| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() varmis. bunlardan biriside kesinlikle sensin.
böyle sacmalamayi degisik seyleri birbirine karistirip burnu seksen metre havalarda soluklamayi ne kadar cok beceriyorsun. |
|
||||
|
||||
![]() demek sen canakkalede minik etek ve bikini ile mücadeleni verdin. onlar carsafli degillerdi mermileri tasiyanlar. düsmanin önüne evladini gönderip sehit olmadan gelme diyen babalarin takkesi degildi.
anamin bir sözü vardir hoscht köpek!!!bu sana uyar. |
|
||||
|
||||
![]() yavrum böyle kendini avutmayi birak.
bana göre siz fevkalade kula kul olmussunuz. sIkistiginizda anit kabire yürüyüp atam sen kalkta su yobazlara bir bak, bizi kurtar, seni seviyoruz, senin izindeyiz atam. bu atanin kabrini ziyaret etmiyen bir basbakani ne yapar senin jandarmalar? asarlar. niye asarlar? cünkü onlarin belirledigi ilaha boyun egmedikleri icin. hadi yavrum sen ancak gidersin. sen ve senin gibiler sadece bu asagilik tavirlarini ört bas etmek icin böyle saga sola camur atarlar. yok onlar sunun bunun kulu en klas insanlar cart curt. hepsi palavra. hepsi bos. |
|
||||
|
||||
![]() aber er war nicht da...the person you have called is personally not available..... anladinmi kardes!
|
|
||||
|
||||
![]() soysuz it seni
cecenleri ve cerkezleri kötülemeye calisiyorsan bosuna ugrasma bu nickin arkasinda hangi it saklandigini bilmiyorum ama bir cerkez cecen kendi dilini bilir ve konusur defol ve cecenlerin cerkezlerin adiyla oynama seni ben arastirmadimmi saniyorsun eyyyyyy it oglu it seni cardagi alt üst ettirdim ne senin baban var o köyde nede bir arabla evlenmis cecen var ayagini denk al türkiyede cerkezler ve cecenler bir birini tanirlar DÜNYA KÜCÜKTÜR |
|
||||
|
||||
![]() CARDAK KÖYÜNÜ BILMIYORUM SANIYORDUN HERALDE
YALANCI IT |
|
||||
|
||||
![]() yoksa sektreteri mi var????
|
|
||||
|
||||
![]() SI DOCS HO WOXU!
KIZIM LAN SENIN ANAN ARAB DEGILMIYDI HE? NE OLDU BIRDEN ARABLARA KÜFÜR ETMEKLE ANA NA ETMIYORMUSUN???? HADI ARTIK MASKEN DÜSTÜ SEREFSIZ SIDOCSHOWOXU |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() adige sidawusit sigos?
kafkasgüzeli baksana hemso bosuna sinirlenme ok? vumugubj cecenkizi pci yeo tham dogu vuysh" |