| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Türkiye yillardir Terörle mücadele ederken bu kadar üzerinde durulmazken, sen neden bu kisiye taktin kafayi......
Allah Rehmet eylesin..... ne diyelim baska Kirolar bencede dünyanin en geri zekali mahlukatlaridir, ama ben hepside öyledir demiyorum....... hemde ölen bir Türk vatandasi Resul degil...... 30 000 ne yakin bunlardan biz kurban verdik PKK orosbularina..... ama sonunda hepsini götürdük.... Öyle kolay degil bu isler..... |
|
|||
|
|||
![]() sende ayni onun yaptigini yaptin ve 1000 den fazla mahsumu bir anda götürdün.......
Sen onunla tartisiyorsun, Türk halkiyla degil, Türk halki sadece onundan ibaret degil...... |
|
|||
|
|||
![]() bir parola atilacak bir sey olmazki......
Terör ve bu gibi hususlar Türklerden degil..... ABD, AB ve Hiristiyanliga hizmet eden PKK ve Kiroca bilmeyen Öcalan Abimizden cikti...... kulaklari cinlasin Burasi din Forumu oldugu icin..... bu hususlara söyle diyelim...... "Ey kulum etme zulüm, edersin zulüm bulursun zulüm, siser karnin olursun tulum" Buda Enis Hadisi diye tarihe gecsin, suclular kaybetmeye mahkumdur..... Kuran nede uygun.... sen davanda yeterki hakli ol, Allah sana mutlaka yardim eder....... |
|
|||
|
|||
![]() belki Arapca ders verirsin..... 10 yila yakin Sui-Arbistan Üniversitesinde verdigi dersler yeterli gelmemistir ona......
Araplar Arapcayi bilmedigi icn, sen onu biraz egitsen daha iyi olur....... Du bist verrückt |
|
|||
|
|||
![]() Su anki Arapca Kuran Arapcasi degil......
Orijinalini kolay kolay anlasilmiyor...... Son olarak sami diller arastirmasi Türkiyede basladi..... bunun sonuclari zannediyorum 1 yil icinde aciklanir..... ayni zamanda bu arastirmanin sonucu olarak Prof. Salih Akdemir (Uni Ankara, kein kara Hoca) Hocanin Meali yayinlanancak........... Türkiye capinda merakla beklenen uzun yillarin calismasi olacak bu husus..... |
|
|||
|
|||
![]() "zina eden kadini ve zina eden adami ILK TASLIYAN BEN OLURUM!!"
KURANIN NERESINDE YAZIYORMUSTA SEN KALKIP BIRILERINI TASLIYACAKMISIN........ Senin mutlaka bir piskiloji tedaviya ihtiacin var....... Birde su var, sen adam taslarsin, bizde seni kanunlar geregi hapise tikariz.... orda duvara resim cizip onlari taslarsin..... |
|
|||
|
|||
![]() ben ne dedim.... ORIJINALINI bilmek sart..... ben bilmiyorum..... hepsi bu kadar...
Ama elbet tüm namaz sürelerini hem Arapca hemde Türkce ezbere biliyorum.... yoksa okudugumu anlayamamki......... Konu bu degil...... konu Kurani anlamaktir.... ve ben Kurani ya Türkceden yada Almancadan anlayabilirim..... Ingilizcem derin olmadigindan Ingilizceden bile anlayamam, hele Arapcadan hic..... Ama bu demek degildirki Kurani Orijinal metninden dinlemem, elbet dinlerim, eger ehli ve güzel sese sahip birisi okursa....ö öyleside gercekten cok cok az var piyasada... Selamlar ENis |
|
|||
|
|||
![]() cok iyi derecede almanca yazabiliyorsun. yetmiyor mu? Cuma cumadir..JUMUA..kusura bakma ama..özenti bence o kadar. Kuran"i da Quran yazmak da bence bir o kadar gereksiz. Merak ediyorum..acaba bir Kürtce-Almanca veya Araplara hitap eden buna benzer bir forumda ( var ise tabii) biri cikip zirt pirt türkce yazsa..bu kadar rahat eder miydi. Selametle
|
|
|||
|
|||
![]() daran sollte es liegen, warum Kuran auf Arabisch geschriben wurde...
ABer ich bin kein Araber und möchte nicht auf die Lehren von Kuran verzichten und in der jetzigen Zeit habe ich auch keine Zeit Arabisch zu lernen...... was soll ich ketzt machen, kein Moslem mehr sein..... ????? Zumal die gegenwärtige augenblick der Araber und unsere vor den Augen ist...... wer hat mehr potential..... Zumal viel unsere Wissenschftler Jahrzehnte in Arabien verweilen, Z.B Süleyman Ates war nach der Berbannung in Saudi Arabien |
|
|||
|
|||
![]() Gott liebt all seine Kinder und nicht nur die guten..... !!!!
|