| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() kontrol edemezsinki yaaaaaaaaani
![]() cogunlukla istemiyerek insanlar yanlis kisilere tutuluyorlar, kaybeden onlar degil - kiymet bilmeyenlerdir, cünkü sevmek kolay ama sevene rastlamak zordur |
|
||||
|
||||
![]() DILDO - JEDEM SEINS...
WAS REGST DU DICH SO AUF??? *LACH* |
|
||||
|
||||
![]() evet dediğin gibi insanlar bazen bilmeyerek yanlış kişilere gönül verebiliyor.çünkü kendi kişiliklerini ilk başlarda dışa vurmuyorlar. ve sonradan beraberlik ilerledikçe herşey su yüzüne çıkıyor.o insan hiç beklenmedik hal ve tavırlarda bulunuyor.ama dediğin gibi bu bence sevenin suçu değil sveen hiç bi zaman kaybetmez asıl kaybeden sevilipte sevdiğine değer vermeyen insandadır.bu yüzden doğru kişiyi bulmak çok ama zor gerçekten.pazardan kavun almıyosunki koklayıpta seçeceksin
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
||||
|
||||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() anlayisina....
Sevgi bence karsiliksiz olursa aci verir.... Insan ilk 7 saniyede birisini sevebilecegine karar verir ve 7 dakika icerisinde o güsünü ya pekistirir yada vaz gecer... ve bu görüsü degismesi icin tam 7 yil lagzimdir.... Yani elektiriklenme olayi gercektir.... Hani derler ya insanin ic güzelligi önemlidir... kuskusuz, ama bizler yinede ilkk önce dis görnüme bakip ic görünümü kesfetmeye koyuluruz... bu bizim yaratilisimizda var... ![]() Bu cercevede benim sevgi anlayisim, ancak kasilikli olan sevgi asktir... karsiliksiz olan degil.... Ve kasilikli olan ask ise aci degil, mutluluk dagitir. Tüm bu güzel hisslerin sonucu olarak beraberligin saglikli yürümesi icinde almayi ve vermeyi bilen kazanir.... yani bir iliski her iki tarafinda öz verisiyle ayakta kalir... Yani "ALMAK VE VERMEK"...... baska türlü ask yerinde kalmaz.. sonsuzluga ucar gider.... Benim aslinda öyle fazla asik oldugumda söylenemez.... ama eger bu cizgideyse neden askta mantik olmasin..... ??? Bir insanin varligi hem cinsellikte hemde koluna takip gezdiginde ve bir arada yasarken sadece ona baskisinda seni mutluluk hisleri sariyorsa ve o uyurken ona bakip sevgi ve huzur hissedebiliyorsan.... neden mantikli olmasin.... ??? Bence askin mantigini kavrayan onu hayatta tutabilir... Belki bu askin 2 versiyonudur... yani yildirim aski degilde.... bir seyler paylasarak yasanilarak gelisen ask versiyonudur... ama kesin uzun ömürlü olanida budur... Lütfen beni yanlis anlama... senin düsüncelerine sonsuza kadar hürmet ve saygim var... ama ben olayi bu cercevede görmekteyim Selamlar, Sevgiler Enis |
|
|||
|
|||
![]() ohne Text
|
|
|||
|
|||
![]() incelik zerafet ister....
Askin ve Sevginin cesitleri cok fazladir..... Bir erkek olarak her kadina karsi hislerim farklidir... belki iki kadin birde sevebilirim yada sevebilirsiniz, aber jeder Leibe ist anders... jeder Frau oder Mann braucht eine andere Art von Liebe... und am Ende ist es eher eine Lotterie wie es Endet.... Hani Erich Fromm derya... "Wer denkt dass die Trauben mit den Erdbeeren reifen, der hat die Liebe nicht verstanden" |
|
||||
|
||||
![]() selam,
ben imam hatipleri köütlemedim ki.....orasi güzel bir yer..her türlü zevk var..ne güzel iste..... |
|
||||
|
||||
![]() Rien nest beau gue le vrai: le vrai seul est aimable.
Doğrudan başka hiç bir şey güzel değildir, yalnız doğrudur sevilmeye değer. Boıleau. ................................ Sed ignotis perierunt mortibus illi. Onlar kimsenin bilmediği bir ölümle yitip gittiler. ................................. Meditatio compositionis generationis future, e gua iterum pendent innumeroe generationes. İçinden sayısız kuşağın çıkacağı gelecek kuşağın kuruluşu üzerine düşünme. .............................. Hedone hepanton alezonestaton. Tüm varlığa karşı duyulan bomboş bir şehvet. Platon. ................................ İnce vücutlu ve güzel ayaklı bir kadın, gümüş yuvaya oturtulmuş altın sütunlara benzer. Jesus Sirach. ......................................... Sic visum Veneri, cui placet impares Formas atgue animos sub juga aenea Soevo mittere cum joco. Aşkın gözü öyle bakar ki, Denk olmayan bedenlerle ruhları, Zalim bir aldatışla, tunçtan bir boyunduruğa vurur. .................................... Cielos, luego tu me guieres? Perdiera cien mil victorias Volvierame.... Demek seviyorsun beni! Binlerce zafer kaybederdim bunun için, Geri dönerdim. Calderon. ...................................... İlk bakışta sevmeden aşık olan var mı? ................ Gerçekten kabahatli misin? Bunu ne soruyorum ne de aldırıyorum buna. Ne olursan ol, Seni sevdiğimi biliyorum. ........................ Onu seviyorum ve ondan nefret ediyorum. ..................... Sen, insanların ve Tanrıların efendisi, aşk! Shakespeare. ....................... Küçümsenmiş aşk için! O cehennemi şey için! Daha kötü bir şey var mı, üzerine ant içeceğim! ............................. Düşkünlükler içinde, insan oğlu ağzını açamazken Bir Tanrı, acılarımı söyleme gücünü verdi bana. Goethe. ........................... Kendinde ölçü de düzen de bulunmayan şeyi, akılla yönetemezsin. ........................ Rien nest beau gue le vrai: le vrai seul est aimable. Doğrudan başka hiç bir şey güzel değildir, yalnız doğrudur sevilmeye değer. Boıleau. ................................ Sed ignotis perierunt mortibus illi. Onlar kimsenin bilmediği bir ölümle yitip gittiler. ................................. Meditatio compositionis generationis future, e gua iterum pendent innumeroe generationes. İçinden sayısız kuşağın çıkacağı gelecek kuşağın kuruluşu üzerine düşünme. .............................. Hedone hepanton alezonestaton. Tüm varlığa karşı duyulan bomboş bir şehvet. Platon. ................................ İnce vücutlu ve güzel ayaklı bir kadın, gümüş yuvaya oturtulmuş altın sütunlara benzer. Jesus Sirach. ......................................... Sic visum Veneri, cui placet impares Formas atgue animos sub juga aenea Soevo mittere cum joco. Aşkın gözü öyle bakar ki, Denk olmayan bedenlerle ruhları, Zalim bir aldatışla, tunçtan bir boyunduruğa vurur. .................................... Cielos, luego tu me guieres? Perdiera cien mil victorias Volvierame.... Demek seviyorsun beni! Binlerce zafer kaybederdim bunun için, Geri dönerdim. Calderon. ...................................... İlk bakışta sevmeden aşık olan var mı? ................ Gerçekten kabahatli misin? Bunu ne soruyorum ne de aldırıyorum buna. Ne olursan ol, Seni sevdiğimi biliyorum. ........................ Onu seviyorum ve ondan nefret ediyorum. ..................... Sen, insanların ve Tanrıların efendisi, aşk! Shakespeare. ....................... Küçümsenmiş aşk için! O cehennemi şey için! Daha kötü bir şey var mı, üzerine ant içeceğim! ............................. Düşkünlükler içinde, insan oğlu ağzını açamazken Bir Tanrı, acılarımı söyleme gücünü verdi bana. Goethe. ........................... Kendinde ölçü de düzen de bulunmayan şeyi, akılla yönetemezsin. ........................ |