| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Dogruluk payi hic yok, diyemiyecegim, ama tüm hadisi serifleri uydurmadir, deyip, inkar edenlerin, amaci nedir? Ben daha cok bunu merak ediyorum. Gerekceler ayni mi acaba?
|
|
||||
|
||||
![]() Yanlis örnek sectin. Kur`an`da namazla ilgili gayet net bilgiler yer almakta.
Istersen, aksama ayetleri bulabilirim.... |
|
||||
|
||||
![]() Zaza, müthissin yaaa :-)
Bari bir yazinda kisillesme de, amacinin tartismak oldugunu sansin insanlar. Yine sünnete takmissin. Su penisin ucunda sarkan fazlaligi, neden bu kadar önemsersin, anlamam. Resmen takinti olmus sende.... Adi üstünde: Sünnet, sünnettir, farz degildir. Isteyen yaptirir (saglik acisindan iyidir de, sen simdi yine aksini kanitlamaya calisan yazilar kopyalacaksin ya, neyse), ama Müslüman olmanin bir sarti degildir. Yine "yahudilesmekten" bahsettiginden, sana bir soru: Hz. Ibrahim`in varligina sadece Yahudiler mi inanirlar? Tüh, ben de Hz. Ibrahim`i (Islam`daki) resullerdin biri saniyordum.... |
|
||||
|
||||
![]() Laf kalabalýðý ile gürültü ile iþ yürümüyor. Konuyu kapatmýþtým ama, cidam da iþin içine girince sormak istiyorum;
Lütfen, Namazýn nasýl kýlýnacaðýný ve KAÇ REKAT olduklarýný Kur"aný kerimde gösterebilir misiniz? Ayetlerin meallerini yani... BEKLÝYORUMMM |
|
||||
|
||||
![]() Bakiyorum yine ucuz kelime oyunlarina baslamissin.
Sadece Kur`an`a sadik kalinmali, deyip de, Kur`an ayetlerini degistiren, ne kadar samimi olabilir. Senin buraya sundugun ayetler, belli bir sahsin "tefsirinden" ibaret. Ve ben, bu sahsin hem bilerek, hem de isteyerek kelimelere, yanlis anlam kattigina inaniyorum. Islam`la güya icli disli biri, hadis ve hadisi serifi ayirt etmeyi bilmiyor mu yoksa? Kur`an`da hadis ifadesi bircok kez gecer, ama o hadisler sadece *söz/haber* demektir. Tefsir sahibinin uyandirmak istedigi irtibat yanlis! Ama ne yazik, hadisi serifle hadis arasindaki farki bilmeyen, bu ucuz aldatmaca oynuna kanabiliyor. Hatta farki bilip, akillari bulandirmak icin, bunu kullananlarin sayisi da az degil hani.... |
|
||||
|
||||
![]() ..... eine gute Tat habe ich schon hinter mir :-)
Habe heute morgen ein Puppenhaus zusammengebaut und darüber wird sich jemand sehrrrrrr freuen (genauso, wie ich) :-) |
|
||||
|
||||
![]() idare et lütfen:
7/78 11/112 11/114 17/78 20/130 24/58 30/17-18 Bunlara bir göz attiktan sonra, fikrini yaz istersen. Aksam gireesem buraya, daha ayrintili girerim konuya.... |
|
||||
|
||||
![]() tutuyorsun :-)
Ne bileyim, senin tek yaptigin sey hüküm vermek de. Ben de hep hüküm vermek, sadece Tanri`ya mahsus saniyordum. Insanlari yadirgamayi birak artik! Git kendine bak, Müslüman degilsin, demek sana kalmadi. Asil Islam`i, duyurmaya calisan kisi, kendi Kur`an`a uysa anlayacagim da. Kur`an bize insanligi, güzel yasamayi ögretiyor, senin tarzinsa.... |
|
||||
|
||||
![]() Baskalarina nispet yapacagim/onlari kizdiracagim diye, sacmalamaya baslama :-)
Arastirman bitince sonuclari bildirirsin bize. Ama "Islam" kelimesini metnin icine katarak, baglanti kurmus olmuyorsun.... |
|
||||
|
||||
![]() Baskalarina ebu cehil diyebiliyorsun ya, peki sen? Senin olmadigindan nasil bu kadar, emin olabiliyorsun?
Senin kimi taktigin, kimseyi ilgilendirmiyor. Sen de ona göre davran! Biraz nesnel ol! Ol da, asil yüzünü bu kadar belli etme. |