| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() HALLELUJA KOMIK OLAN SENSIN!
HIC ALMAN KITABI ELINE ALIP OKUDUNMU? ERST DANN WIRST DU MERKEN WIE ISLAMISCHE WÖRTER GESCHRIEBEN WERDEN! EIN GESPRÄCH MIT DEM ATHEISTEN TAM SANA GÖRE BIR KITAP ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sen böyle hakaretine ve iftiralarina devam et ama nereye kadar
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ist das jetzt die neueste Mode unter den Türken hier in deutschland?
die Gruppierung Kuraniyyon wird ja immer beliebter ![]() |
|
||||
|
||||
![]() FALSCH HODCHA YAZILMAZ HOCA YAZILIR!!!!
HALELUJA YA GÖRE KURAN DA VE HADIS DE SARTLANMISTIR DIMI HALLELUJA? YOK ÖYLE YAZISMAK! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bu türden daha cok makaleni okuyacagiz gibime geliyor. en iyisi bir kac tane hazirda bulundur; olur ya, süleyman bey pat diye birkac aciklama yapar, sonra mahcup duruma düsmeyesin degil mi... hay allah, hicte gülesim yoktu.
|
|
||||
|
||||
![]() daha bunun gibi bir cok hatandan dönersin enis kardes... GEC OLMADAN!
En derin dualarimdasin... |
|
||||
|
||||
![]() °°°kapIdan kovarsIn, bacadan girer°°°
diye.... aynen uyuyor!! jetzt dürft ihr RATEN, wen ich damit meine :-))) |
|
||||
|
||||
![]() edemezdin.
alamanlarin bir meshur sözü varya, havlayan köpekler isirmaz. sen o türdensin. burada öyle gazelden okumak kolay. benim kardesim olacaktida da carttida curttuda. iste böyle sakat bir zihniyet. kendi insani katlediliyor, bu herif elini kaldirip birseyler yapmasi icin, öldürülen kisinin kardesi olup olmadigina bakacak kadar sakat ve aciz. |
|
|||
|
|||
![]() Sen kim oluyorsunda kimi kovuyorsun? Burasi bir forum dileyen katilir dilemeyen katilmaz, Senden mi sorulur buralar?
|
|
|||
|
|||
![]() Vallaha inan bana 1992 Sivas olaylarindan bir gün sonra peceli iki kadin görüdün ikisine de dayak attim ve kocalarini da dövmüstüm. Hasret Gültekin"i cok severdim Sivas"ta yobaz safii kürtleri tarafindan yakilmisti.
Yigitler korkmaz itlerden bunu bilmez misin? Nurcu zindiklardan mi korkacagim? Iclerinden bir tane yigit ciktigini görmedim dogrusu. Hepsi cobut boylu karga burunlu bebek omuzlu. Bunu yaptigimda 18 yasimda idim. Simdi 29 yasimdayim, evli barkli adamim. Herhalde baskasi icin gelecegimi mahv ettmem. Ama bunu ciddi söylüyorum ailemden birisine böyle yapilacakti ve ekranda kardesimin ölümünü seyredecektim. Sebebi de alevi asilli oldugu icin "nurcu" zinkiklar tarafindan "katli vacip" ilan edilmesi olacakti. O"nu doguran ananin münasip yerine "bombengürtel baglardim" ve kizkardesini gözünün önünde s...kerdim ve sonunda onu ve onun gibilerini en feci sekilde iskence ederek gebertirdim. Her alevi asilli pasifist cikmaz. O"nu doguduna pisman ederdim. |