| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ama Bursa köylerin nehirlerinden buz gibi soguk olmasin okimi
![]() Oylat kaplicalardan olabilir misali ![]() |
|
|||
|
|||
![]() forum.....bitte nehmt doch für eure "voyeuristischen" - aussagen gerne mit dem sexforum vorlieb........*grrrrrr!!!!***
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ... yani kìrolarda
hahahahahaa |
|
||||
|
||||
![]() hemde bagira bagira ... nörüyong gizzzzzzzzz
![]() ben cikiyom ama malesef sohbetlesemicez, hadi cuuuuuuuuuuuuuuus sana iyi sohbetler |
|
||||
|
||||
![]() öyle buz gibi su olurmu allah muhafaza ondan sonra hasta filen olacan olmazzzzzzzzzz öle sey
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "sevmek" dedim.
"yoluna ölmek" dedi. "yol" dedim. alıp başını gitmek dedi. "gitmek" dedim. Bir "ahh" çekip "dostlardan ayrılmak" dedi. "dost" dedim. Durdu. Bana baktı. "dost" diye mırıldandı. "yüreğime nasıl koysam bilemediğim"dedi. "yürek" dedim. dünyaları içine sığdıramadığım" dedi. "dünya" dedim. "hayatın bir yüzü" dedi. "yüz" dedim. "ardında ne gizli bilemediğim" dedi. "giz" dedim. "hep çözmeye çalıştığım" dedi. "çalışmak" dedim. "bitmeyecek öykü" dedi. "öykü" dedim. "binlercesini içimde gizliyorum" dedi. "gizlemek" dedim. "işte her şeyin bitimi" dedi. "şey" dedim. "sevda" dedi. "sevda" dedim. "peşinden koştuğum" dedi. "koşmak" dedim. hayat bir maraton" dedi. "hayat" dedim. "öyle kısa ki!." dedi. "niçin kısa?" diye sordum. "yaşanacak çok şey var, zaman yok" dedi. "yaşanması gereken ne var?" diye sordum. "aşk" dedi. "kaç kere?" diye sordum. "bin kere" dedi, "milyon kere" "neden bir kere değil?" diye sordum. "bütün aşkların toplamı, en yüce ve tek aşk" dedi. "önce ona varsan olmaz mı?" diye sordum. "keşke olsa" dedi, "ama önce yoğrulmak gerek" "acı çekmek mi?" diye sordum. "evet, aşk acısında yok olmak" dedi. "yok olunca!." dedim. "işte gerçek aşkta o zaman yaşamaya başlarsın" dedi. "gerçek aşk!." dedim. "büyük o!" dedi. Durdum. Durdum. Ve sustum! "neden sustun?" diye sordu. "yüreğim titredi sanki" dedim. "neden?" diye sordu. "bilmiyorum" dedim. "büyük o!" "evet." dedi, "büyük o!" "nerede?" diye sordum. "her yerde" dedi. "nasıl?" diye sordum. "yüreğini aç" dedi. "yüreğimi açmak!." dedim. "bir tebessümle bak her şeye" dedi. "tebessüm" dedim. "her kapının anahtarı" dedi. "kapı" dedim. "girmeden bilemezsin" dedi. "ya korku!" dedim. "bilinmeyenden korkar insan" dedi. "ben bilmiyorum" dedim. "neyi?" diye sordu. "ben"i" dedim. "sen kimsin?" diye sordu. "ben kimim?" diye sordum. "sevgiyle beslenensin" dedi. kimin sevgisiyle?" diye sordum. "büyük o"nun." dedi. Durdum. Durdum. Yine sustum. "kimsin?" diye sordum. "sen"im" dedi. |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() işte benimde kastettiğim olay bu zaten.aşkta mantık yoktur derken onu kastediyorum. yani çok patavatsız ve kişiliksiz insanlar olduğunu sonradan anlıyoruz ve buda bizim mantıksızca bir aşk yaşadığımızı açığa çıkarıyor.
hmmm bak işte o olmadı keşke tr cesi olsaydı daha güzel olurdu ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|