| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() bugün batmanda senin tc ne kursun sIkiliyorsa tuncelide bingöl kigida mus var toda hakkaride de senin tc ne kursun sIkiliyor.
senin ne olub olmadigin beni ilgilendirmez bazi seyleri sakliyorsun. yalan söylüyorsun alevi deyilim diyorsun ama aleviligi hedef aldikmi poff poff culugun tutuyor. senin solcu oldugunu biliyorum saklamana gerek yok birde sizin gibilerlen atismaya deymez damariniza bastigimiz an asene gibi kivirmaya basliyorsunuz ben güneslenmeye gidiyorum burdaki sapik yazilardan daha iyi bence sagligim icin |
|
|||
|
|||
![]() Aksine benim sagciligimin bazen "dozu" bile kacar. Ister inan ister inanam. Sana dedem zamanindan yalan söyleme borcum mu var? gayri Türkleri sevmedigim bir gercek. Her bok ülkeme onlardan geliyor.
|
|
|||
|
|||
![]() adam gibi bir yönetici gelmedi Türkiye"nin basina. Malesef.
|
|
|||
|
|||
![]() aslimi da inkar etmiyorum.
|
|
||||
|
||||
![]() Bugün Yasar Kemal Aziz Nesin senin TC ne demedigi kalmadi onlar azinliktamiydilar.
Ikincisi Demirel Tenbsu Ciller Mesut Yilmaz Ecevit Türkesch onlari ne iyligi olmus senin TC ne. Türklügünüzün boku yolunda battiniz. Türklügünüz 5 para etmiyor. senin atan dahi türk olmadigi halde türkcülük yapmistir sana bizi sevip sevmiyecegini ögretemem istersen sev istersen sevme isine gelmiyormu cekip gidersin askerinlen beraber sevmedigin tobraklarda okadar basit |
|
||||
|
||||
![]() adam gibi bir sistemi olurdu
Arab kültüründen kurtarmis sizi peki diyer irklari neden Türklestirmek istedi Arabin yaptigini yapmiyordumu hem babasinin malimi o tobraklar hitlerin yaptigi gibi tek millet tek insan tek dil teknoloji nerde issizligi önleme nerde hepsi hava gazi balelerde meyhanelerde dans edip kafa cekmeye benzemez bu isler birde tek basina kurtarmamistir o adam bu ülkeyi elimde olsa anit kabrini derhal havaya ucururum benim vergilerimlen ceyran ve su harcaniyor oralarda |
|
||||
|
||||
![]() Bence sen yahudi ol heykellerin karsisina gecip kafa salla belki bir inancin olur
Yasa nuri amcan gibi kivirmaya basladin hataaamdan döndüm muahahahhahahhahahahahhahhahaaaaa |
|
|||
|
|||
![]() Memleketin adi da Türkiye oldugu icin ülkesinde kendisine karsi kullanabilecek suni, sunni degil ;-), azinliklarin var olmasini istemedi. Savasa katilanlarin büyük cogunlugu Türk idi. kürtler savasa katilmamak icin daglara kacti. Yakalan ve katilanlar ise, kursun sikmadan düsman askerlerine teslim oldular. Cerkezlere gelince, onlar "cerkez ethem" etrafinda toplanip yünan ile isbirligi yaptilar.
Türkiye bu savasi kürtlerle beraber degil, kürtlere ragmen kazandi. |
|
|||
|
|||
![]() Bunu istemesemde gerceklerden gözümü yumamiyorum. GAP bölgesinden ve ve Erzurum"dan gerisi galiba sözüm ona Kürdistan olacak, eger ki TSK tedbirler almazsa. Umarim bunu uygularlar. Isin diger yanina gelince, Diyarbakir"da Bitlis"te, Sirnak"ta yasamak istemem. Oralarda zaten kürtlerle dolu. Ama bölündükten sonra Istanbul"da, Ankara"da, Izmir"de, Bursa vs. bir tane kürt bile barinamayacak. Bundan da emin olabilirsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Tavsan Allah senden ragzi olsun o konusan diline o yazan parmaklarina HELAL olsun ne güzel yaziyorsun o heykele TAPANLARA ALLAH mugradin ne varsa versin
selamlar ve saygilara ADANALI |