama cok degerli bir unsurda vardi.... oda Demokratik insan olmak..... Laiklikte bir Iedeolojidir..... Laiklik seni hem Aleviden kurtarir hemde kara Hocalardan...... birisi seni dinsiz eder öbürüde Terörist eder...... her ikiside sakat.... O yüzden su Alemde Laik sistem sarttir..... Laikligin icinde adamca Islam dinin Orijinalini yasamaya ugras...... Tüm diger ugraslar yalandir..... insanlarin kafasini degistirmek kolay degil |
|
||||
|
||||
![]() Son secimlerde SHP diyarbakirda yüzde 80 oy aldi.
70 li yillarda kizil kürtlerin cogu CHP liydi Sen git anandan emzik em bu isler boyunu asiyor. |
|
||||
|
||||
![]() yine simardin!!
Beyinsiz,mercimek kadar beyni bile olmayan fujitsu yawrum! onlar hadep-dehap cart curt oylaridir..shp-chp falan degildir..göt lalesi seni beyni calistir biraz |