Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Gesellschaft & Soziales

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 10.08.2004, 10:12
Benutzerbild von coach01
coach01 coach01 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Ich habe dir eine frage gestellt

Wie betest du ? Auf türkisch oder arabisch ??
Alt 10.08.2004, 10:15
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Tamam iste !!!

Biz sana anlayasin diye vermiyoruz öyle linkleri. Dinlesin diye veriyoruz. Anlamani bekleyemeyiz. Ama sen isi büyütüyorsun! VAY anlamadim bir seyi okumam dinlemem diyordun. Bende bunu okumakla dinlemekle ne zararin olur dedim. Konu istedigin yöne yönlendiriyorsun. Konu anlamak degil dinlemekten basladi. Sen anlamaya dogru cevirdin! Hatirlatayim ben hic bir seyi karistirmam OK.

Selamlar
Alt 10.08.2004, 10:36
Benutzerbild von coach01
Neuer Benutzer

Standard Türkiyeyi kim kurtardi ?

Selamünalleyküm arkadaslar.

Ikide bir vay su sahis türkiyemizi kurtardi vay o olmasaydi söyle olmazmiydi böyle olurdu gibi laflari duymaktan biktik artik. Türkiyeyi kurtaran tek bir sahismiydi. Yani onca düsmani kendi bilekleriylemi topraklarimizdan uzaklastirdi? Tabiiki hayir. Bunu basaran MILLETIMIZ dir. O zamanki milletimizdir. Yobaz diye medreseden cikmayan millet olarak tanimladiginiz insanlarimiz kurtarmistir bu ülkemizi. Kastamonulu degilim ama Kastamonuyu iyi tanirim. Simdiki Kastamonu merkezi ve o zamankide denize 110 km uzaklikta. Bu 110 km de düz yol degildir. Daglai tepeli yoldur. Arabayla 3 saatlik yoldur. Kurulus savasinda gemiyle gelen cephaneleri köylülar öküzleriyle bu 110 km yolu haftalarca yürümüsler. Erkekler savasta oldugu icin bu yolu cocuklariyla birlikte o zamanki basörtülü analarimiz bacilarimiz yapmistir. Rivayetlerde gecer dogrulugunu garantileyemem ama sancili bir kadin cocugunu yolda doguruyor. Soguktan cocugu ölüyor. Vatanim icin tüm cocuklarim feda olsun diyor.

Kisacasi ben Milletimle övünüyorum. Bir kisiyle degil. Sakarya benim icin anit kabirden önemlidir. Su Komutan sevdasi varya tüm kanimizi sarmis. Birakin su gereksiz sevdalari.

Evet Türkiyemizi takkeli dedelerimiz ve basörtülü ninelerimiz türtardi !! Gerisi palavra !
Alt 10.08.2004, 10:49
Benutzerbild von bountyy
bountyy bountyy ist offline
Neuer Benutzer

Standard Propagandaya bakarmisin ...

Türk milleti demiyorsunda BASÖRTÜLÜ ninelerimiz diyorsun ...

Yaw yangina kürekle gidiyorsun vatandas !

Mustafa Kemal zamaninda tek basina Türkiye Cumhuriyetimizi kurmadi ama o zamanin insanlarina ihtiyaci olan güvenini verdi, öz verisini hatirlatti- kiminligini hatirlatti ...milletimizin sadece bir öndere ihtiyaci vardi... en azindan senin kücük gördügün Mustafa Kemal milletimizdeki bu özelligi görebildi - ve bunu en iyi sekilde degerlendirdi !!!

Mükavatida oldu !!!

Anadolu insanimiz toplandi-birlik oldu ve öylece basardi herseyi

Vahdettin Bey bizi satarken dört bir yanimizi sarmis olan ülkemizi Mustafa Kemal has anadolu halkina güvendi ve el ele mücadele etti !!!
Alt 10.08.2004, 11:05
Benutzerbild von cecenkiz15
cecenkiz15 cecenkiz15 ist offline
Neuer Benutzer

Standard bu 4 yil önce yazilmis bir yazi

utanmiyormusun baskasinin yazisini burda kopyalamaya ..sen yüzdeyüz elazigli sünni kürdsün onlar böyle uyanik olurlar !
4 yil boyunca bu yaziyi nerde sakladin hayret hayret sen ya sapiksin veya bir dahi !
Alt 10.08.2004, 11:08
Neuer Benutzer

Standard peki ya sen ?

uyusturucu kacakcisi mafya rolleriyle fasistlik yaparak seyhlerinin etegini muzunu öpmekten baska ne yaptiniz..
ara sirada vali kaymakam muzu yiyip malkocoglu alpertunga filmleri seyrettiniz..
ayip cok ayip....
Alt 10.08.2004, 11:17
Neuer Benutzer

Standard keramet takkede türbanda olsaydi

carsaf giyip orusbuluk yapan kadinlar ollmazdi..
hem bok kadar minnacik israil 6 günde tüm takkeli türbanli 6 arab ülkesini 6 günde dize getiirmisti...70 li yillarin ortadogusunu oku
misir suriye lübnan libya..........
ermeniler karabagda türbanli takkeli azerilerin kuyrugunu dügümledi..halende ordalar..
kerameti takkede türbanda zanneden salak!
o atalarinin baska giyecek alternativi varmiydiki ? takkeliler türbanli yobazlar onun bunun mandasi olalim fransizlara ingilizlerin altina girelim diye planlar kuruyorlardi yobazin dölleri....simdide kurtulusa sahib cikiyorsunuz demek..ozamanlar sizin hacilariniz hocalariniz seyhleriniz birbir kiclarina bu gün irakta oldugu gibi avrupa askerlerine pendik atttiriyorlardi...
Alt 10.08.2004, 11:21
Neuer Benutzer

Standard senin kicina bir sogan .................

agzinada bir domates tikayip tavsan yahnisi yapmak gerekir bence ;] KILLI kürt ! senin atalarin bir numarali atatürkcülerdi ziya gökalpi ne cabuk unuttun... bir numarali silah arkadasi sagir ismet inönüde kürtün kiraliydi ayrica dogu cephesinde atatürkü kurtaran yine kürt asiretleriydi....senin atalrin bir numarali atatürkcü idi unutma keltös killi kürt...
Alt 10.08.2004, 11:23
unknown

Standard nasil gülmeyim

makaleni okurken aklima ilkokulda zoraki sergiledigimiz berbat piyesler geldi; hem basi, hem ortasi, hemde sonu birbiriyle ahenkten uzak celiski icindeydi. garip oldugu kadar da güldürücü durum, degil mi? eh, simdi sende hatamdan döndüm diyorsun. ne güzel, olgun insanlara yakisan davranis, ama yinede bilmedigin konularda mangalda kül birakmiyorsun. habire hatadan dönmektense hata yapmamaya gayret göstermek daha eftaldir. (üc kere ölc, bir kere bic) derdi ecdad. ölcüsüz dogradiktan sonra enkazi bir (döndüm!) kelimesiyle kaldirmak olurmu? hatandan dönmeden önce bundan vazgecsen daha az komik, üstelikte daha cok inandirici olacaksin sayin koftiden seyhim... aslinda bakacak olursak, yazilarinda otokompliman dan baska pek birseye rastlamadim. bunlar elbette sadece senin icin gecerli degil.
Alt 10.08.2004, 11:26
Benutzerbild von kafkasguezeli
kafkasguezeli kafkasguezeli ist offline
Neuer Benutzer

Standard UTANIYORUM!

Buna inanamiyorum.. Namina yakisan sekilde konusmadigina cok üzüldüm.. Cecenkizlari böyle mi olurdu? Seyh Samil bu halini görseydi ne derdi kim bilir? Hic yakismiyor bu sana CECENKIZIYIM diye ismine isim takmaya deger miydi?

Cok üzülüyorum.. Ne oldu bizim Müslüman cecen milletimize? Böylesi küfürlerle mi konusacaktik bir gün..

utaniyorum..

hemde cok.
Antwort